Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dlaczegoooooo

Prawdziwi mezczyzni wymarli jak mamuty

Polecane posty

Moja droga autorko :) cały czas próbuję Ci wyjaśnić, że poznając faceta należy uważnie mu się \"przyjrzeć\", a nie pakować od razu w kłopoty nie wiedząc, kto to w ogóle jest, a potem złorzecąc całemu światu na swój los. Mam nadzieję, że nie należysz do naiwnych istotek, którym się wydaje, że potrafią zmienić dzięki sobie jakiegokolwiek faceta na wzór i podobieństwo swoje ?

Gość dlaczegoooooo
wytrwalosci w milosci:)

Gość lkjhjkl
trwanie w miłości :-)

prawdziwi mezczyzni sa, ale wy ich nie zauwazacie bo: - nie maja kaloryferka na brzuchu - twarz rozni sie od tych zwanych przez Was CIACHO - sa dalecy od ówczesnego typu faceta MACHO Taka prawda. Ile razy byłem wyśmiewany tylko za to, że próbowałem zagadać do dziewczyny... Ile razy słyszałem SORKI NIE JESTEś W MOIM TYPIE itd... A Wy wybieracie tych SUPER ATRAKCYJNYCH i później są przypadki że oni Was krzywdzą, nie doceniają ( bo są super atrakcyjni i mogą mieć każdą inną ) itd itp :-(

Gość dlaczegoooooo
tak sie zastanawiam,musisz byc wartosciowym czlowiekiem bo piszesz o tym tak swobodnie jakby to byla najnormalniejsza rzecz pod sloncem:kochac 20 lat ta sama kobiete:)

Gość dlaczegoooooo
wcale tak nie jest,to wasza domena zagadywac tylko te piekne

wcale nie jest tak !! tzn ja taki moze nie jestem zagaduje zwyczajne zadbane dziewczyny do \"ROZOWYCH BARBIE\" nawet nie podchodze bo nie lubie rozmawiac z osobami ktorych IQ porownywalny jest z IQ chomika bengalskiego

Gość dlaczegoooooo
ciekawe ,ale Ty uogolniasz,nie wszystkie patrza na supermenow,wystarczy to cos:)

Gość dlaczegoooooo
nie wchodzi mi

Gość aleksandera
A ja bym się zgodziła z autorką ;) Miałam ukochanego faceta, ale się nie udało :( a teraz wystarczy że wyjdę gdzieś do knajpki i widzę cały tupet i bezczelność chłopaków. Może faktycznie nie każdy taki jest, ale nie przypuszczałam, że aż tylu bezpośrednio, bez obciachu proponuje od razu łóżko :o

Gość zbytdobryzebyjakochac
dlaczegoooooooo to cos? a wiesz co to jest? to cos to jest pozadanie, jak facet dupa to nawet wyglad jemsa bonda mu nie pomoze bo po krotkiej rozmowie wyjdzie, ze mu na dupie zalezy a twoje pozadanie zamieni sie na o jaki mily kolega, komplementy mi mowi, zrobi dla mnie wszystko tylko po to zeby sie ze mna przespac, wiec ja mu zrobie na przekor bo jestem wielka a on jest tylko kolega i na odchodne dostanie nie dla psa kielbasa ty odwrocisz sie dupa i nawet sie nie pozegnasz bo masz takiego goscia za smiecia, a ze smieciami do lozka sie nie dzie tylko z prawdziwymi mezczyznami

Gość dlaczegoooooo
za smiecia to ja uwazam takiego co ubliza kobietom,jest nachalny,wulgarny i nie ma zadnych zasad moralnych!uroda nie ma nic do tego,ona i tak kiedys przeminie

Gość zbytdobryzebyjakochac
Wyglad owszem ma duzo do rzeczy, ale tylko na poczatku, bo po 1 slowach od razu bedzie wiadomo, ze gosc np. traktuje kobiety jak ludzi nizszej kategorii i uwaza ze wszystko mu sie nalezy. W sumie to to wszystko jest jedna wielka sciema, przeciez jak facet zapoznaje dziewczyne to niby po co to robi? Bo mu sie podoba i chce sie z nia spotykac aby ja poznac, jak mu przypasuje to bedzie chcial czegos wiecej, a jak nie to bedzie tak krecil zeby sie z nia przespac tylko dla wygladu i zrobi to, a ona bedzie heppy dopiero pozniej sie ocknie, ze on lecial na jej cialo, bo wiadomo ze facet to wzrokowiec, z nieatrakcyjna to on spac by nawet nie chcial.