Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Joina

ZWIAZEK Z MUZULMANINEM

Polecane posty

Gość Katia obawiam sie
ze nie bedziesz miala dostepu do internetu:P:P:P

Gość Lydiia
hahahaha Aleś się zbulwersowała. :D Uważasz, że jestem od Ciebie gorsza bo jestem w Anglii dłużej? Współczujesz mi? Ojjj... Niepotrzebnie... Ja, zapewne w przeciwieństwie do Ciebie, mam 2 piętrowy dom z ogrodem i własną agencję turystyczną... Powodzi mi się BARDZO dobrze... Nie potrzebuję Twojego współczucia :D Wróć więc już, dziewczynko, do szorowania kibli bo tutaj tylko robisz z siebie idiotkę...

Gość puniaaa
dziewczyny prosze nie kloccie sie to bez sensu.Wiadomo,ze nie mozna generalizowac.Mieszkam jUz ladne pare lat w niemczech i powiem,ze prawda lezy po srodku.Poznalam zatwardzialych kretynow arabow przed takimi chron mnie panie boze,ale poznalam takze tych urodzonych juz w niemczech totalnie wyzwolonych ludzi, maja za zony niemki i sa dobrymi mezami i ojcami i w ogole ludzmi.Pokonczyli tu szkoly maja przyjaciol po obu stronach.Sa normalni,trudno wyczaic,ze sa muzulmanami.Kazdy musi przezyc to na swoj sposob.Mam nadzieje ze trafilyscie wlasnie na takich rzadnych facetow bardziej cywilizowanych bo jesli nie to wspolczuje z gory.Ktos tam wczesniej napisal ze jest to jak wygrana w totka.Zgadzam sie calkowicie!Mimo wszystko powodzenia bo szansa jakas tam jest!

Gość novaliyka
wierze w to,ze kazdy ma swoj rozum....niestety jedne zakochuja sie mniej a drugie bez pamieci. Napisze tylko jedno "jezli wpadniesz miedzy wrony musisz krakac tak jak one" - te przyslowie sie sprawdza, bo Muzulmanin w Polsce bedzie traktowal kobiete "po polsku", w Anglii, Niemczech tak jak w tych krajach .Ale wyjezdzac do nich bym nie radzila :( znam historie gdzie Turek zrobil dwoje dzieci Polce . Potem na jakis czas wyjechal do siebie,po powrocie zrobil trzecie. Oan byla gotowa jechac z nim,ale jej nie chcial :( dlaczego ??? Bo dzieci byly trzema dziewczynkami, dopiero jak zrobil jej czwarte dziecko-chlopczyka zarbral wszystkich do siebie. To pokazuje jak warta jest kobieta :( jezeli chodzi o Indie to nie nowoscia jest,ze sprzedja sie tak corki-byle tylko chetny dal zaplate-nawet glupia krowe. A jezeli tam ja bije,to niech nie liczy na rodzicow,bo nie pomoga :( ale kazda niech robi co chce, najwyzej przekona sie na swoich bledach albo ze trafi na tego lepszego cudzoziemca

ja nie potrzebuje oglady jak tu ktos napisal bo znam tych ludzi lepiej znam ich nie jako zakochana na oslep glupia dziewczyna znam ich jako kumpli przyjaciol ale napisze wam cos aby moze to bylo powodem do zastanowienia sie dla tych wszystkich zaslepionych w milosci do muzulmanow.jak pisalam wczesniej mieszkam w usa przez ponad rok bylam kierowca limuzyny a jak chyba wiecie dobrze taksowki,limuzyny,stacje benzynowe to w 80%miejsca gdzie pracuja lub sa wlascicielami muzulmanie, z tego co wiem jest tak tez w angli ze te zawody sa oblegana przez ludzi tego wyznania ale wracam do tematu a wiec jak zaczelam jezdzic na tych limuzynach to pracowalam prawie z samymi facetami z ktorych 80%bylo muzulmanami i ktoregos dnia kiedy stalam na parkingu czekajac na kurs wsiadl do mojego auta chlopak{facet bo oni za maz tak wczesnie nie wychodza tak 0k 30 lat}i mowi mi ze ja mu sie tak podobam ze chcalby wyjsc ze mna na objad albo gdzies na randke do dyskoteki ani do baru nie moze bo zabrania mu religia szczegolnie alkoholu a na dyskotece to za duza pokusa zgodzilam sie poszlismy na obiad puzniej nad jezioro bo miszkam w chicago i on nagle pod koniec naszego spotkania proponuje mi ze wprawdzie nie moge liczyc na zadna z nim znajomosc dluzsza bo jego religia i tagze rodzice zbraniaja mu zwazku z katoliczka a po za tym on ma juz u siebie w kraju wybrana zone jego mama z tata wybrali mu juz zone on byl z tego bardzo dumny ze juz ma wybranke bo on wie ze jego matka wybrala dla niego najlepsza partie dodam ze jego matka tez jest tu w usa i specjalnie latala do ich kraju aby ogladnac ta niewiaste dla swojego synulka ale co do mnie i tego faceta a wiec jego propzycja byla aby pokazac mu dac mu sprobowac jak smakuje jak to jest czuc prawdziwa rozkosz z kobieta bo on nawet po slubie z swoja zona nigdy nie bedzie uprawial takiego sexsu jak inni bo on podobno nie moze pokazac kobiecie ze jestmu z nia dobrze gdyz kobieta sluzy tylko do celow prokreacji w celu uzyskania potomka w lini meskiej.wiem przyznam sie wam szczeze moze uznacie mnie za kurewke albo puszczalsa ale byl to czas zapomnienia nie bylam w zadnym stalym zwazku nic mnie nie wiazalo wiec zgodzilam sie na tego typu znajomosc i nie zaluje bo oprucz sexsu w ktorym ten gosc wcale nie byl dobry to dowiedzialam sie o ich zasadach i tradycjach bardzo wiele dlatego szlag mnie trafia ze takie idjotki jak wy nie chcecie brac dobrych rad pod uwage ja nie chce was straszyc ze pojedziecie do jego kraju on was uwiezi albo zabieze wam dzieci ale czy napewno mimo ze bedziecie w jego czy jakim innym kraju jestesce gotowe na taka bezraniczne kontrolaowanie niewiare jego w was czy jestescieprzygotowane byc zawsze jak to ktos napisal zawsze trzy kroki za swoim meszczyzna a nie ramie w ramie jak to moja kobiety w zwazkach z kazdym innym facetem,tak oni was kochaja i beda kochac ale inna miloscia taka jaka zostali nauczeni w swoim kraju tak jak religia nakazuje im kochac i traktowac kobiety zawsze ponizej faceta bo wy jestescie ta druga klasa ludzi.dzewczyny ten facet mial zostac mezem mial piekana przysza zone{ bo dodam ze on nie widzial jej przrd slubem osobiscie wystarczyla mu opina matki } wprawdzie kupiona bo rodzicom panny mlodej nalezy sie wiano za zone kto da wiecej to ja ma a on przychodzil do mnie pokazywal mi jej zdjecia a mnimo wszystko wybieral mnie a nie ja po jego powrocie do usa bo slub odyl sie w jego kraju przyjechal pierwsze do mnie steskniony jak to ja bym byla jego zona mowia ze nikt i zadna nie zastapi mu mnie ze z zone ma bo tak musi byc bo tak chce jego bog i rodzina i musi miec z nia sex bo muszi miec syna a caly czas byl ze mna kiedy jego zona tu przyjechala to i tak spedzal ze mna wiecej czasu niz z nia a jego tlumaczenie bylo ze ja jestem taka egzotyczna dla niego bo mam blond wlosy i niebieskie oczy a ta jego kobieta to taka nudna typowa muzulmanka{to znaczy posluszna robiaca wszystko tak jak on sobie zyczy gotowa dac mu kiedy chce i mowiaca mu ze to on jest najmadzejszy i on wie wszystko naj} wiec moze wasi faceci was tak kochaja bo jestescie\"egzotyczne\"na szczescie ta znajomosc juz sie skonczyla ja poznalam fatastycznego amerykanina z ktory jestem juz 1,5roku wlasnie zawieramy zwiazek maluzenski na pocztku lipca ale jestem pewna ze ten muzulmanin ma kogos na boku jakas inna glupia jaka ja bylam dziewczyny zastanowcie sie bo wiem to napewno ze albo ci muzulmanie sie wami bawia bo i tak w krotce sie wyda ozenia sie z jaks muzulmanka albo juz ja maja albo jesli sie uda ze zostaniecie jego zona to zawsze bedziecie tylko kobieta do dania im dzieci najlepiej syna lub synow choc prawda jest tak ze ten pierwszy jest namber1 prosze was KURWAprzejzyjcie na te swoje glupie oczy bo milosc jest slepa ale przykra w knsekwencjach sorki ze sie rozpisalam ale musialam wam to opisac moze sie ktorejs przyda zafascynowaniej allahem{religia,prawo,i cala wartosc zycia}

Gość polka w anglii
mimo, ze jestem u 2 lata a nie 20, tez mam duzy dom i jestem menadzerem w firmie marketingowej, wiec sie tak nie wywyzszaj, bo myslisz ze trafilas na kogos gorszego od siebie. a poza tym zadna praca nie chanbi i pewnie poobrazalas tu kilka osob.

Gość polka w anglii
Angielki 12-latki nie sa muzulmankami a czuja sie wystarczajaco dorosle zeby robic dzieci.

Gość polka w anglii
lala, zycze wszystkiego dobrago na nowej drodze zycia. wierz mi, nie kazdy muzulmanin jest taki dwulicowy. a moj man chce miec ze mna coreczke, nawet dwie :)

Gość polka w anglii
joina, ja tez sie balam powiedziec o moim zwiazku, bo moja rodzina bardzo katolicka i strasznie sie obawialam ich reakcji. ale w koncu przemoglam sie a ich reakcja mnie zaskoczyla...nie darli sie na mnie, porozmawialismy i bylo ok. a gdy go poznali, to nie mieli watpliwosci, ze to czlowiek dla mnie :)

Gość aliice
hahaha ta to smiech na sali! Kazda niech decyduje sie na szczescie.. ty lidia niech bog ci dopomoze znalesc cudownego, kochajacego i wiernego anglika a inne dziewczeta ktore sa w zwiazkach z arabami niech im jedyny isteniejacych Bog na swiecie dopomoze w tym zwiazku i zebyscie zyly dlugo i szczesliwe! BADZMY BARDZIEJ TORLERANCYJNI I WYROZUMIALI. SZANUJMY KAZDEGO NIE WYTYKAJMY ICH. Ty tez mogles urodzic sie w Arabii Saudyjskiej czy tez w GB.

Do lala78... Dziewczyno,widze,ze masz tyle do powiedzenia,a w glowie pusto,az dudni. Juz Twoja pisownia mowi sama za siebie,poza tym,nieiwem co to za muzulmanin,ktory nie moze pokazac zonie zadowolenia z seksu,bo dla nich jest akurat to wazne.Jak chyba wszyscy tutaj zauwazyli,musisz byc niesamowicie naiwna i bezgranicznie bezczelna(nie uzyje tu slowa,ktore pasowaloby bardziej),skoro wpuszczalas do lozka kolesia,ktory mial zone (uczucia jego do niej powinny Cie g..... obchodzic,a zwiazek powinnas uszanowac)!Mowiasz,ze wolal Ciebie?!No jasne,ktory facet nie skorzysta,skoro panna rozklada przed nim nogi,w ich kulturze jest to nie do przyjecia stad jego wniosek,zapewne,ze jestes \"egzotyczna\".Przez takie kobiety jak Ty,reputacja Polel jest straszna!!! No i najwazniejsze,co Ty tu mowisz o uczuciach,on Ci od samego poczatku mowil po co Cie ma!!! Paowinnas sie wstydzic tego kim jestes,tyle Ci powiem...bark slow... Dziewczyny,to jest wlasnie przyklad nato,dlaczego niektore sa tak ciete na muzulmanow,lub poludniowcow...A wszystkim zwiazanym z udownymi mezczyznami,bezwzgledu na ich pochodzenie,czy wyznanie,zycze jak najwiecej szczescia!!!

Gość Org
ale jestescie wszystkie pojebane zwlaszcza Lydiia czym tak sie chwalisz ?zaprzeproszeniem mnie to nie obchodzi co masz zreszta nowo bogaci tak maja ze sie tym chwala a jak doszlas do tego dupa??wolal bym utczciwa prace i czyste sumienie pozdrawiam

Gość BLONDZIA
HEJ WSZYSTKIM JESTEM W TAKIM ZWIAZKU "JUZ" 3 LATA JESTESMY PO SLUBIE I MAMY DZIECKO I POWIEM TAK MUZULMANIE NIE SA ZLYMI LUDZMI SA POPROSTU INNI BO JAK WIADOMO SA Z ZUPELNIE INNEGO SWIATA WIEC TO CO DLA MNIE JEST NORMALNE DLA NIEGO NIE DO POMYSLENIA WIEC MOZECIE SIE DOMYSLEC ZE ZYCIE NIE JEST Z NIMI LATWE Z TEGO TYTULU NIE PRZECZE ZE ON TAK SAMO NIE MOWI O MNIE I TO JEST ZROZUMIALE ALE ROZNICE SA OLBRZYMIE I MYSLE ZE NIE DO POKONANIA CHOCIAZ NA POCZATKU BYLAM ZAKOCHANA I MYSLALAM ZE MILOSC ZMIENI WSZYSTKO,NIESTETY:( POCZAWSZY OD CIAGLYCH KLOTNI O PIENIADZE(PONIEWAZ ZECZY KTORE MI SA NIEZBEDNE W DOMU TYPU DOMESTOS DLA NIEGO SA BEZ SENSU BO JEGO MAMA NIE UZYWALA,CHODZENIE DO FRYZJERA TAKZE) Z DZIECKEIM JEST TO SAMO TAKIE CIUCHY NIE POTRZEBNE,KSIAZECZKI I ZABAWKI TEZ NIE BO U NIEGO W KRAJU NA TO NIEMA PIENIEDZY, TAKICH RZECZY MOGLABYM WYMIENIAC WAM TYSIACE I MILIONY ZNAJOMYCH TEZ MAMY NIEWIELE PONIEWAZ MOI NIE BARDZO AKCEPTUJA TEN ZWIAZEK I ROZMOWE W JEZYKU ANGIELSKIM(TYLKO W TAKIM ROZMAWIAMY)A ZNOWOZ JEGO ZNAJOMI NIE ODPOWIADAJA MI Z POWODOW ZROZUMIALYCH CZYLI ZE MUSZE UDAWAC KOGOS KIM NIE JESTEM CZYLI NIE PIJE I NIE PALE A OCZYWISCIE ZDAZA MI SIE COS TAKIEGO PRZY DZIECKU PRAKTYCZNIE NIE POMAGA MI WCALE ZMIANA PAMPERSA PRZYPRAWIA GO O MDLOSCI Z DZIECKIEM NA SPACERZE BYL POL ROKU TEMU CHOCIAZ MA ROK U NICH TO ROBI KOBIETA , ZAKUPY ROBIMY OSOBNO BO JA NIE ZACZNE JESC ICH CURRY A ON NASZYCH ZIEMNIAKOW CZYLI JAKI WNIOSEK Z TEGO ZYCIE MOJE JEST BARZDO SMUTNE SIEDZENIE W DOMU DZIECKEIM WYLICZANIE SOBIE KAZDEGO CENTA OBRAZANIE SIE WZAJEMNE ZE TY PIPRZONA EUROPEJKO I TY PIEPRZONY MUZULMANIE I JAK TAK PISZE TO NON STOP MI SIE PRZPOMINAJA TYSIACE INNYCH RZECZY WIECIE ZE MUSICIE BYC SWIADOME ZAPRZESTANIA JEDZENIA WIEPRZOWINY CZYLI SWIETA O ILE JE BEDZIECIE OBCHODZIC NIGDY NIE BEDA Z PRAWDZIWYMI POLSKIMI POTRAWAMI NIE BEDZIE ZJAZDOW RODZINNYCH I ODWIEDZANIA MOWIE GLOWNIE O JEGO RODZINIE A BO TO ZA DALEKO A BO TO NIE OBCHODZA SWIAT A TO...NIE WIEDZA O WAS TAK JAK MOI O MNIE I O MOIM DZIECKU POMYSLCIE JAK TO WYTLUMACZE MOJEJ CORCE??? WIECIE CO CHYBA NA TYM ZAKONCZE. ALE TAK DLA WASZEJ INFORMACJI U MNIE TEZ BYLO ROMANTYCZNIE:SPACERY W DESZCZU,ROMANTYCZNE KOLACJE WYPADY ZA MIASTO ,KOMPLEMENTY PO PROSTU MIODZIO CHOCIAZ W SUMIE MYSLE ZE Z CZASEM W KAZDYM ZWIAZKU TAKIE COS NADCHODZI TYLKO CZY U MNIE MUSIALO TAK SZYBKO PO 1,5ROKU:( SORKI ZA BLEDY ALE SIE SPIESZE

Gość BLONDZIA
A TAK MI SIE JSZCE COS NASUNELO MAM KOLEZANKE ONA JEST Z BANGLADESZU A JEJ FACET JEST IRLANDCZYKIEM I ROZNICE KULTURALNE SA TAKIM SAMYM PROBLEMEM DLA NICH JAK I DLA MNIE KLOCA SIE O TO SAMO I WIECIE CO DODAM COS JESZCZE LUDZIE NIE PISZCIE BZDUR TYPU ONI TAM ZABIJAJA KOBIETY ITP BO U NAS NIESTETY TEZ TAKIE RZECZY SIE ZDARZAJA FACECI GWALCA DZIECI BIJA ZONY Z RESZTA CZYTACIE GAZETY I OGLADACIE TV A PRAWDA JEST TAKA ZE KAZDEMU SIE WYDAJE ZE JA JESTEM LEPSZY I TO CO INNE JEST ZLE JA NICZEGO NIE POPIERAM WCALE TEGO ZE TAM TAKIE RZECZY SIE DZIEJA ALE MY TEZ NIE JESTESMY SWIECI KTOS TAM JESZCE DODAL ZE KOBIETY UMIERAJA PRZY PORODACH BO FACECI NIE ZAPEWNIAJA IM ODPOWIEDNIEJ OPIEKI KOBIETO!!! CZY TY SOBIE ZDAJESZ SPRAWE JAKA TAM JEST BIEDA JAKA SLABA OPIEKA MEDYCZNA PRZYPOMNIJCIE SOBIE CZASY KIEDY NASZE PRA PRA BABKI RODZILY WARUNKI NIE BYLY LEPSZE I TEZ UMIERALY I ZA CO TUTAJ WINIC FACETA ZA TO ZE SIE URODZILES W TAKIM KRAJU MY MAMY MOZLIWOSC WYJAZDU I ZARABIANIA ZA GRANICA ONI MUSZA PRZYJEZDZAC NA WIZIE JAKO STUDENCI I RYPAC PO 20 GODZIN DZIENNIE CZASAMI ZEBY OPLACIC STUDIA I WYSLAC RODZINIE ZANIM MY WESZLISMY DO UNI ZADKO KTORY POLAK SIE TAK TRUDZIL ZEBY RODZINIE ULZYC WIEC PROSZE WAS BADZCIE OBIEKTYWNI SPOJRZCIE NA SIEBIE ZANIM ZACZNIECIE OCENIAC INNYCH KAZDY Z NAS MA SWOJE ZA SKORA W KAZDYM KRAJU SA PSYCHOLE NIE TYLKO W INNYCH KRAJACH NIZ POLSKA

Gość ANYA22
Jak czytam rózńe wypowiedzi to czasem krew mnie zalewa. Ze skrajności w skrajność. Albo Arabowi źli, albo cudowni. To nie tak. Sama jestem w takim związku już od 2 lat, z czlowiekiem który w Polsce mieszka od zawsze ale jest 100% muzułmaninem. I moge powiedzieć tylko jedno: ten związek wymaga od nas obojga mnóstwo pracy i zaangażowania. Bo różnice są ogromne w każdej płaszczyźnie naszego życia, zaczynając odd religii a kończąc na poglądach. Trudnością jest odnalezienie się w tym wszystkim i wypracowanie kompromisu w najdrobniejszych rzeczach. Wszystko zależy od czlowieka i naszych świadomych decyzji. Mój narzeczony bardzo duzo ze mna rozmawia, mówi mi o wszystkim nawet o tym co mogloby mi się nie spodobać, ustalamy co dla mnie i dla niego jest akceptowalne. Ale wszystko wymaga czasu i checi przede wszystkim. Dlatego ostrzegam, nie traktujcie takich związków na zasadzie jakos to będzie. Na początku jest fajnie, bo wydaje wam się że jest inaczej, egzotycznie, niebanalnie. Potem przychodzi brutalna rzeczywistość, jak w każdym związku. Jak w każdej nacji są ludzi dobrzy i żli, dlatego nie podejmujcie pochopnych decyzji, nie wpadajcie w stany euforii i ekscytacji. Bądźcie w pelni świadome co czeka was w przyszlości z waszym wybrankiem, a wtedy będziecie szczęśliwe.Pozdrawiam :)

Gość Aggneesss
Ja jestem z muzułamninem i jest mi super.Nie chce zapeszac bo wiem iczytam caly czas na temat ich religii i kultury, ale tez jej dotykam. Takiego cudownego i dobrego faceta nie mialam nigdy w zyciu.Uwierzcie mi bylam wczesniej w moim zyciu z dwoma chlopakami z jednym nawet wiazalam swoje zycie swoja przyszlosc, (byli to oczywiscie polacy),ale sie skonczylo , niestety.Teraz pierwszy raz jestem w takim zwiazku ale nie przeraza mnie nic, rozmawiam z nim o wszystkim jest cudowny i nikt nigdy w zyciu nie byl dla mnie taki dobry. Ciesze sie kiedy sie z nim budze i kiedy z Nim zasypiam, kazdy wolny czas On jak i ja chcemy spedzac z soba jak tylko jest to mozkiwe, ja rozumiem Go a on rozumie mnie.Powiem Wam ze sie zakochalam, ale ta milosc nie jest chora, jest prawdiwa i jak to w zyciu nie kazdy dzien jest dokladnie cudowny, ale w 99%tak jest.Moja i jego milosc jest jk najbardziej przemyslana i jak zaczynamy rozmawiac zdajemy sobie oboje sprawe z tego ze to nie jest latwy zwiazek ale chyba Bog tak chcial i dal mi na mojej drodze zycia takiego czlowieka.Dziewczyny zycze Wam naprawde tak cudownego zwiazku w jakim ja jestem teraz, a jak macie jakies pytania pytajcie dpowiem.

Gość agnesina
Ja w w zwiazku z mulzumaninem nie nie jestem ale rozumiem napady bo mam meza Wlocha i tez sie nasluchalam o tym jak to bede przez niego wieziona. Mam za to kolezanke ktora pochodzi z malzenstwa polsko - arabskiego. Ojciec jej - Arab z Libanu, matka - Polka. Rodzina cala mieszka we Wloszech ale od czasu do czasu jezdza tez tam. Szczerze mowiac to normalna kochajaca sie rodzina. Jej rodzice sa malzenstwem chyba juz z ponad dwadziescia lat i widac ze sa szczesliwi ze soba. Moja kolezanka ma tez siostre mimo ze ojciec jezt mulzumaninem to one i ich mama sa katoliczkami i chodza do kosciola. Ona prowadzi normalne zycie, jak przychodze do niej od czasu do czasu i panuje tam zawsze fajna atmosfera. Pokazywala mi duzo zdjec z tamtych rejonow. Wyudaje mi sie ze to kwestia na kogo sie trafi. Ojciec mojej kolezanki jest bardzo milym i kulturalnym facetem. przestrzega zasad swej religii ale nigdy nie widzialam by jej cos narzucal. Ja sie z nia bardzo koleguje wiec na co dzien widze ze jest zadowolona i nie ma zadnych problemow.

Gość diana2
hej wam,ja tez jestem w zwiazku z muzulmaninem ,ale on nie jest az tak zapatrzony w swoja wiare.Ja moge jesc mieso i on uwielbia polskie potrawy w szczegolnosci schabowe i ziemniaki.To prawda ze taki zwiazek wymaga duzo wyrzeczen i cierpliwosci,ale trzeba od poczatku ustawic faceta ,mi sie to udalo bo ciagle mi sie tlumaczy ,mowi gdzie idzie i po co ,dzwoni co chwila.Dlatego ze zna mnie i wie ze jesli raz popelni blad to koniec z nami.I naprawde to skutkuje.Rada dla wszystkich kierujcie sie wlasnymi myslami ,nie sluchajcie innych .Pamietajcie miejcie oczy szeroko otwarte i nigdy nie okazujcie slabosci ,powodzenia

Gość pary mieszane
zapraszamy na nowe forum dla par mieszanych i nie tylko www.parymieszane.fora.pl

Gość do gazu
z dzadzia i innymi porypami,moze wtedy nauczyloby was to tolerancji

Gość ayrilmam
http://www.zwiazekzmuzulmaninem.pun.pl/ zapraszam do komentowania oraz wyrazania swoich opinii na moim forum, pomozecie tym samym niejednej dziewczynie borykajacej sie z watpliwosciami. wpomozcie nas rada oraz doswiadczeniem.

Gość bardzo fajne forum
szczególnie zakładka " darmowe dziewczyny" , muślimy się posrają ze szczęścia:P

Gość sweety861
Witam. Ok 3 miesięcy poznałam mężczyzne ktory obecnie mieszka we francji, a urodził się w algierii. Jest wyznania muzułmańskiego. Jeszcze się z nim nie widziałam ale widziałam go na zdjęciach i kamerce nternetowej. Dziewczyny czy każdy z muzułmanów słodzi kobiecie? pozdrawiam