Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yarcunieczka

jaki ból!

Polecane posty

Gość yarcunieczka

zerwalam z nim a teraz tesknie????????????Boze jak to boli ale musialam zerwac ...

Gość mynika
czemu musiałaś zerwać co się stało???nie wszystkie jaseteśmy takie wredne jak nasza poprzedniczka!!!!:)

Gość yarcunieczka
dlatego ze on jest typen ,,narcyza ,, wpatrzony w siebie a na dluzsza mete nie da sie zyc z takim typem przy ktory ty jestes w cieniu...

Gość yarcunieczka
tylko dwa miesiace bo nie moglam zniesc tego jego zachowania

Gość mynika
TO DLACZEGO ZA NIM TĘSKNISZ???JEŻELI GO KOCHASZ TO TRZEBA BYŁO Z NIM POROZMAWIAĆ CO CI NIE PASUJE I SPRÓBOWAĆ COŚ ZMIENIĆ DWA MIESIĄCE TO BARDZO KRÓTKO PRZECIEŻ NAWET NIE ZDĄRZYLIŚCIE SIĘ DOBRZE POZNAĆ!!!

skoro tak sie czulas przy nim zle to dobrze po co to ciągnąc lepiej teraz potesknic niz poniej sie martwic..............przejdzie ci kochana .........

Gość yarcunieczka
bo wiecie co kochane dziewczynki niewiem czy dobrze zrobilam bylo nam dobrze ze soba tylko to jego zachowanie balam sie szczerze jaki on bedzie i ucielam bo nie hce miec problemow

Według mnie to nie miało by sensu, ta cała rozmowa. Fakt, że przez pierwszy okres poznawania się ludzie grają ale zawsze chcą się pokazać z jak najlepszej strony a nie jak z najgorszej. Takie przypadki są często irytujące ale i zabawne. Ja mam ten zabawny przypadek ;-)) (na szczęści). Mogę powiedzieć Tobie tylko tyle: daj na luz!!! To przejdzie a prawda jest taka, że jak jest źle na samym początku to potem NIE może być lepiej.

Gość yarcunieczka
a-guu wlasnie tez tak myslalam ze jak juz cos nie pasuje na samym p;oczatku to znaczy ze nie bedzie lepiej ze to sie nie zmieni czyli jak cos jest nie tak juz w pierwszej fazie znajomosci to bez sensiu ale wiesz tesknie za nim przemawia przezemnie rozsadek

Gość i z takim problemem
wylądowałas w dziale Antykoncepcja, płodność / Ginekolog?

Gość mynika
MOŻE ZA WCZEŚNIE PODJĘŁAŚ TĄ DECYZJĘ O ROZSTANIU!!!ALE TO MOJE ZDANIE!!!GŁOWA DO GÓRY I TAK BĘDZIE DOBRZE!!

Teraz będzie tylko LEPIEJ!!! No chyba, że znów trafisz na takiego typka jak ten. A jak świeża jest ta rana????????

Gość yarcunieczka
a_guu wiesz co jest najgorze ze ja go spotykam na baletach bo on sobie przyjedzdza do polski bo jest z berlina i caly czas mnie obsewuje na disco i dlatego nie moge zapomniec ostatnio jak bylam nie odeezwalam sie i on tez nie mial odwgi podejsc do mnie nawet nie tanczyl tylko mnie obserwowal a zerwalam z nim 2 miesiace temu a siedzi mi w glowie non stop miesiac temu rozmawialismy o powrocie ale on twierdzil ze niewie czy chce bo sie boji takze dlatego musze o nim zapomniec skoro on nieiwie sam czego chce a wspombne ze jestem tez fajan kobietka i nie narzekam na btak powodzienia ale to nie chodzi o wyglad mam inne myslenie niz on ze wyglad to wszystko

i dobrze zrobilas jak by jemu na tobie zalezalo to by wszystko zrobil odezwal sie mysle ze nie byl gotowy na stały zwiazek tylko na zabawe z toba a zreszta jak ;iszesz ze taki ,,narcyz ,,to wiesz jak to jest znimi dzis ty jutro innna bo wie ze moze kazda miec glowa do gory jak jests fajna i ładna laska to nie bedziesz sama a nie warto sobie zawracac glowy gosciem ktory jest wpatrzony w siebie

Gość exstazka
nie martw sie bedzie nastepny a nie jakis dupek myslcy o swoim wygladzie

Gość makrelka
co ma byc to nas nie ominie

jarcunieczko powiedzmy sobie szczerze zakochałaś się w niewłaściwym facecie i tyle. Te typy są najgorsze wiem coś o tym sama kochałam gościa z berlina i wiem jak to jest najgorsze u mnie bylo to że on poprostu zniknął a ja płakalam po nocach!!!!! Po dwóch latach od jego nagłego zniknięcia rozmawiałam z jedną koleżanką która oznajmiła mi, że w dalszym ciągu ma z nim kontakt a on się zastanawia nad naszym związkiem. Pamiętam, że ryczałam jak wół ale od tamtej pory ani jego ani jej już nie widziałam poprostu zerwałam wszelkie kontakty z tamtymi ludźmi. I powiem Ci, że wyszło mi to na dobre bo za miesiąc biorę ślub!!!!!