Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość antyPolka

Nie lubie POLAKÓW

Polecane posty

Gość a mnie nie smieszy bo to
po tym co piszesz domyslam sie ze nie zyjesz na zachodzie lecz w Polsce i nie masz zielonego pojecia na ten temat jaka rzeczywiscie Polki maja zla opinie na zachodzie a trzeba tu mieszkac zeby poznac prawde wiec nie ma sensu z toba dyskutowac

Gość Samanta na pomaranczowo
ale to jest margines :O jestesmy duzym krajem to i k... i szmat sporo w Islandii jest na pewno mniej ale o czym to swiadczy ? ze Islandki cnotliwsze ? nie rozsmieszaj mnie :P nie wstydze sie za szmaty bo to samo robily w kraju nie wstydze sie za zlodziei bo jw nie wstydze sie za pijakow bo jw czego nie rozumiesz ? ja sie z takimi ludzmi nie identyfikuje tak samo jak normalni Anglicy nie identyfikuja sie z working zulernia jezdzaca na Majorke czy do Krakowa mam plakac bo czesc moich rodakow to syf? a niby dlaczego ? tak jest w kazdym Narodzie przeciez

Gość Samanta na pomaranczowo
skoro nie chcesz dyskutowac - ok 🖐️

Gość wystarczy poczytac
wystarczy poczytac tu na kafeteri pare topikow a juz one swiadcza duzo o tym jakie Polki sa i co wyprawiaja nie trzeba turkow pytac co o Polkach sadza. Polki szmaca sie same

Gość PAN PRZEZ DUZE P
w kazdym Kraju sa dobrzy i zli. W kazdym Kraju sa zlodzieje, prostytutki, mordercy itd. ale o zadnych dziewczynach sie tak zle nie mowi jak o Polkach A o czym to swiadczy? SWIADCZY ZE SA W OCZACH CALEGO SWIATA JUZ TE NAJGORSZE

Gość a mnie nie smieszy bo to
Do Pana przez duze P - wlasnie o to samo mi chodzilo a widac niektorzy nie potrafia tu tego zrozumiec. Sa ludzie i ludziska i nigdy nie wypowiadalam sie o wszystkich bo nadal podkreslam to, iz sa wyjatki ale ich jest malo. Rumunki i Czeszki maja tez zla opinie ale o Polkach to juz najgorzej wszyscy mowia

Gość CHUJOWY Z PACANOWA
ja czesto wchodze w niemiecki chat ale jeszcze nigdy na niemieckim chacie nie przeczytalem takich rzeczy jakie tu na kafe Polki wypisuja: ze kurwia sie z ksiezmi, ze maja ochote zeby ich ktos przelecial, ze mysla o zdradzie, ze chce byc zerznieta.....itd. Masz racje gosciu z gory ze wystarczy poczytac tu co Polki wypisuja a opinia gotow

Gość Revolution cute23
Jestem kobieta i zgadzam sie z opinia, ze Polki sa latwe. Kazdy obcokrajkowiec ma u nich szanse, jesli jest jako taki przystojny i ma hajs Polki uwazaja, ze maz z zagranicy to cos... WStydza sa Polski, i wola obcych facetow, bo Polscy mezczyzni nie traktuja kobiet wystarczajaco dobrze, i musza sie zmieniac dla nich, a faceci z innych krajow- przeciez tak czesto mowia, ze sa piekne, ze je kochaja, ze nie musza sie zmieniac- a dlaczego?? kazdy wie, po co to mowia. Polki sa naiwne., ze sie na to nabieraja. Uwaza sie, ze np Turcy zle traktuja kobiety. To bzdura. Turczynki szansuja, a wszystkioe inne traktuja bez szacunku- Polki cos wiedza o tym, ale moze to im sie podoba

Gość NIGDY NIE UFAJ POLAKOWI
bo cie potrafi w lyzce wody utopic i za zone bierz lepiej garbata, zezowata, lysa ale byle nie Polke bo szybko cie sprzeda i wykonczy

Gość TAKTAKTAK A MOZE NIENIENIE
turcy jak podrywaja swoje kobiety to z powaznymi zamiarami a jak podrywaja polki to tylko zeby je wydupczyc bo polka szybko dupy da i oni o tym wiedza. Polce wystraczy powiedziec pare slodkich slowek a juz nogi rozklada Ostatnio tu przyjechaly trzy niby na zarobek jak mowily a potem okazalo sie ze na kurestwo

Gość Revolution cute23
tym sie roznia od Polakow...... dlatego Turcy nie powinni miec zlej opinii, tylko Polki. Swoja droga, to smutne, ze brzydkie kobiety w Polsce, NAGLE ZACZYNJA SIE UWAZAC ZA piekne na zachodzie. Kobiety sa tak naiwne

Gość Iza z FF
Polki sa ladne, zgrabne kobiety. Potrafia z niczego cos zrobic, dobrze dom prowadzic, dobrze troszczyc sie o dzieci i meza, dobrze gotowac i piec. Sa czyste i zgrabne ale takze i : Bardzo naiwne, puszczalskie, falszywe, wredne i msciwe i choc na calym swiecie nie brak prostytutek i dziwek to wlasnie Polki maja najgorsza opine z kurwienia sie jak kroliki. Rumunki stoja na naszych drogach i sprzedaja siebie. O Czeszkach slyszymy w telewizji, jak proponuja sex. A mimo tego to wlasnie o Polkach najgozej sie na zachodzie mowi i to wlasnie Polki maja najwstretniejsza opinie na calym swiecie bo same doprowadzily do tego. Polka to jak suka - trzeba pilnowac i ze smyczy nie spuszczac bo zaraz sie skurwi

Gość Iza z FF
oczywiscie to nie dotyczy tych wyjatkow i smutne jest to, ze na swiecie co do Polek nie ma wyjatkow i tylko cierpia te niewinne

Gość Marco Vooi35
Iza z FF masz racje. Polki potrafia byc dobrymi zonami i matkami. WOjny nauczyly ich czegos. Sa samodzielne. Nie brak im pozytywnych cech. Czemu takie dobre gospodynie potrafia byc zarazem takimi qurwami zwlaszcza zagranica ??? Caly swiat wie, ze sa dziwkami, bo za duzo Polakow poza Polska, tak to by przynajmiej co swoje zostalo w kraju. Mialem narzeczona Polke, wyjechalismy do Anglii- rozstalismy sie. Dlatego moja zona jest Brytyjka. Jestem szczesliwy.

tak jakby brytyjki sie nie puszczaly,malo sie slyszy o tym co wyprawiaja na zagranicznych wakacjach?nie macie co uogolniac w kazdym narodzie znajda sie puszczalskie,nie rozumiem czemu tak plujecie na polki.

a zwiazki rozpadaja sie z roznych powodow,czesto jest tak,ze pary nie wytrzymuja presji i po zwiazku.to tak samo jakby mowic,ze wszyscy polscy faceci,to nieroby i zlodzieje,ktorzy pija i leja zony,dziewczyny.sama przebywam w uk od paru lat i powiem szczerze,ze poznalam kilku calkiem wartosciowych polakow.wiec tu tez bym nie uogolniala

Gość Iza z FF
do MARCO VOOI 35 bo Polka na zachodzie szczegolnie przewraca sie w glowie i taka jak tu ta LALKA 25 tego nie rozumie bo nie zyje na zachodzie. Ja sama pochodze z Polski i zyje w Niemczech i wiem ze najgorsza opinie nie z innych krajow maja a tylko Polki bo tylko Polki zepsoly sobie ja az do tego stopnia Badz szczesliwy ze znalazles szczescie u boku angielki przynajmniej masz przyszlosc zapewniona w szczesciu Gratuluje

lalka2 madrze mowi. to binge drinking Anglikow i Angielek... dno :o wszedzie sie zakały trafiają

Gość Iza z FF
A co do Ciebie Lalka 25 to przeczytaj dokladnie od samego poczatku caly topik a bedziesz wiedziala o co tu chodzi nikt tu nie najezdza na polki tylko pisze prawde jak rzeczywiscie j jest i przyznaje ci racje juz to tu wielu tez podkreslalo ze na calym swiecie sa rozne zarazy, prostytutki, nierzadnice ale widzisz najbardziej mimo wszystko maja wslasnie polki zniszczona opinie Nie taka z rumuni czy czech a wlasnie polka i ja sie naprawde wstydze przyznawac ze z polski pochodze choc naleze do tego wyjatku i jestem porzadna matka i zona Pozyj za granica pare lat a szybko zrozumiesz o czym tu mowa i szybko zmienisz swoje zdanie

Iza z FF - juz nie przesadzaj. najgorsza opinie to maja Cyganie (Romowie) - narod bez domu, bez ziemi, tak sie szwendaja

Gość Iza z FF
no masz tez racje kwiatek - cygan to tez nic nie warty ale mimo wszystko o nim az tak zle nie mowia jak o Polkach

Gość pomoglam Polakom w
Do kwiatka kwiatuszku wspomnialas o cyganach a co jest lepsze? a co gorsze? miec zla opinie z powod wloczegostwa, braku domu u cyganow czy z kurestwa wszez i wzdloz? Chyba lepiej byc cyganem niz Polka

Iza z FF - zrozum kobieto ze plucie we wlasny talerz powoduje tez ze Polacy sie czuja gorszyzm narodem. a powiem jedno - jak ktos skonczyl dobre studia techniczne najpozniej w latach 90-tych to jest bardzo dobrze wyksztalcony, lepiej niz niejeden czlowiek na Zachodzie

pomoglam Polakom w - powiem ci jedno. mimo wszystko kurestwo swiadczy o zaradnosci, a takie szwendanie i żebranie o braku tejże zaradnosci...

Gość pomoglam Polakom w
cygan za cygana zycie odda - sprobuj jednego skrzywdzic a cala gmara za nim obstanie a polak odpowie ci ze go to nie obchodzi ze cie bija i ze mieszac sie nie bedzie

"cygan za cygana zycie odda - sprobuj jednego skrzywdzic a cala gmara za nim obstanie a polak odpowie ci ze go to nie obchodzi ze cie bija i ze mieszac sie nie bedzie" a tu trafilas w sedno. jako narod sie nie trzymamy razem. ten brak zaufania przez stulecia wymuszany przez najeźdźców pokutuje

Gość pomoglam Polakom w
tu sie z toba nie zgodze bo kurestwo to wlasnie brak zaradnosci w zdobyciu porzadnej pracy i zarabiania na siebie a zeby jeszcze byla moga o zarabianiu przez kurestwo ale tu chodzi o darmowe kurestwo a cyganie jakby chcieli to i by mieszkania i ziemie mieli duzo ich jezdzi dobrymi samochodami a kursowac kursuja bo to lubia i w krwi maja a to jest wlasnie cos ! przemieszczac sie z miejsca na miejsce i dawac sobie rade Cyganie maja tyle ze nie jeden polak sie tak dobrze nie ma. Oni zle nie zyja

pomoglam Polakom - mnie chodzi o zarabianie ciałem-chyba to sie nazywa kur....wo, czyz nie? a zreszta jak sie ladna Polka chce ustawic z bogatym gosciem z Zachodu, to.... droga wolna :D najwyzej dostanie kopa jak sie facetowi znudzi albo zestarzeje :D. chyba biora takie ryzyko pod uwage :P ty, ale nie powiesz mi ze Cyganie co żebrzą na cmentarzu dobrze żyją :P

sam taka poznalem kiedys w Szwajcarii - mowila mi ze chce bogatego Szwajcara poznac. tylko szczegolnie ładna to ona nie była :P

Gość pomoglam Polakom w
tu akurat w tym miescie gdzie mieszkam cyganie maja swoje oddzielone osiedle jak spacerowalam z mezem wieczorem i swiatlo mieli oswiecone to az glowa boli jak maja bogato urzadzone mieszkania Zobacz jakimi autami jezdza, kurtki ze skory, duzo zlota - biedny to narod nie jest tylko nie potrafia usiedziec na dupie w jednym miejscu teraz wszystkie tylko cyganki pozostawaly a cyganie gdzies znikneli