Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość celebre23

jaką CERĘ miałyście Przed ciążą i jaką w CZASIE ciąży

Polecane posty

Gość celebre23

hallo niedługo zaczne starac sie o dziecko ale mam dość problematyczną cere mianowiciwe gnębi mnie łojotok i tak sie zastanawiam jak moja skora bedzie wyglądała w czasie ciązy mam nadzieje ze sie polepszy i bedzie ok... kobietki z cerą problematyczna napiszcie mi jak wasza skóra zachwywała sie w ciąży ....wiem ze to nie regula i ze mna moze byc inaczej ale chciałabym mieć tą swiadomości...dzieki i pozdrawiam

Gość celebre23
nikt mi nie odpowie..????????????

Gość derrr
ja przed ciążą miałam super cere, a teraz jestem w 27 tyg i mam straszne problemy

Gość aneczka11
ja Ci odpowiem:) no ja malam niecikawa cere taka tlusta a miejscami strastasznie saucha,w czasie ciazy mialam piekna cere zero jakis pryszczy bardzo zadowolona jestem z tego.Teraz tez nienazekam:) Wlosy w czasie ciazy tez wydaje mi sie ze byly ladniejsze(zasloga estrogenow) po ciazy troszke wypadaly ale jest juz ok.Miesiac po porodzie wybralam sie do fryzjera

Gość celebre23
aneczka11 mam do ciebie kilka pytan jesli mozna... 1...czy przed ciążą miałas łojotok.. 2...czy ten łojotok w czasie ciązy "zanikł" tzn nie miałaś grudek tłuszczu pod skóra i czy nie przekształcał sie w ropnie... 3...czy po urodzeniu dzidzi cera nadal masz ładną tzn bez zadnego łojotoku etc...dzieki

Gość aneczka11
no wiesz j tak wogule kidy bylam nasstolatka to mialam tradzik,straszny tradzik!! cere tlusta,okropna! tradzik mina,cere nadal mialam tlusta,mialam zaskurniaki.Ale czesto chodzilam na oczszczenie cery do kosmetyczki przed ciaza i po.

Gość celebre23
no ja tez od 1o lat chodze do kosmetyczki i skore mam do codziennej uzywalnosci takze wyglada super na taki terądziel gigant jaki miałam w wieku 15 lat...teraz mam 25lat... a jakie zabiegi w czasie ciązy miałas u kosmetyczki bo moja nie robi w czasie ciąży peelingu ....

Ja zawsze miałam cerę łojotokową, taką mieszaną ale z tendencjami do tłustej i oczywiście pryszcze. W ciąży problemy z cerą mam straszne, o wiele więcej pryszczy :( Mam nadzieje ze po urodzeniu dziecka bedzie lepiej....

Gość aneczka11
ja mialam zabiegi przed ciaza i po,a w czasie nierobilam nic,bo mialam ladna cere i nie czulam potrzeby.

Gość puklaaa
ja tez mam tłusta cere i mam nadzieje ze w czasie ciąży bedzie ona super wygladała....wiele razy słyszałam ze kobiety z tradzikiem w czasie ciąży maja bardzo ładne cery

Gość matkakarmiąca
ja nigdy nie mialam specjalnych problemow z cerow, czasem sie jakis pryszczyk pojawil ale sporadycznie, w ciązy cera sie poprawila, buzia gladka jak pupcia niemowlaczka, a teraz jak karmie dziecko piersią cere mam jak modelki z reklamy, naprawde, zadnej zmarszczki, zadnego pryszczyka, przebarwienia czy czegokolwiek, cera idealna i mimo ze nie mialam problemow z cerą to teraz sie nią zachwycam, zeby tylko ten stan sie caly czas utrzymywal jak skoncze karmic

Gość celebre23
matkakarmiąca to tylko mozna Ci pozazdrościc....mozesz byc pewna ze to bedzie trwało długo i jak przestaniesz karmic zmiany w skórze ktore zaszły pod wpływem hormonów są na stałe...wiele kobiet pod wpływem ciązy ma piekną i gładką cere....nawet kobietki te ok40 jesli są w ciąży to mówi sie ze odmłodniały...to kochane hormonki

O rany - to ja Wam zazdroszcze.. Ale nie nastawiajcie sie tak za bardzo, bo jak pisalam to nie jest reguła. Ja mam O WIELE gorsza cerę. A tez sie naczytalam ze powinnam wypieknieć i w ogóle a tu szok :( Z początku sie troche wkurzylam i podłamałam ale teraz robie co moge zeby jakos wygladac. Dobrze ze to lato, zima byłoby pewnie gorzej... Z reszta to tylko cera. Najwazniejsze ze mam córeczke w brzuchu :)