Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tłuściocha przebrzydła

przekroczylam wszelkie granice niechlujstwa! teraz albo nigdy!

Polecane posty

hej,chcialam sie pochwalic i zachecic wszystkie dziewczyny do cwiczen pilates.Dzialaja cuda!!! po trzech dniach cwiczen ubylo mi 2 cm!!Jestem w ciężkim szoku,wcześniej cwiczylam zwykle brzuszki i po miesiacu nie bylo zadnych efektow,a tu juz po trzech dniach. Co do diety,to nie stosuje zadnej,bo bym z glodu umarla,staram sie po prostu mniej jesc. Mi bardziej chodzi o zrzucenie centymerow nie kilogramow. Jesli ktoras jest zainteresowana cwiczenia pilates sa dolaczone do shape\'a-koszt 11,99 pln. P.S. Zorza -fajne zdjęcia,gdzie jestes,za mniejsza woda?

nie mogę wejsć na 27 stronę...... hmm może wejde pisząc ten post ;) 🌻 🌻 🌻

Cześć dziewczyny- kolejny dzień diety i coraz lepiej idzie nie odczuwam już takiego głodu jak wcześniej- normalnie zaczynam się przyzwyczajać do takiego jedzenia i co najlepszę jest już zdecydowanie lepiej po godzinie osiemnastej kiedy już nic nie jem. Manka kupie gazetkę i zobaczę ale gdybym nie dostała to prześlij te ćwiczonka na stronkę jeśli możesz - pewnie dużo osób skorzysta jeśli już początki sprawdzone:) Pozdrawiam was wszystkie - całuski Ps. P I Ę K N E F O T K I

Cześć dziewczyny. Mam BARDZO WAŻNE PYTANIE: Jeżeli schudniemy do takiej wagi jaką sobie ustaliłyśmy i w końcu powiemy stop- to co dalej żeby nie przytyć? Zwiększać trochę ilość kalorii czy zostać na tym samym poziomie- chociaż to równałoby się chyba z dalszym chudnięciem?. Napiszcie co o tym sądzicie i co na ten temat wiecie?

hej! dopiero teraz wpusciło mnie na >kafe< jestem w Szkocji, ale przeciez na tych zdjęciach tego nie widać !! :D agutexx -> proponuję żebys wpisala w przegladarke GOOGLE dieta 1000 - bo w 2 zdaniach ciężko opisać wszystkie wazne kwestie po osiągnięciu wyznaczonej wagi stopiowo zwiększasz ilosć kalorii ;) to tak na poczatek p.s. 1000kcal to minimum... 800 traktowane jest jak głodówka... poczytaj ❤️ trzymam za Was kciuki 🌻 🌻 🌻

czemu nikogo nie było ? co to ma zanczyć !!! ?? ;) ;) :) :) :) :) 🖐️

cześć dziewczyny :) nie było mnie bo stałam się pracoholiczką :) a wkrótce będę też alkoholiczką :) na wagę nie miałam odwagi wejść :( dziś 11... trzeba spojrzeć prawdzie w oczy... idę na wagę :( trudno mi dietować, staram się, ale to już nie to, co kiedyś... ciężko mi się powstrzymywać :( nie jem jak dawniej, tzn. nie obżeram się, ale ciężko jest... oj ciężko... przez kilka dni trzymałam mocno ryzy a potem powoli popuszczałam je, i znowu szlaban... widziałam swoje fotki z wiosny.... załamka :( jak je zobaczyłam to rozbeczałam się i miałam pretensje do rodziny, że mi nie powiedzieli, że jestem taka gruba :( paranoja... byłam wstrętna zapasiona, brzydzę się sobą z tamtego okresu mojego życia ... nie dziwię się, że mój facet odszedł :( idę na wagę

słuchajcie, nie jest tak źle :) czuję się jakbym przytyła 5kg a ważę 80kg, czyli prawie nic nie przytyłam :) bo minimalną wagę jaką osiągnęłam od 15 czerwca było 79kg. hmmmmmmmm......... miesiąc prawie bez diety i tylko 1kg w górę....? przecież przez ostatnie lata tyłam 2kg na miesiąc a teraz, i to po dietkowaniu, czyli jojo było spodziewane, tylko 1kg w górę? kto wie, czy gdybym rozebrała się jak zazwyczaj, całkowicie do ważenia nie byłoby te 79??? zdjęłam tylko dżinsy i buty bo one ponad kilo napewno ważyłyby. cholera, nie jest źle :))) waga jakby ustabilizowana bez ścisłej diety, może przez następny miesiąc dietowania organizm zareaguje mocnym spadkiem jak to na początku bywa? mam znów motywację!!!! jestem uratowana!!! aż mi się chce niejeść ;) a, zapomniałabym zapytać, czy te ćwiczenia to nie dawny canalletics przypadkiem??? kumpela go stosowała. fatalnie wyglądały jej mięśnie, zaokrągliły się, więc łydki i uda były większe, bo mięśnie się uwypukliły jakby miała cały czas napięte...

Hej,bez stosowania zadnej diety juz waze 65,5 kg,az mi sie wierzyc nie chce. Te ćwiczenia to nie calanetics.Czytalam w prasie dla mam,ze sa to jedyne cwiczenia,ktore splaszcza brzuch po ciazy i dlatego je kupilam.Sa naprawde świetne,rozciągają maksymalnie.Zakwasy mialam od szyi po palce w stopach,czyli cos z tego bedzie:) Calanetics kiedys cwiczylam,cwiczenia sa dlugie i monotonne,ja sie szybko znudzilam i efektow zadnych. te są szybciutkie,tylko pół godzinki i po zawodach,a bolą wszystkie mięśnie. No,bedzie tej reklamy.ide jesc sniadanie

Gość a ty sie nie podlizuj
tym samym tekstem na wszystkich topikach

Witam. U mnie -1,5 kg czyli równe 60. chyba nie przeskocze tego etapu . ale jestem dzielna. Dzisiaj na obiadek mam rosół bez makaronu oczywiście. Pozdrawiam Ps. Angina po raz kolejny... :(

zmniejszajaca sie- doczytalam ze schudlas juz 16 kilo !!?? Mam racje?? Gratuluje po stokroc gratuluje!!!!!!!!! Ja sie odchudzam na topiku \'Waze 140 kg...\' kolezanki grubej baby Mam do zrzucenia przynajmniej 10 kilo.. Dokonalas rzeczy wielkiej! Pozdrawiam 🌻 🌻 🌻

Dziewczynki czy to możliwe że gdy ma się okres lub jest się trochę przed waga idzie troszkę do góry?

agutexxx -> alez naturalnie ! ;) mam zapalenie zatok..... wymiękam normalnie :( 🖐️

zorza na zapalenie zatok polecam Sinupret, bez recepty, dosc drogi ale skuteczny a na zatkany nos krople Sulfarinol, najskuteczniejsze chociaz tanie :-) Tylko nie mozna z nimi przesadzac bo sa silne Swego czasu przechodzilam zapalenie zatok co miesiac lub dwa, i ciagle antybiotyki ..:-( pozdrawiam

Wlasnie doczytalam ze za granica jestes... to moje rady lekowe odpadaja :-( Chcialam dobrze

dzieki Eulalia :) krople do nosa mam - te o których piszesz w czwartek idę do lekarza...... zobaczymy czego ciekawego sie dowiem ;) może, że tutaj nie leczy sie kataru !! !! bo w sumie czym jest zapalenie zatok? katar + ból głowy :D to żart naturalnie ;) ale mówiąc poważnie, gdy chciałam jakies krople sciągające sluzówkę nosa dla córki, to mi powiedziano, że tutaj nie leczą kataru i nie mają odpowiednich kropli do nosa o_o ehh 🖐️

hej dziewczyny agutexxx-to calkowicie normalne,ja potrafie warzyc nawet 3 kilo wiecej,po prostu zatrzymuje sie woda w organizmie eulalia -witaj,a ile wazysz,jesli mozna wiedziec? zorza-powodzenia u lekarza,co nieco slyszalam o angielskiej sluzbie zdrowia. Ja schudlam kilogram przez tydzien i jestem w pelni zadowolona,pozdrawiam

alez my jestesmy tylko trochę zajęte.... albo chore ;) trzymajcie sie topik z pewnoscią nie zniknie 🌻 🌻 🌻

niee niee niee ten e-mail na tlen'ie jest nieaktualny... ale czemu tutaj sie pokazuje, tego nie wiem.... :) papa

Eulalia, startowałam z 96, było już 79, a teraz 80. 1 miesiąc mam porażkowy kompletnie :( chociaż i tak się cieszę, że nie przytyłam, bo moja wola była baaaaaaaaardzo słaba wtedy.... teraz też, było kilka dni ok a dziś... własnie zjadłam kolację :( nie wytrzymałam :( zaczeły się schody... kapuściana odpada bo nie mam kiedy jeść... a co dopiero gotować... i tak, cały dzień nie jadłam bo nie było kiedy a teraz nie wytrzymałam i wciełam kolację :( kremiki ujęrdniająco wyszczuplające stoją odstawione i czekają na ... niewiem na co :( jest znowu ze mną źle :( wpadłam w pracoholizm bo praca odciąga mnie od myślenia o moim bezsensowym życiu :( nie mam czasu dla siebie a gdy siadam wreszcie wieczorem w domu, robię się głodna, no bo ktoby nie był, nie jedząc cały dzień :( i wcinam nocą :(

Gość marcysia1010
Zmiejszajaca Pracoholizm ....hm ,zajecie dobre ale uwazaj zeby nie przegapic życia :)Czym sie zajmujesz o ile mozna wiedziec ?