Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ropa naftowa

PYTANIE W JAKIM WIEKU DZIECI ZACZYNAJĄ CHODZIĆ?

Polecane posty

Gość ropa naftowa

Możecie powiedzieć , jak to u Was było /jest ?

Gość opiniaaaaaaaaaa
moja mała miała 10 miesięcy

Gość u mnie było tak
jedna córka, ta drobniejsza, zaczęła chodzić mając 11 miesięcy, a druga, ta bardziej okrąglutka, mając 9 misięcy. Uważałam,że ze względu na budowę będzie odwrotnie.

Gość mininadia
moja córeńka miała 10 mies i 7 dni kiedy zaczęła chodzić bez pomocy..... :) hmmm....ale to był cudowny dzień-14 stycznia 2005r.... :) Widok takiego chwiejnego kiwaczka jest niezapomniany.....:)

Witam! Moja córeczka miała 1 rok i 4 miesiące jak zaczęła już zupełnie sama chodzić, bałam się, że jest coś nie tak, że to bardzo późno ale lekarz powiedział, że wszystko jest w porządku i faktycznie teraz ma ponad 2 latka i biega aż zatrzymać się jej nie da :D

Gość _kreska_
12 miesięcy - optimum (przysłowie: "dziecko podeptało roczek"). oczywięcie moze wcześniej, nawet w 9 miesiącu. 6 miesięcy to opóźnienie, którym nie należy się przejmować, czyli granica tolerancji rozpoczęcia samodzielnego chodzenia - 18 miesięcy.

Mój maluch już w 11 miesiącu chodził. Wcześniej zaczynał w chodziku. Miał taki grający ze świecącymi zwierzątkami. Produkt dostępny jest na CoZaCena – www.cozacena.pl w niskiej cenie. Ponadto bardzo zachęcam do zakupów na porównywarce cenowej CoZaCena ze względu na wygodę i szybkość.