Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tłuściocha przebrzydła

przekroczylam wszelkie granice niechlujstwa! teraz albo nigdy!

Polecane posty

hej nie wiem jak u mnie z wagá, napiszé w soboté czyli w dniu wazenia :) 🌻 pozdrawiam Was wszystkie

hej dieta bez zmian tylko zalujé ze nie cwiczé... jakos nie mogé sie zmusic :O jako ciekawosté napiszé Wam, ze u mnie jest teraz zimniej niz bylo wczoraj wieczorem o 22 godz...... ale chociaz swieci slonce i ogólnie jest ladnie :) pozdrawiam 🖐️

witam. przez kilka dni się nie odzywałam i nadal nie mam wiele czasu więc tylko uaktualniłam stopkę. Blondynka>> ja lubię spodnie ze streczu. raz dlatego że podczas odchudzania dłużej służą, a dwa że jaka radość, z tego, że już są za duże... Trzymajcie się. PA

Hej WROCLAWI_ANKA porównalam nasze stopki.... chyba cos slabo sie staram, bo Twoje liczby bardziej mi sie podobajá ;) jednak mimo iz, nie ma zmian w mojej wadze TO sá zmiany optyczne i to mnie pociesza :D kupilam wczoraj Breadmaker i jutro musze upiec chleb (mam kupione wszystkie skladniki) ALE NAJPIERW musze przetlumaczyc sobie instrukcjé !!! :O nie zabardzo mam na to czas i ochoté, ale na chybil -trafil nie mogé liczyc naturalnie ja praktycznie chleba nie jadam, wiec muszé postarac sie dla mojej rodziny... dzis jeszcze musze wyprowadzic psa, wykápac go i dopiero potem mogé zabrac sie do tlumaczenia instrukcji...chyba ze odpuszcze dzis sobie kápiel psa? hmm zobaczé ;) pozdrawiam 🌻 🌻 🌻 jutro wazenie....

witajcie :) dziś zjadłam tylko 1 bułkę rano i ... zapomniałam o jedzeniu aż do 21. o 21 bół głowy, zbierało mi się na wymioty, ból brzucha, myślę sobie, grypa jak nic! ale zjadłam bryłę twarogu i wszystko minęło :) miałyście coś takiego? pierwszy raz mi się zdarzyło, że chciało mi się wymiotować z powodu pustego żołądka. jak to możliwe? chyba nie wrzody??? zorza, zeskanuj i wyślij mi tę instrukcję tlenem, albo lepiej nie, bo szybciej się wciągniesz w słówka angielskie. tłumaczenia to dobry sposób na nauczenie się słownictwa. mówisz o psie, i przypomniał mi się jamniczek, który wpadł mi dziś pod auto :( z naprzeciwka auta, za mną auta, a 2 psiaki przebiegły mi przed autem i ten o krótkich nóżkach nie zdąrzył, a ja nie mogłam gwałtownie hamować bo za mną był sznur aut. przeżył na szczęscie. a, kupiłam sobie program do wizazu. wypróbowałam wszystkie fryzury, masakra... nic mi nie pasuje :( chyba jednak włosy mam optymalne... do tego typu urody nic innego mi nie pasuje, choć są fryzury, które mnie odmładzają, ale nie czułabym się w nich sobą. czarne długie loki to jedyna opcja

dziś próbowałam zasnąc bez tabletek. udało się o 7 rano, z tym, że o 4 rano ssało mnie w żoładku i poszłam jeśc :( co do fryzury, blondynka, wypróbowałam wszystkie z katalogu. w każdej wyglądam jeszcze gorzej... wiodząc swoją fotkę przeraziłam się... maja twarz jest olbrzymia.... niby pasowała do wzorca pociągłej... pociągła twarz nie kojarzy się źle, ale dziewczyny, to masakra... wielka gęba, z opadającymi kącikami ust, z wąskimi ustami i skońymi w dół oczami, dużym okrgło zakończonym nosem, i ta szerokość... a tam, nie mam celów w życiu to uzbieram sobie na operacje plastczną :( to tak wygląda życie kobiety skazanej na próżniactwo :(

Hej moja waga jest nawiedzona, w zaleznosci gdzie já postawié pokazuje mi inná wagé :O raz jest to 65 innym razem niecale 64 ... wykápalam wczoraj psa i przetlumaczylam sobie instrukcje :) zmniejszajáca sie--> nie mam juz tlenu, bo zmienialam komputer i nie pamietam swoich \"prametrów\" skaner zostal w polsce ;) ale tak jak piszesz - musze sie uczyc mam do odrobienia na poniedz. prace domowá do Collegu... wiéc nie za duzo czasu mi zostalo- w sumie nie jest tego bardzo duzo ale czas szybko mija gdy siedzé nad angielskim... chlebek z Breadmaker\'a juz upieczony, teraz czekam az wystygnie i spróbuje 1/4 kanapki ;) wygláda piéknie, muszé sprawdzic czy równie dobrze smakuje :D pozdrawiam slonecznie ;)

chleb smakuje REWELACYJNIE !! córka i máz zjedli prawie caly 860g bochenek - naturalnie ja tez spróbowalam ;) ale malutko tak wiéc jutro znow pieczenie - na szczescie jest przy tym 2 min. roboty :D wpadne jutro (dzis siadam do nauki) papa trzymajcie sie

Gość blondynka z kawałów
Zmniejszająca się - nie bardzo chce mi się wierzyć, że nagle twarz Ci urosła...no jak to tak? :D A co do operacji plastycznych - mam to za sobą, popieram i polecam. Ogólnie jestem antynaturalna i propaguję wszelkie sztuczne ulepszenia, które stosuję na sobie z powodzeniem. I właśnie to jest naturalne, co potrafię w logiczny sposób udowodnić. Ale mi się nie chce :D Dziś po raz pierwszy zrobiło mi się słabo na kopenhaskiej - dzień 6, centrum handlowe pełne ludzi, tłok, gorąco, duchota...zakręciło mi się w głowie, zrezygnowałam z zakupów, wróciłam do domu na lunch. Od razu lepiej. Darz Bór!

blondynka...... chodzisz na polowania ?? zaczál sie sezon? nie znam sie na tym..... nauczylam sie co nieco, jutro ciág dalszy :O papa

blondynka, ona nie urosła, ale sądzę, że przedtem uwagę zwracał tłuszczyk, teraz tłuszczyku prawie nie ma, ale gęba dalej duża, tylko bez poduszeczek, które to swoją pulchnością odwracały uwagę. skóra opadła to i kąciki ust i oczu opadły... teraz mam twarz pociągłą a ważąc 60kg miałam twarz trójkątną :) teraz trójkąty się wypełniły :( kombinowałam dalej i ew. wchodzi w grę kolor włosów platynowy. odmładzają mnie proste włosy ale moja twarz traci swoją nietypowość, jestem wtedy młodsza ale wyglądam dość powszechnie... sama już niewiem :( blondynka, ile takie naciąganie obwisłych kącików mogłoby kosztować? muszę się wybrać na naciąganie ale dopiero jak jeszcze 10kg schudnę. dziś z większym trudem, ale jakoś wytrzymałam. 2 buły ziarniste i 3 kromki ziarniste na cały dzień, masło i pomidor. w sumie to głodówka chlebowa ;) a teraz mam dylemat, czy się napić drinka czy zjeść tabletki nasenne i iść spać? napiłabym się, ale drinki są pewnie kaloryczne...

Hej kiedys mnie kusilo, by sie zamienic w blondynké, ale nidy tego nie zrobié bo szkoda mi wlosów - mialam raz balejage (tak to sié pisze ?) i bardzo mnie zloscily znieszczone pasemka wlosów... choc kolor mi odpowiadal dodam ze jestem szatynká ;) odrobilam homework ;) jednak mialabym prosbé do Ciebie *zmniejszajáca sie* gdybys mogla mi pobieznie sprawdzic (do jutra rano) czy to co napisalam o \"MY DAILY ROUTINE\" jest choc w 50% zrozumiale ;) napisze Ci na meila, jezeli nie masz czasu to wogóle tam nie zagládaj :) czy dobrze zrobilam piszác w czasie terazniejszym prostym ? :) nie wazne, nikt mi glowy nie urwie jezeli praca domowa bedzie do niczego dziéki upieklam juz drugi chlebek - polecam takiego robota - super milej niedzieli

Gość blondynka z kawałów
zmnieszająca się - uwielbiam czasami palnąć sobie z dwururki, mam nawet pewne sukcesy na tym polu :p Mi urósł nos. W ciągu kilku tygodni zrobił się gigantyczny, i stan ten mnie nie satysfakcjonował, jednakowoż starałam się odwrócić natrętne myśli od nosa. Ale kiedy koleżanka zapytała, czemu moja twarz zaczęła składac się głównie z nosa, kazałam go sobie zmniejszyć. Po kilku dniach miałam już dużo mniejszy, normalny nos. Wtedy oczy (Bozia dała dużeńkie) - wróciły na swoje miejsce:) Nie wiem, ile to może kosztować, zależy od miasta i kliniki. Gdzie mieszkasz? (bliska mi osoba pracuje w warszawskiej klinice chirurgii plastycznej, mogę zaciągnąć języka w kwestii cen i umówić Cię na randewju z lekarzem,...chcesz?)

Gość mimimimimimimi
pytanie do zorzy:) jaka stosujesz diete:)?

1000 kcal choc ostatnio przekraczam 1000...... skád pytanie ?

Gość mimimimimimimi
cos o jakims chlebku pisalas...ja bym chciala schudnac z 5kg a tak mi trudno:(

mimimimi.... oj niee chlebek wskazany nie jest ;) ale ostatnio kupilam robot do pieczenia chelba i musialam sprawdzic czym bedé zywila swojá rodziné :) pierwsze kilka kilogramów nie jest trudno zrzucic, bo glównie pozbywasz sie wody z organizmu... poczytaj o diecie 1000kcal lub niskoweglowodanowej (tez kiedys stosowalam) - moze któras z nich bedzie Ci odpowiadala no i przylácz sié do nas :D

jestem.podczytuje was,ale jakos tak trudno mi sie zebrac na konsekwencje w pisaniu.w dietowaniu chyba tez.a niech mnie. wam wszystkim zycze wielu sukcesow,pa :)

hello nikogo od rana nie bylo ? ja nie mam sie czym pochwalic ale moze któras z Was ma ??? zawsze w poniedzialek jest \"urwanie glowy\" pewnie dlatego Was nie ma ;) wlasnie podjadam rodzynki :O normalnie nalezy mi sie kara ! musze wrócic do starannego liczenia kalorii, bo tak jak jest teraz to byc nie moze ! :( 👄 buzka PAPA

obecna! idę na wagę, pare dni się nie ważyłam. tylko się boję bo jakoś ostatnio z moim brzuchem było coś nie tak. wiecie co dziewczyny? postarzałam się w ciągu tych 3 miesięcy o 3 wieki... eh.... to nie przez dietę, bo chudnę za wolno, żeby się nabawić zmarszczek z odchudzania, przy takim tempie chudnięcia dieta raczej odmładza, to przez faceta :( on się właśnie odmładza z nastolatkami a ja przez to starzeję wizualnie :( dobra, idę na wagę. 81. bez zmian.

Gość blondynka z kawałów
O, to znaczy, że mamy podobnie, jednak ja ten okres mam już za sobą. Byłam stara, kiedy on był młody, teraz jest odwrotnie - jestem młodsza o 10 lat, a on stetryczał, że aż niedobrze się robi na sam widok. Więc jak odmłodniałam, zaraz się rozwiodłam, bo na cholerę mi taki przeflancowany, wyobracany, zużyty staruch? Niedługo wychodzę za mąż, za znacznie młodszego ode mnie przystojniaka...Więc uwierz, zmniejszająca się - nie Ty przecierasz te szlaki.

hello melduje, ze wracam do scislej diety (juz wrócilam) juz postanowione bedé chudla i NIC mnie nie powstrzyma !! trzymam kciuki i za Was naturalnie papa

Gość zmniejszająca sie
blondynka, mną interesuje się tylko 1 gatunek facetów - faceci moich koleżanek. dlatego nie mam widoków na kolejnego. chyba, że po operacji plastycznej nabiorę odwagi, ale do tego jeszcze z 10kg :) tydzien temu patrzyłam w lustro i widziałam wielką gębę, raz spuchniętą, raz nie, teraz patrzę i widzę starą wielką gębę. lustro jak lustro, ale zdjęcie cyfrowe, które zrobiłam do tych symulacji wyglądu mnie dobiło... i pryszcze, wszędzie pryszcze. nie byłam pryszczata w wieku 16 lat, to w wieu 32 dostałam trądziku młodzieńczego... poza trądzikiem nie mam żadnych objawów młodości ;) coś musze zrobic natychmiast, koniecznie. może wizualizacja, pozytywne myslenie.... schudłam 15kg i mimo tego nie mogę na siebie patrzeć... coś tu nie gra... facet! to jego sprawka! kiedy myślę o tej jego licealistce, jak mogę spostrzegać siebie???

Gość blondynka z kawałów
Jeśli tak to wygląda, to zakładaj buty i czym predzej dymaj do endokrynologa! Masz zaburzenia hormonalne, i to solidne! Moja koleżanka tyła i miała krosty na plecach i szyi wielkości truskawek (33 lata). Po kuracji hormonalnej cerę i figurę ma holiłudzką:D Ja sobie po schudnięciu zmodyfikowałam gębę delikatnie, i jestem zadowolona. I jak pisałam, zamieniłam męża, na młodszego, wiernego i przystojnego. 2 lata rewolucji i życiowych zawirowań, samotności i przygodnych kontaktów, szaleńczych emocji, waga 20 kg w dół, 2 operacje plastyczne...już nie ma dojrzałej, nieszczęśliwej, starzejącej się kobiety, jest chichocząca blondie z kawałów. Schodami pod górę, ale dasz radę. Czuję to. Dziś waga pokazała 4,5 kg mniej. To dobrze. Jeszcze drugie tyle i dojdę do normy sprzed roku. Ptasie Mleczko żarłam jak opętana, to teraz mam :(

poczytalam sobie Was ;) ide robic kolacje dla córki moze przy okazji zjem jogurt..... jakies 90kcal papapapapappapapapapaapapapapapappapapapapaapappapapapapa

blondynka, może i tak być, że to hormony. nie czuję się kobieco i mam pryszcze, które ponoć zależą od ilości androgenów. może dlatego łatwiej chudnę, bo przez męskie hormony mam miejsze tendencje do odkładania tłuszczu? Diane by mi pomogło. koniec sexu a tu czas na pigułki antykonepcyjne :) dziś męczył mnie apetyt. rano 1,5 bułki, w markecie naszło mnie na kabanosa, wziełam 2 kawałeczki, dalej byłam głodna, w domu uzmażyłam kiełbasę, dalej byłam głodna, ale się powstrzymałam i już nic nie zjem. będę twarda! co do pryszczy to takiego wielkości truskawki mam jednego, ale za to na dekolcie :( to mój punkt strategiczny, nawet bluzek bez dekoltów nie mam żeby go móc teraz ukryć... nie przytyłam, jak mowi waga, ale brzuch mam większy, bo czuję po spodniach. ostatnimi dniami bolał mnie brzuch, był wzdęty i miałam biegunkę, bolał mnie żołądek. dlatego sądzę, że spadek wagi będzie zaraz, gdy niestrawności mi znikną. sądzę, że są one z tego chlebka w pełnych ziaren. gdy się go za dużo zje naraz, od razu niestrawność, albo biegunka albo zaknebluje jelita, jeśli się np. za mało pije w ciągu dnia. muszę go sobie dawkować bardziej rozsądnie.

Gość blondynka z kawałów
Ustosunkuję się jeszcze do poprzedniego postu, tym ostatnim zajmę się jutro - bo zaraz ubieram się i jadę hen... No więc, z tego co rozumiem, to jesteś w związku z kimś, kto Cie nie akceptuje, nie szanuje, zdradza, lekceważy, poniża i unieszczęśliwia. Przez to zajadasz stres, masz bóle brzucha, chandry, depresje, nerwice, problemy emocjonalne, brak akceptacji siebie, niestrawności, pryszcze i zerowe poczucie radości życia. Wykazując się zatem męską logiką, zapytam wprost: po ch** zawracasz sobie głowę kimś, kto czyni Twoje życie gorszym? Czy nie lepiej czas stracony z nim przeznaczyć na samodoskonalenie, rozrywkę i poszukiwanie miłości, cokolwiek by się w tych pojęciach nie zawierało...? Powiedziała co wiedziała - i uciekła.