Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wielki problem

fałda na brzuchu

Polecane posty

Gość wielki problem

chciałabym się poradzic mam 19 lat i schudłam 20 kilo, jednak nadal ważę dużo bo az 90 kilo nadal sie odchudzam mam fałdę na brzuchu i ona jest coraz bardziej obwisająca boje się, że to się nie wchłonie!!! co mam zrobic??? ćwiczę czasami regularnie czasami nie dietę trzymam zdrową bez węglowodanową moze ktoś z Was miał lub ma taką sytuację???

gratuluję spadku wagi :D też mam takie \"cóś\" - u mnie to się nazywa paskudne fałdzisko kupiłam SERUM Eveline 3D (takie zielone opakowanie, 13 PLN) rano bierzesz prysznic, robisz peeling (też z tej serii), potem smarujesz serum brzuszek, uda i co tam jeszcze chcesz (uczucie zimna jest przejmujące - ale znaczy, że działa) wieczorem prysznic & peeling i znów serum - to nie koniec - owijasz brzuch i pupę folią spożywczą- przeźroczystą (owijaj od dołu do góry) i pod kocyk np. w sobotę przy pracach domowych też sobie to zrób z tą folią, na to dresik i np. odkurzanie, albo coś ciekawszego ;) ten preparat jest na cellulit i na wyszczuplanie, brzuszek będzie bardziej jędrny, jeśli pokusisz się o kontrolowanie i wciąganie brzucha, np. siedzisz przy TV plecki proste, brzuszek wciągasz, do tego ćwiczonka i brzusio będzie sprężysty

Jak sama piszesz wazysz 90 kg-schudnij do wagi wlasciwej i wtedy zastanowisz sie co z tym zrobic.

gratuluję spadku wagi! :) nie przejmuj się, dobra dieta i regularne ćwiczenia dadzą efekt, brzuch będzie się stopniowo zmniejszal:) trzeba sie ruszać i dbać o siebie, wklepywać kosemtyki ujędrnające. poczytaj tu: http://portal.abczdrowie.pl/sposoby-na-plaski-brzuch i tutaj jest też kilka fajnych, prostych ćwiczeń pokazanych: http://portal.abczdrowie.pl/cwiczenia-na-brzuch powodzenia:)