Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Niwa

Pomocy !!chcę mieć dziecko i mam obsesje na tym punkcie

Polecane posty

to prawda, ze to nie zalezy od pozycji- ale pomaga, jesli plemniki sa wystrzelone dalej niz blizej- ma sie wtedy wieksze szanse, ze ktorys dojdzie do celu. w pozycji od tylu sa one transportowane dosc daleko. tak pisza eksperci.

Ja miałam sprawdzaną drożność jajowodów-wszystko w parządku.

bardzo latwo zajsc, jak sie nie chce, bo sie nie mysli o tym. jedyna mysla jest chec dobrego seksu. i to jest najlepsze podejscie. dzieciatka powstaja po dobrym, goracym seksie! :D

Dziewczyny ja pomału kończę pracę bo pracuję do 15,30 a w pracy mam tylko neta miło Wam sie pożalić jakbyście znalazły sposób na to aby nie myślec o tym żeby miec dziecko to napiszcie ja jutro bedę od samego ranka.Buziaczki

Gość maruda..........
Doskonale wiem co czujesz tez przez to przechodzilam Widok dzieci i kobiet w ciazy sprawial ze chcialo mi sie plakac Czasami mialam wrazenie ze mam swira Po 9 misiacach staran postanowilam ze odpuszcze na kilka miesiecy i zaczne normalnie zyc Odpuscilam i wlasnie jestem w czwartym miesiacu ciazy Teraz wiem ze blokada jest w naszych glowach Sprobuj chociaz to trudne Pozdrawiam i zycze powodzenia