Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dlaczego tak dużo

Dlaczego tak dużo dziewczyn chodzi bez rajstop?

Polecane posty

Gość dlaczego tak dużo

Przecież nogi w rajstopach o wiele ładniej wyglądają! :-)

Gość rev.
To zakładaj rajtki, pełne buty i idź połazić w nich w tym upale. Miłej przechadzki.:P

nooo, ja też się tak zastanawiam...przecież w rajtkach tak przyjemnie, tak gorąco, tak się nogi miło pocą a potem czasami tak przyjemnie pachną:D, nie wspominając już o połączeniu rajtki + pełne buty :P ide zara do kiosku i kupie kilka par!!! dziewuchy zaczynamy chodzić w lecie w rajtkach!!!

Ja tam nie chodze w rajstopach NIGDY! Ostatnio miałam ubrane jakieś 3 lata temu na obronie. Dla mnie to męczarnia. Nawet założyc ich nie potrafię bo wiecznie się skręcają. Koszmar

hi hi Pariss - mam tak samo ;) jak już nakupie tych rajtek to będę najpierw przez pół dnia ćwiczyć zakładanie ;) a poza tym to tez mi się ylko kilka razy w życiu założyło rajki i wiecznie miałam głupie wrażenie że spadają ze mnie i non stop je podciągałam :P

a mi zwisał krok w kolanach ... i nie mogłam swobodnie chodzić :D

No widzicie a moja mama np. całe życie chodzi w rajstopach . Ja nie wiem jak to możliwe. Rajstopy precz!!! :)

rajstopy? brrr.. nosze tylko jak musze. przecież to istne kajdany. i zawsze jak mam je zakładać kupuje 5 par takich samych bo zaczepie paznokciem i dziura gotowa :P

Gość spodnicamen
Witam wszystkich sympatyków tego forum dyskusyjnego. Jeśli wśród was są są osoby co są za tym aby mężczyzna mógł nosić spódnicę na co dzień przynajmniej w domach. Zapraszam na forum poświęcone mężczyznom w spódnicach i nie chodzi tu o przebieranie się za kobietę. Rejestracja za darmo a i dialog w miłym i ciekawym gronie użytkowników. http://spodnicamen.iq24.pl/ Kontakt z Adminem forum GG: 928930 Zapraszam