Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość arleta1974

miłość i życie na nowo- czy można zacząć mając dziecko

Polecane posty

Gość Maria1972
Mam taki sam problem jak Arleta.Mam 11letniego syna, ktorego wychowuję sama od 9 lat.Ojciec dziecka kontaktuje sie z nim sporadycznie i żadnej więzi mieędzy nimi nie ma.Chciałabym mieć pełną rodzinę ale boję sie kolejnego rozczarowania , a poza tym od chwili rozwodu nikogo nie spotkałam. Pozdrawiam

Gość taka jedna sobie 1
Co jest z tymi facetami? Jestem w szoku, że tak odchodzą od matek ich dzieci.

Gość arleta1974
Witaj Maria, widzę, że faktycznie jesteśmy w podobnej sytuacji. Dla niektórych kobiet po prostu niezwykle ciężko rozpocząć jeszcze raz po traumatycznych przeżyciach. na pewno lepsze to niż fundować dziecku co miesiąc nowego tatusia- nieodpowiedzialnego bawidamka. Tak bardzo chcemy sie przed tym ustrzeć, że stajemy się nadmiernie ostrożnie. Nie powiem, żebym była bardzo nieszczęśliwa, ale jednak życie z mężczyzną "na dobre i na złe" to byłoby COŚ. Kiedy byłam bezdzietna, nowe znajomości, spotkania- wszystko to było prostrze. Proszę Cię Mario napisz coś jeszcze o sobie. Może wymienimy się mailami?

Gość arleta1974
Słuchajcie, jak ja mam się zrobić na czarno???

Gość endi
wejdz w PREFERENCJE a potem cię poprowadzi

Kim jest Amant Wszechczasów, bo wydaje mi się, że facet ma nierówno pod sufitem, jeśli to w ogóle facet jest