Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

o jejj

Prezent na panieńskie!! pomocy

Polecane posty

Hej, mam problem- nie mam zadnego pojecia co kupic kolezance na panienskie albo co mozemy kupic z dwoma kolezankami? Sprawa dosc pilna, wieczorek jest w piatek.

Gość dianusia
Możecie jakąś ładną bieliznę na noc poślubną....

Gość dianusia
Mogą być jakies fajne pończochy,albo świecznik .Będzie jej przypominał o was i miło spędzi czas z mężem.Może być tez jakaś fajna biżuteria.Widziałam gdzieś,że dziewczyny dały koleżance tort w kształcie penisa. Sama niedługo będę panną młoda i nie wiem co chciałabym dostać-napewno cos od serca

Gość dianusia
Pomyślałam ,że możecie jej też kupić fajną satynowy komplet pościeli....

Gość a ja proponuje
coś na wesoło, a więc kupić wałek do ciasta i np. fartuszek z namalowaną bielizną (kupowałam w sklepie ze śmiesznymi rzeczami). Obydwie rzeczy zapakować w pudełko, a na nim napisać np. że są to podstawowe narzędzia dobrej gospodyni do prawidłowego wychowania męża :)

Dzieki za rady :) pół dnia chodziłam po mieście i szukałam odpowiedniego prezentu i nic mi nie wpadlo w oko. Kurcze widzialam taki wałek, ale kolezanka ma takie poczucie humoru.. wydaje mi sie ze nie przypadl;oby jej to do gustu, choc niby to prezent wiec krecic nosem sie nie powinno ehhh czas ucieka a ja dalej jestem w punkcie wyjscia ;( bielizne juz poogladalam moze teraz rzuce okiem na komplety poscieli.. z smiesznymi rzeczami to u mnie w miescie problem, w jednym sklepie bylam i zadna rewelacja kurcze w kazdym badz razie dzieki za pomysly :)

Gość czerwcowa doli
deska do prasowania taka z prądem na zelazko- widziałam- super. sama nie mam.