Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niteczkkka

do pozdro600

Polecane posty

Gość gość
gorrraca 🖐️ siemka!Co Cie tak rozbawilo, he?:DA moze po prostu dobry humor dopisuje...?Smalec--> dopiero zaczynam:o Ja juz myslalam, ze dawno podbilam Twoje serce!Misie---> Ja? Ja nic nie wiem, ja jak zawsze nic z tego nie rozumiem, co to za insynuacje!:D

Gość gość
Smalec--> no nie to forum, ale wlasnie z nanorurek - wielosciennych glownie i nanoczastek weglowych. Mieszam to dla lepszego rezultatu z polimerami przewodzacymi.

pozdro - naTtwój widok po prostu gęba mi się sama śmieje - taka szelmowska nić porozumienia :classic_cool: misie tu się przyznały - tam gdzie była mowa że jestem projektem kosmitów chyba:D

Gość gość
bomba 🖐️, obiecuje ze Smalcem, ze juz konczymy dysputy naukowe. Teraz bedzie pierdu pierdu 3 po 3:D3-2-1-START, wlaczasz sie do dyskusji:DGorrraca---niezwykle sie ciesze, ze ciesze Twoja 'gebe' moja skromna osoba:D:D:D

Gość gość
Za niski? Nie przesadzaj, za kogo to sie Wac Panna uwaza. he?Moze byc 3 po 4 jesli Ci to zrobi roznice:D

bomba - bardzo możliwe że jesteś uczulona na topolowe farfocle:O jak oczy łzawią i szczypią - swędzi twarz i del=kolt i masz nos \"zapchany\" to na pewno:O pozdro zatem jeszcze raz szelmowski uśmiech:D:D:D:D:D:D

no cóż :) nie pozostaje mi nic innego jak oficjalnie stwierdzić że POZDRO600 JEST WIELKA JAK BAOBAB :) w pozytywnym tego słowa znaczeniu i to jest bez żadnego lizusostwa :)

Gość gość
bomba--> mnie kiedys uszy zaropialy i zasmiergły (uppps, znowu slowko wymyslilam nowe, ktorego nie ma w slowniku??)...normalnie czulam smrod z wlasnych uszu. Laryngolog zwyrokowal: alergia sezonowa. Na szczescie bylo to jednorazowe, wiec podejrzewam, ze Ciebie tez cos takiego zlapalo.Gorrraca---> teraz ja::D:D:D:D:D::D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

bomba - ja nigdy też nie byłam a 2 lata temu nagle się okazało, że mam alergię na nikiel poza skalą i na jad owadzi :(

Gość gość
Smalec---> ale baobaby to niezbyt piekne roslinki. Wolalabym by wielka jak wieza Eifla o zachodzie slonca:PKtos dzis mnie podsumowal, ze mam ponoc nano cyce (tak z foty komus wyniknelo). Dementuje, nosze 75 C:PNanofujarki toleruje, aczkolwiek wole mikrofujarki, czyli o rozmiar wieksze:)

Gość gość
Zyrtex, Alertex---tez lykalam, pomoglo.

anyway respect :) to dopiero przeżycie kochać się z takim umysłem :P ulala

hehehehe i może dostanie nominacje w \"kto udziela dobrych rad\" z powodu ...urody jak ja:O bomba - jesteśmy w rankingu wysoko rozstawione? myślisz:D;)?

Gość gość
Misie---niech Misie sie dzisiaj tylko nie zabawiaja myslac o kondensatorze, bo to zakrawa na zboczenie, nawet dla tak tolerancyjnej osoby jak ja:Dbomba---> dla mnie bomba, teraz wszystkie laski beda chcialy miec takie licowki jak ja, mmmmm, rozmarzylam sie:D

Gość gość
Ja to jestem w skrajnych rankingach: forumowej tepej laluni w bialych kozaczkach z blokowiska, tudziez pieknego umyslu z giga cycem i giga zebem. Rewelacja....!:D

Gość gość
bomba-->pierdzielisz... toc mielismy tu pierdu pierdu uprawiac, stad tez sie po prostu odnalazlas w swojej roli:)Ja tyz powinnam spadac, ciezki dzien dzis mialam....

ja tego użyłam analogicznie do rankingu tenisistów:P ale co tam;) pozdro - witaj w klubie - albo nas kochają, albo nienawidza - nie ma opcji pośredniej:D:D:D

Gość gość
bomba--> znow mam tak samo jak TY:)gorrraca---> no nie chce byc inaczej:o