Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasia2424

wazne!!!! ile czasu przed opalaniem powinnam sie posmarowac aktywatorem opalania

Polecane posty

Gość kasia2424

Gość kasia2424
dzieki:) czyli jak pojde dzisiaj do solarium to mam sie nim posmarowac bezposrednio przed wejscie do "kapsuly"?czy odczekac chwilke z jakies 2 minuty i dopier wejsc

bezposrednio przed to za malo! trzeba troche odczekac, nie wiem czy nawet nie godzine ale na pewno z pol godziny

Gość iiijaaa
trzeba wczesniej a nie bezposrednio, tez mi sie wydaje, że pół godziny to minimum. Przeciez to się musi wchlonąć :)

Gość kasia2424
to ja moze najlepiej posmaruje sie juz w domu:) tylko czy aktywator nie "wetrze mi sie" w ubranie?

wiesz mnie się wydaje ( tak mówią osoby pracujące na solaium i etykiety z aktywatorów) że nalezy sięsmarowac bezpośrednio aktywator nie ma tak jak np. oloejek do opalania jakićhś filtrów które musza sie uaktywnić, zreszta tak jak mówisz jeżeli nasmarujesz się wczesniej to specyfik wetrze się w ubranie. ja tam zawsze snmaruje sę bezpośrednio rzed i zaraz kłade sie na łóżko i jestem ładnie opalona. Ale jeśli masz watpliwości to pogadaj jeszcze z pania obsługująca solarium

oj sorki za literówki coś mi palce za szybko po klawiaturze skaczą:)

Gość kasia2424
ale mam teraz namieszane w glowie:) ale skoro panie tak z solarium mowia.............szczerze mowiac to dzisiaj na reke by mi bylo posmarowanie sie przed samym opalaniem, i chyba tak wlasnie dzisiaj zrobie

Gość kasia2424
na opakowaniu tylko pisze nakladac przed opalaniem , mam aktywator z ziaji

A mi się wydaje że taki zwykły sklepowy aktywator to lepiej wetrzeć jeszcze w domu ... natomiast te specjalne aktywatory do solarium np.firmy Soleo to najlepiej stosować bezpośrednio przed wejściem na łóżko solaryjne :)