Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Niwa

Pomocy !!chcę mieć dziecko i mam obsesje na tym punkcie

Polecane posty

Od półtora roku staramy sie o dzidzię i do tej pory nic nam nie wychodzi z tego , a ja widząc kobiety w ciąży albo małe dzieci mam zły w oczach i zadają sobie pytanie co jest ze mną nie tak że to nie ja.Proszę poradzcie ja wy sobie dajecie radę ????????

Gość od poltora roku
i sie nie leczysz?

Gość faajjaa
a do ginekologa poszlasz z tym problemem ??

Gość od poltora roku
własnie!!!:O

Lecze się lecze i w tych moich staraniach poronienie juz zdążyłam przeżyć i tych badań i tabletek mam już dosyć

A co jest najgorsze to że bardzo chyba chce i nic mi z tego nie wychodzi a nie umie przestać o tym mysleć

Gość Różowa kredka
Bo może za bardzo chcesz. Staraj się nie myślec niech ma to swój naturalny bieg.

Ja mam tak samo. Leczę się na prolaktynę, staramy się od 2 lat i nic

Ja tez miałam wysoką prolaktynę ale teraz już mam w normie

Sluchaj, a masz jeszcze jakies inne cele w zyciu? pracujesz? masz jakies inne zajecia?

tak parcuję ale nawet w parcy jakos nie moge sie solidnie skupić na pracy a pozatym to staram sie robić mnóstwo innych rzeczy ale na każym kroku idąc ulicą oglądając film jak widzę małe dzieci to cos mi się dzieje

Wczoraj właśnie spotkałam moja kuzynke w moim wieku i jest w ciąży i życze jej jak najlepiej żeby wszystko było w porządku i dobrze się czuła ale cały wieczór małam handrę i łży mi płynęły

rozumiem. tez mialam taka faze... w moim sasiedztwie mieszka malzenstwo, ktore staralo sie przez 10 lat! urodzil im sie synek. a krotko to tym coreczka- nieplanowana! najgorsze przy tych wszystkich staraniach jest ciagle myslenie- przez to powstaje dziwna blokada. Moj gin mi zakazal po ostatniej wizycie prowadzenia pomiarow temperatury i jakichkolwiek obserwacji, zebym przestala myslec. Kazal isc na zywiol. Tobie radze urlop z mezem- moze to cie jakos zrelaksuje?

Ja też mam powoli dosyć, ciągle myślę. Jak widzę dziewczyny z brzuszkami to tak im zazdroszczę. Aga1979 - łatwo lekarzowi tak mówić, a gorzej wykonać; powiedz czy jesteś w stanie nie myśleć?

Ja właśnie tydzien temu wróciałm z pieknego urlopu i mówiąc szczerze wcale nie jest lepiej.Siedze i zastanawiam sie czy ja do jakiegoś psychologa nie muszę iść a Tobie aga1979 jak tosie udaje żeby nie myslec ??

Mój lekarz też mówi abym nie myslała no ale jak ??????????????

Typowe wypowiedzi facetów, mók gin tak mówi, mój mąż też... Nierealne

W chwili obecnej jestem w fazie buntu. Dochodzi do tego, ze chwilami w ogole nie chce miec dziecka! Jestem troche zrezygnowana i ten caly cyrk zaczyna mnie juz nudzic. Poza tym jestem obecniej w ostrej fazie egzaminow- nie mam czasu o tym myslec. Nawet nie wiem, kiedy mialam dni plodne i czy je dobrze wykorzystalam ;) Staram sie nie dac zwariowac- jak mi sie nie uda przez nastepne 2 lata zajsc w ciaze, to po prostu pojade sobie do Sydney na SDM- na pocieche ;D A tak realnie, to daje sobie czas do konca roku- jak nic sie nie stanie, to zaczne sie ostro badac. Mysle, ze lepiej myslec z perspektywy dluzszego czasu- lepiej sobie powiedziec, ze chce w ciagu pol roku zajsc w ciaze, niz ze chce koniecznie w tym miesiacu. To lepiej dziala na psychike, nie ma sie takich dolow, jak znowu sie nie uda.

Ja po poronieniu zrobiłam wszystkie możliwe badania i tak lekarz nie dopatrzył się przyczyny poronienia.Teraza wcinam bromacorn i dufaston i to miało przynieśćc rezultat ale ja bromek jej chyba z rok a dufason od stycznia i nic.

musisz wiedziec, ze za kazdym razem ma sie tylko 25 % szansy na zaplodnienie- po prostu macie pecha... (my tez :P)

Aga 1979 moż ei Ty masz zdrowsze podejście z tym dłuższym czasem bo ja w kazdym miesiącu jak sie okaże że jednak ten okres dostaje to mam doła.Ja sesje i egzaniny mam juz za sobą i wydawać by się mogło że zdrowo i bezstresowo sobie żyje i nie powinno byc żadnych problemów a tu proszę.

moze powinniscie sprobowac w innej pozycji? ta klasyczna nie jest najlepsza dla starajacych sie- lepsze wyniki ma sie od tylu :P

Ja powoli mam dość, nawet mężowi powiedziałam o 3 podstawowych obowiązkach mężczyzny - wybudować dom (mówi, że mamy mieszkanie), zasadzić drzewo ( mamy działkę na terenie sadu- to się nie liczy), i spłodzić syna-nad tym cały czas pracuje. Oj biedulek, tyle wymagań

Drożności nie robiam ale jak byłam w ciąży to chyba z jajowodami wszystko ok.

a ja z moim zupelnie na ten temat nie rozmawiam, bo nie chce robic stresu. jeszcze sie biedulek przestraszylby, ze to wszystko przez niego.

nie wiadomo, czy obydwa jajowody sa drozne- jesli jeden jest zatkany, to masz tylko co drugi cykl szanse na ciaze. moze warto to sprawdzic?

Jeżeli chodzi o pozycje to kochamy sie w róznych to chyba nie od tego zależy, olka78 mój mąż tez widze że ma dość ale jak mnie widzi w takim dołku to sam musi się trzymać aby mógł jeszcze mnie poddnosić na duchu

Powiedzcie jaki ten świat jest niesprawiedliwy ktoś kto nichce dzieci ja ma a koś badzo chce i nic z tego mu nie wychodzi