Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość happy days

całowałam sie z kolega z grupy

Polecane posty

Gość happy days

kurcze ponioslo nas na imprezie i sie calowalismy, ale teraz nie zobacze go cale wakacje...a nie moge przestac o nim myslec :-(( poza tym ciekawe jakie on ma o mnie zdanie ? moze mysli ze jetem latwa czy cos

Gość aaaamigooo
nie przejmuj sie, studenci uwielbiaja latwe dupy;)

Gość ja tu tylko zabijam
wyobrażam sobie, że jesli jesteś wrażliwą osóbką, na pewno będziesz myśleć o nim jeszcze długo z powodu takiego (z pozoru może dla większości błahego) incydentu. Pewnie liczysz na coś z jego strony....? niestety faceci są często inni niż sobie wyobrażamy i niejednokrotnie zawodzą... postaraj sie w trakcie tych wakacji jednak utrzymać z nim kontakt, żeby właśnie nie zapomniał o Tobie. No, chyba, że nie zalezy Ci na nim. facet faktycznie mógł wziąć Cię za łatwą (niestety), ale z drygiej strony mógł pomysleć, że to nic nadzwyczajnego i przejść nad tym do porządku dziennego bez większych emocji. w najlepszym wypadku sam ma wobec Ciebie jakieś plany i nadzieje.... ;) powodzenia, bo wakacyjne zakochanie to- jak sama zapewne wiesz- coś cudownego :)

co ma byc to bedzie obojetne czy to lato przed wami czy rok czasu. i moglo byc to tylko spojzenie. :)