Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wood

Związek bez przyszłości...CZY KTOŚ Z WAS MA TAKĄ SYTUACJĘ?

Polecane posty

Gość Wood
O i własnie boje sie,ze nie bede w stanie od niego odejść...On chce dla mnie jak najlepiej,sam mi mówi,ze ma wyrzuty sumienia,jak mu pisze,ze źle mi bez niego i ,ze go potrzebuje akurat teraz a go nie ma ze mną.Jest mi wtedy b.smutno.Mówi,ze bardzo mnie kocha i nawet jesli kiedyś nam sie nie ułoży to i tak bedzie mnie kochał,on bedzie szczesliwy gdy i ja bede.

Gość buhaahaaaa
"Ja mu nie przeszkadzam w byciu ks.jestem bardzo wyrozumiałą"

Gość Ja mam 16 lat...
Ale co ma piernik do wiatraka?

Gość gagi
Nie przejmuj sie i kochaj dalej ...kochac to nie grzech!!!!!!!!!!

Gość gagi
Jeszcze jedno ...nie przejmuj sie tym co mówia inni i nie namawiaj go do zrzucenia sutanny...bo to nie fair!!!!! Miłośc ma to do tego, że wszystko zwycięża. Przeciez nie musicie być para np. małżeńską, a przytulanie sie nie jest znowu takim grzechem niech nie przasadzaja co niektórzy. Dop sexu nie doszło między wami...i to jest piękne!!!! Pozazdrościć tylko takiej miłości! Kto w dzisiejszych czasach potrafi jeszcze tak kochać, nie idąc zaraz do łóżka? Ci co Ciebie tak potepiaja pewnie Ci zazdroszcza!!! Dlatego wyluzuj i KOCHAJ!!!!!!

Gość Wood
Dziekuje.Dzieki tobie troszke mi lżej na duszy;) Buźka

Gość straszne to
Nieczęsto się unoszę i nie zwykłam obrażać innych bez powodu, ale... gagi jesteś tak głupia, że aż przysłowiowy żal dupę ściska. :/ "Ci co Ciebie tak potepiaja pewnie Ci zazdroszcza!!!" - nie, przepraszam, Ty jesteś jeszcze głupsza. :D Czego mam jej zazdrościć? Wielkiej życiowej pomyłki? Ja jestem w związku i to takim, o którym marzyłam całe życie. Dlatego wiem, jak ważna jest dobra miłość przynosząca radość, a nie łzy. Jak ważne jest zwyczajne życie dzień po dniu przy boku kochanego człowieka, jakie ważne są noce spokojnie przesypiane obok niego. Mnie osobiscie nic nie obchodzi, żeś się naczytała różowych romansów dla pensjonarek, ale jakim prawem wciskasz kity rodem z nich dziewczynie, która pakuje się w niezłą kabałę? Wiem, że piszesz dokładnie to, co ona chce usłyszeć i w sumie o.k., jej sprawa. Szkoda mi tylko jej młodości i naiwności. P.S. A co to za bzdety z tym seksem? Tego jej życzysz? Platonicznej miłości, wiecznego niespełnienia? Domyślasz się, jaki to ból? Jeśli nie, to chyba się nigdy nie kochałaś z człowiekiem, który jest dla Ciebie tą drugą połową, jak część Ciebie samej. Chcesz ją skazać na ciągłą bolesną tęsknotę za zbliżeniem albo wręcz przeciwnie seks okupiony poczuciem winy? Jeśli tak, to naprawdę jesteś głupia jak but z lewej nogi. No wybacz. :/

Gość do straszne to....
a ty jeszcze głupsza jak masz tego swojego chłoptysia to sie kochaj ile wlezie, aż spuchniesz!!! Sex to nie wszystko!!!!!!!!I ja to wiem. Nie kazdy musi juz miec rodzine żeby być szczęśliwym, dla mnie najwa żniejsze jest to że ktoś mnie kocha i potrzebuje i mogę dla niego w życiu zrobić cos dobrego. A wam w głowie tylko sex!! A zreszta są i tacy dziwolongi co sie tylko piprza na okragło i sprawia im to wielka przyjemność. Więc nie potepiaj tych kórym sprawia przyjemnośc bycie z kimś, rozmowa czy przytulenie sie!!! Nie każdy może urodzic sie ........nie powiem bo to niecenzuralne!! A co zrobi ta dziewczyna zakochana w księdzu to tylko jej sprawa i nikomu nic do tego. A jednak chyba zazdrościsz???Pewnie ciebie żaden ksiądz nie chciał hehe....I dlatego jestes taka zła......ŚMIESZNE bardzo........i najlepiej jak masz sie głupio wypowiadac to w ogóle nie mów nic!!!!!!!!

Gość straszne to
Nie będę komentować powyższej wypowiedzi, nie mój poziom. :O Może tylko kilka cytacików: "jak masz tego swojego chłoptysia to sie kochaj ile wlezie, aż spuchniesz!!!" (bez komentarza, żenada :O ), "A wam w głowie tylko sex!!" (bardzo ciekawe, a ja myślałam, że jeszcze MIŁOŚĆ, z której ten seks uprawiam :D ), a to najlepsze: "A jednak chyba zazdrościsz???Pewnie ciebie żaden ksiądz nie chciał hehe....I dlatego jestes taka zła." ( :D:D:D ) Wood, sama oceniaj. Zresztą, ja już nie będę "strzępić sobie języka", szczególnie, że Twój udział w topicu ogranicza się do milczenia, względnie kilku zdań. Nie wiem, może posty osób takich jak ja, są Ci po prostu niewygodne i czekasz na opinie takich infantylnych prostaczek, jak gagi (swoją drogą gagi, czy Ty masz jakiś uraz związany z seksem, ktoś Cię wykorzystał?). Pozdrawiam.

Gość twoje google
zdzira wlazla na plebanie, a kysz Wood ! :/

Gość no coz naiwne dziecko
jakis stary cep upatrzyl sobie mloda naiwna lasencje:O nie to, ze nieprzyzwoita i grzeszna, ale przede wszystkim Wood jestes glupia i bardzo naiwna:O tak tak, trab tutaj dalej na tym forum jaka to wielka milosc, wspaniala, och jak on Cie kocha hahaha

Gość Wood
--->straszne to...Wiem,masz racje.Sorry,ale nie musicie mnie od zdzir przezywać!I od naiwnego dziecka...

Gość Wood
I on nie jest starym cepem...Thx wszystkim za wypowiedzi...Nie było mnie tyle,byłam na wakacjach...

Gość Wood
Kilka sprostowań...Nie zycze sobie aby ktoś mnie od zdzir wyzywał...Bo nie łajdacze sie z boku na bok.Nie uprawiam z nikim seksu.On mi nie marnuje życia,bo ja na to nie pozwalam...Śmigam na imprezy i on mi nie zabiera mojej młodości...

Gość anr
głupie dziecko z ciebie... przykro to mowic, ale tak jest niestety. kochanie jestes wierzac, ale nie wiesz o tym, ze kazdy kontakt fizyczny( nawet to niewinne przutulanie) , ktory sprawia przjemnoc drugiej osobie jest juz uznany przez kosciol za seks i jest zabroniony. mowisz, ze ten twoj jedyny wymarzony taki jest cudowny bo wie, ze cie krzywdzi oh coz za poswieceie. moje zdanei jest takie ,ze on cie wlasnie na to probuje zlapac, zaden ksiadz z powolania sie tak nie zachowa, to sprawa etyki, nawet jesl;i cie kocha nie powinien ci tego dac do zrozumienia,przede wszytkim e wzgledu na ciebe.. a tak.. szkoda slow, w koncu zlapie cie na to a y bedziesz takla glupia naiwna siedziec i myslec jaki to on dobroduszny a jaka ty pokrzywdzona nie wiem przez co, zreszta idz z nim w koncu do lozka przekonasz sie jak bardzo cie kocha, kurwa jaik ja takich ksiezulkow widze i takie glupie pannice:/ i nie wyjezdzaj z ta swoja dojzalosci bo masz 20 lat dziecko

Gość Wood
Okey,skoro jestem głupim dzieciakiem to spływam stąd...Już mnie wszsytko dobija,rodzice sie rozwodzą...jestem chora...MAM DOSYĆ!

Gość Wood
Thx...

Gość Tak stary cap chce
kogos kogo bedzie kontrolowal i kogos kto bedzie w niego zapatrzony