Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Aggie

Jaki jest kolor Waszych oczu?

Polecane posty

granatowe;) kiedys mialam ciemniejsze, ale mi pojasnialy 😭.chcialabym miec ciemniejsze tak jak kiedys.....

eee widzicie czarne oczy istnieja ja nawet w dowodzie mam wpisane czarne to najpiekniejszy kolor oczu

eee widzicie czarne oczy istnieja ja nawet w dowodzie mam wpisane czarne to najpiekniejszy kolor oczu

Czarne oczy muszą pięknie wyglądać! Jak ja kiedyś nie cierpiała niebieskich oczu, zawsze chciłam mieć piwne. Ale odkąd spotkałam pewną nauczycielkę, która miała takie właśnie oczy i była obrzydliwa, to jakos mi przeszło i cieszę się tym, co mam.

Też podobają mi się granatowe;-)Najlepiej w takim ciemnym,glębokim odcieniu granatu:-)

A kolor Waszych włosów, czy harmonizuje z oczami? Ja jestem typową Polką, tzn. popielaty blond do niebieskoszarych oczu.

Gość a gdzie jest powiedziane
ze to typowe dla Polek ???

Jest coś takiego jak uroda typowo słowiańska czy typowo śródziemnomorska, co nie znaczy, że jak któraś Polska jest ciemnooka brunetką, to jest odmieńcem.

Wlosy mam w odcieniu czekoladowym;-)Teraz mam na nich delikatne,cieniutkie jasne pasemka a właściwie balejaż:-) Ale naturalny kolor moich wlosów to wlaśnie taka czekolada;-)

bo tak jest... większość Polek ma włosy w kolorze ciemny blond - najczęściej farbowane na żółty blond :D i do tego niebieskie oczy. ja też reprezentuję ten typ urody, tylko z farbowania na żółty blond już dawno wyrosłam ;) a oczy mam niebieskie z granatową obwódką ;)

ja mam naturalny kolor i nie farbuje wcale. mam wrazenie jednak ze ostatnio \"moda\" na zolte blondy wygasla :) wszyscy sie wlasnie na czarno koloryzuja. nie ma nic gorszego niz czarny kolor na jasnych wlosach :(

Gość siakaś jedna
a ja mam oczy ni to niebieskie,ni to zielone. Optyczka stwierdzila,ze mają kolor morza i tego trzeba się trzymać;) A tak to jestem brunetką i kolor wlosow dodatkowo podkresla moje morskie oczy i mi w to graj!:D

mam piwne oczy:) i jestem szatynką, ale ostatnio zrobilam sobie pasemka i lepiej się czuje w jaśniejszym kolorze włosów niż w naturalnym:P

Gość studencina
a ja mam zielone oczy, takie porzadnie zielone;)w odcieniu ciemnej, ciepłej zieleni. I żółte plamki wokół xrenic. A włosy mam takie dziwne- niby blond, ale miejscami jesne, miejscami ciemne, ale nie w odcieniu myszowatym, tylko takim miedzianym. Zwłaszcza pod słońce widać takie brązowo-iedziane refleksy.

oczy niebiesko-zielone (w dowodzie niebieskie- tak mi pani urzędniczka kazala, ale w sumie to bardziej zielone chyba są... :o ) włosy- szatynka? jakoś tak taka niedookreślona jestem ;)

Gość kaska26
oczy bardzo jasne niebieskie znajomi twierdzą ze gdy popatrzę w słońce dzięki moim prawie przeźroczystym oczkom wyglądam jak wilk:) włosy ciemny braz :)

hmm... czy ktos cos wie, czy kolor oczu moze sie zmieniac jakos? bo ja mam strasznie zmienne... teraz mam, jako obwodka taki granatowy, pptem przechodzi w taki piwno-zielony (bardziej zielony niz piwny) a przy samej zrenicy sa takie hmm... bursztynowe... a normalnie to mam czesto oczy czarne, albo brazowe...czasem sa takie wlasnie mieszane jak teraz.. albo bursztynowo-piwne... ja juz nie wiem co mam myslec...:P

blekitne jak czyste niebo, non-stop slysze komplementy na temat moich oczu a kazdy facet twierdzi ze w moich oczach sie mozna zakochac, nawet koledzy mojego chlopaka patrza w moje oczy z uwielbieniem:D ja bym wolala miec zielone:) takie kocie oczy:)

Gość idiotyczny topic
nudzi wam sie czy jak?? !!