Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marmaid

jak dobrze rozprowadzić balsam samoopalający?

Polecane posty

Gość marmaid

kurcze no zawsze mam zacieki ;( jak wy to robicie?

ja mam tak samo... smarowalam sie przez 4 dni balsamem brazujacym i uwierz mi naprawde robilam do bardzo dokladnie wrecz pedantycznie zeby nie miec plam ani zaciekow... i co?? i nic z tego... przez 2 dni ich nie bylo za to nastepnego dnia obejrzalam sie dokladnie w swietle dnia i zamarlam... plama na plamie, zaciek na zacieku.... wscieklam sie straszliwie i postanowilam zostac jednak \"corka mlynarza\" niz byc ochydnie poplamiona... odstawilam wstretny balsam a teraz jestem w trakcie szorowania \"pieknej opalenizny\"... jeszcze nie zeszlo mi zupelnie ale jest postep... szoruje sie juz 3 dzien... :(

Gość podłamana...
No własnie... moze to wina zbyt mocnego balsamu. Konkretnie gdzie te plamy sie pojawiają? Na łokciach i kolanach zawsze mniej nalezy nakładać kosmetyku

Gość marmaid
na lydkach jest najgorzej i na wewn stronach przedramion. zauwazylam ze w miejscach gdzie skora jest grubasza samoopalacz lepiej sie przyjmuje. uzywalam johnsona ale teraz przeszlam na dove. pacnie ladnej ale zacieki sa jeszcze gorsze:(

Gość podłamana...
No dokładnie..tam gdzie skóra grubsza balsam lepiej sie przyjmuje dlatego zaleca sie aby np łokcie i kolana posmarować małą ilością balsamu Moze spróbuj punktowo nanosić balsam

ja używałam Holiday Skin J&J do jasnej karnacji... a najwieksze plamy i zacieki mialam na łydkach, stopach, na biuście i na nadgarstkach...no i oczywiście na kolanach i łokciach... :(

Gość rawka
Oj dziwewczyny bo trzeba pamietać o tym by przed posmarowaniem sie samoopalaczem zrobić dokładny peeling. ja dodatkowo przed samym zasosowaniem samoopalacza smaruje się jeszcze balsamem wtedy kosmetyk lepiej się rozprowadza i naprawde nie ma zacieków...

Gość pomarańczka6
czyli praktycznie wszędzie :D

Gość Albinoska
ja kiedyś próbowałam samoopalacza... ale nie było żadnego efektu, poprostu zero :o

ja też (mimo solarium) uległam szałowi na J&J Holiday coś tam...po obiadku wysmarowałam toto na nogach i twarzy i walnęłam się do łóżeczka, wstaję po 2 godzinkach a tu na lewej nodze taka biała krecha, a wesele w sobotę...to dziś zrobię peeling i znów się wysmaruję...chyba noc spędzę na stojąco z rozłożonymi łapami coby się nie posklejało ;) kolaniska mam takie jakby żółtawe i ten zapaszek :P dramaturgii doda fakt, że po przeróbkach moja kiecka wygląda jak worek na kartofle :P ale mnie to wali jak wyglądam, najładniejsza ma być panna młoda, ja sobie poradze :D

Gość mermaid
alez zrobilam peeling! to chyba dlatego ze mam cienka skore:/

Gość dorciaaa
a jaki samoopalacz jest wg was najlepszy. A może orientujecie się ile wizyt w solarium potrzeba na jako taka opaleniznę??

a może po prostu naturalnie tzn. słońcem? teraz to tak mocno świeci że wystarczy doslownie 3 kwadranse :)))))))))

Gość Nuila
Ja używam Johnsona i smaruję się tym jak zwykłym balsamem. Nie ma jakiś super efektów (to pewnie wina balsamu), ale zaciek się zrobił tylko jeden.

Gość n_ka
ja nidy chyba nie mialam zaciekow ani plam; moje rady: - peeling - pomieszac ze zwyklym balsamem (pol na pol) - jesli nakladasz na twarz - po rozsmarowaniu zawsze przecieralam wacikiem brwi i okolice ust ( zeby zebrac ewentualny nadmiar) Polecam samoop z Ambre Solaire w spray'u .

Gość Kama 001
Najlepiej rozprowadza sie na wcześniej nasmarowanej skórze balsamem nawilzającym i dopiero na to balsam brązujący, potem chodzic prawie nago i uważać, żeby o nic sie nie ocierać dopóki balsam zupełnie nie wsiąknie. Wiem, że to nie łatwe ale ja tak robie i zawsze mam piękną opaleniznę - żadnych zacieków ani plam.

Gość this is mine
Witam Was moje Panie. Ja ostatnio kupiłam samoopalacz z Avon. Tez chcialam sie troche opalic przed latem zebym nie wygladala jak corka młynarza:P przed pierwszym nalozeniem zrobilam peeling ale balsamem nawilzajacym sie nie smarowalam. i jakies 15 minut po nalozeniu samoopalacza polozylam sie spac...mozecie sobie tylko wyobrazic jak wygladalam rano ja i moj Maz...ale sie wsciekl:P on mial plamy tylko na rekach a ja bylam cala w plamach! teraz juz minal tydzien i jeszcze sie nie smarowalam... powiedzcie czy jak drugi raz sie wysmaruje to czy tye kolory sie ladnie wyrownaja czy lepiej sie szorowac dopoki samo nie zejdzie? aha, i powiedzcie kiedy wy nakladacie. rano, wieczorem, ile przed snem, po jakim czasie zakladacie ubrania...