Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

DjD

ranking kremow,masci,tonikow NA TRĄDZIK!

Polecane posty

Podajcie ceny i oczywiscie nazwy produktow,ktore pomogly wam w leczeniu tradziku.

Kupiłam dziś mydło siarkowe (czy jakieś) za 4 zł szczypie, wysusza, ale ma pomóc. Maść cynkowa 2 zł też dzisiaj kupiłam. Korektor Clear Skin Avon dobry na noc błyskawicznie niszczy pryszcze, ale żel jest beznadziejny. Żel do mycia twarzy Eveline z delikatnym peelingiem b.dobry Tonik under twenty jest w miarę ok.

Polecam acnefan - masc-krem do pielegnacji skory tradzikowej. Mozna kupic w aptece. Dobrze niweluje wypryski.

Gość dominisiajestem
polecam peeling i krem clearskin avon - w promocji nawet po 7,90zl oraz żel punktowy oriflame ok 13zl.

Gość Ma-s-e-cz-ka
Acnefan kosztuje około 8 zł, jest bdb

Gość NawilZanie
ja postawiłam na nawilżanie i stosuję na trądzik kosmetyki NAWILŻAJĄCE a nie te WYSUSZAJĄCE. i wiecie co? pomogły mi o wiele bardziej. moje typy: - seria AA ta w różowym opakowaniu OligoVitalrem - seria Soraya Lasy deszczowe

Wlasnie, ok 8 zl - mi udalo sie kupic za 7. :) - pewnie zalezy od apteki

Gość hjkkjuyuy
Żaden z kosmetyków-leków mi nie pomagał (miałam chyba wszystkie dostępne na rynku) - po prostu pieniądze wyrzucone w błoto. Najlepsze są leki za 5 zł robione w aptece. Recepte wypisuje lekarz dermatolog. Trzeba się do niego udać i dopiero ma się szanse na wyleczenie tego paskudztwa. Te wszystkie reklamowane kosmetyki - cuda nie są warte uwagi osób z trądzikiem . Nadają się jedynie dla tłustej cery. Wiem co mówię. Miałam eveline, dr. irena eris, clearasil, oxy, vichy, ziaja, avon, i trochę takich ze sklepów zielarskich - nic nie pomogło.

Gość NawilZanie
a do tego maseczki z zielonej glinki Dermiki - są super, ewentualnie takie w proszku do samodzielnego przygotowania - są w sklepach zielasrkich

Gość uuupppppppp

Gość na tradzik
bardzo dobry jest roztwor 2,5% DAVERCIN z tym ze jest na recepte, ale mozna poprosic lekarz apierwszego kontaktu o wypisanie recepty :) no i oczywiscie trzeba koniecznie zrezygnowac z tluszczow zwierzecych (glownie maslo i smietana) oraz unikac ostrych przypraw pozdrawim :)