Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

motakini

Przed chwila o malo sie nie zabiłam!

Polecane posty

Przed chwila mało brakowała a zderzyłabym sie z tirem...o k...pierdolić problemy dnia codziennego, pierdolić facetów dobrze że żyje!Moi znajomi mówia mi ze jestem typowym kotem ale to chyba prawda zostło mi jakies 7 żyć :) hyhyhy jestem popierdolona

Gość Jak to z Tirem
??????????? Jaja sobie robisz, prawda????????

Gość Kobiety powinny
nie wychodzić z łóżka. PRECZ OD KIEROWNICY!!!

hyhyhy ja zawsze bawie sie na krawedzi, w ciagu roku autem robie okolo 40 tys km ale dzisiaj to był schizz!! I like it!! czuje ze zyje, przezylam mase wypadków i stłuczek ale to co dzisiaj sie stało to było pokiwanie paluszkiem od przeznaczenia hyhy...co za uczucie...

Gość TIR
Czekam na ciebie. Hehehehe...

Gość ale wez sprecyzuj
trochr dokladniej

Gość kkh
jej.... no to chyba dobrze że żyjesz, nie? no to może uważaj bardziej, hę? :)

hyhyhy...oj zdziwiłbys sie co kobiety potrafia...jestem typowym kotem zostało mi jeszcze 7 żyć:)

Gość Jekaterinka
No dobra . Ty masz 7. A co z tymi którzy ew. ucierpią z powodu Twojej niefrasobliwości i pewności siebie?

a kto powiedział ze to moja wina? dlaczego z góry zakładacie ze skoro jestem kobieta to musi to być moja wina..?zastanówcie sie nad tym co piszecie...akurat najcieższe wypadki jakie przyzylam byly nie z mojej winy, jesli ja cos zmajstrowałam to najczesciej nie miało to zwiazku z druga osoba

Gość do autorki -
teraz się cieszysz głupio jak idiotka, a tymczasem za rok może wisieć twoja lub kogoś innego klepsydra na drzewie tylko dlatego że " bawisz sie na krawędzi" i jeżdzisz brawurowo. Na dodatek ryzykujesz życie innych ludzi 😠. Puknij sie w łeb debilko i zastanów się 10 razy zanim siądziesz za kierownicę!!

Gość kateann
dziecko szczescia jestes :-) znalam takiego "wariata" jednego, nikt jak on nie lubil smaku ryzyka, masakra, strasznie go lubilam, niestety zginal w wypadku, nie byl kierowca, tylko pasazerem...

do do autorki- przeczytaj uwazniej co napisałam idioto! wyraznie napisalam ze nie ryzykuje niczyjego zycia ! zreszta jak nie umiesz czytac to pewnie i tego nie pzreczytasz...palant!

to co sie wydazyło to był przypadek i nie zalezalo to ode mnie, chodzilo mi glownie o to ze to byla druga tytuacja w której moglam stracic zycie pierwszą był ciezki wypadek samochodowy nie z mojej winy! wiec prosze sobie oszczedzic uwag dotyczacych brawurowej jazdy, bo ja nie jestem piratem drogowym, a zycie mozna ryzykowac nie tylko na drodze istnieja tez sporty ekstremalne, prawda? ale o tym rozpisywac sie nie bede bo nie ma sensu...nie ma nawet z kim pogadac...bezsens...

motakini-----> a co jest takiego \"przyjemnego\" w świadomości, że można stracić życie, niejako na własne życzenie? Kręci cie kiwanie palcem przez kostuchę? ;)

:) naprawde zycie docenia sie dopiero gdy dzieje sie cos co wyklada wszytskie inne male problemy na łopatki