Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kiki miki

czy wierzycie w czysta chemie?

Polecane posty

Gość kiki miki
czasem mi sie wydaje, ee tam smarkacz, jak bede chciala to go rzuce chocby dzis, w koncu co on mi może dac..? poza seksem ..? ale jak tak mysle to sie jakis taki żal pojawia dławiacy.. nie rozumiem tego.

Gość węglowodany przyswajalne
Powaznie to mysle, ze tesknisz nie tylko za sexem. Pisałam o tym zanim powiedziałas dokładnie jak to wyglada.Ciekawa jestem jakbys go opisała teraz szybko w kilku zdaniach? :>

Ale my narazie niczego miłościa nie nazwalismy :) My weglowodany :)

Gość kiki miki
tak , ja sie zgadzam z wierzę, to nie jest miłość tak jak ja sie pospolicie rozumie, to nie jest przyjaxn, ale to nie jest do konca tylko pieprzenie sie.. tesknie za nim jak za konkretna osoba, nie chodzi o sam seks, bo te mozna miec zawsze, ale chodzi o to konkretne ciało, o te konkretne dłonie, o te konkretne usta, o ten konkretny głos szepczacy do ucha.. ale codziennosci sobie z nim nie wyobrazam. nie chce jej.

Gość ja wierze
no to sobie dziś potęsknimy :o

Gość kiki miki
opisac go..? taki sobie zwykły 21latek.. zwykły niezwykły.

Nie chcesz czy sie boisz? Nigdy przenigdy ci to przez głowe nie przeszło?

Gość kiki miki
a widzsz ja wierze, wczoraj z nim gadałam telefonicznie, dzis tesknota jest srednia, na seks nie mam ochoty,wiem ze ma swoje zycie, na nic nie czekam.. a jednak mam go pod skóra cały czas.. jakby stanowił integralna czesc mojego zycia.. jakby sie wpisał do ksiegi.

Gość kiki miki
weglowodany, nie zastanawiam sie czy nie chce czy sie boje bo rezultat ten sam: nie bede z nim , wiem to na sto procent.

Gość ja wierze
no wiedzisz, ja się odzwyczajam i jest mi cholernie trudno. miłego wieczoru

Gość kiki miki
wierzę ,przyjdź jeszcze kiedys..

No to czym sie martwisz? Nie tylko Ty tak masz."Ja wierze" tez i pewnie setki innych kobiet. Odpowiada ci to? Czujesz , ze nic wiecej nie trzeba?To rób tak aby Tobie było dobrze. On jest młody, zaraz jakas małolata go wyrwie...kozystaj. Przeciez od niego nie bedziesz mogła wymagac , aby tak spedzał cała młodosc.

Gość kiki miki
weglowodany.. :) masz super racje. jak pomysle o tej ewentualnej małolacie, to mam ochote jej zedrzec skalp z łba.. ale wiem że tak bedzie. mam nadzieje jednak ze zachowa o mnie dobra wspomnienia.. to chyba mozliwe, prawda..?

Z tego co piszesz to wtgląda na to , ze tak :)

A on tez tak do tego podchodzi jak Ty? Zupełnie tak samo?

Gość kiki miki
to na zawsze bedzie dla mnie ktos nieodżałowany.. zazdroszcze kobiecie kótra z nim bedzie.. ale wiem ze moim obowiazkiem jest puscic go w swiat gdy tylko tego zechce.. po prostu dac mu wolnosc. niech bedzie ze w tym widze istote mojego " uczucia" do niego.. jakkolwiek sie ono zwie..

Gość Justa1982
???

Gość kiki miki
wiesz, ja tak naprawde nie wiem jak on podchodzi.. mówi kocham cie, ale wiem co to znaczy u 21latka.. raczej niewiele.. poza tym nigdy nie mówił o byciu razem i chwala mu za to bo bym sie go przeraziła wtedy..

Mówisz jak mamusia :) Pewnie nie bedzie łatwo....Ale póki co?..Nikogo nie krzywdzicie...wiec :)

Gość kiki miki
jak mamusia.. ha ha ha! pewnie tak! czasami sie nawet tak czuje! jak go głaszcze po glowie..

hahaha no tak...ja z kolei kiedys jak córeczka sie czułam ...

Gość kiki miki
jejku, jakie to zycie za przeproszeniem pojebane.. meldujcie sie dziewczyny co jakis czas, bardzo jestescie miłe i w ogole .. ja na razie musze leciec.. dziekuje weglowodanom i innym fajnym zwiazkom.. cos mi jakby ulzylo.. nadal nic sie nie wyjasniło ale 'w kupie " raźniej..

Trzymaj sie ciepło!

Gość kiki miki
weglowoadny, chetnie posłucham kiedys twojej story, tez mialam faceta 20 lat starszego.. bede cie wypatrywac! ile masz lat???

26 facet był starszy o 12...ale ja chyba wtedy tego potzrebowałam.To do poklikania nastepnym razem!

tesknie za nim jak za konkretna osoba, nie chodzi o sam seks, bo te mozna miec zawsze, ale chodzi o to konkretne ciało, o te konkretne dłonie, o te konkretne usta, o ten konkretny głos szepczacy do ucha.. ale codziennosci sobie z nim nie wyobrazam. nie chce jej. tu masz odp to tylko chemia pociag fizyczny masz go i sex i koniec, moze isc a jak sie teskni za tym co piszesz to jak on jets obok to jets raj na ziemi. czlowiek jets najszczesliwszy gdy m obok siebie to, co kcoah, gdy jets to czesto u niego, na codzien:) ty temu mowisz nie. zatem to tylko sex.

Gość kiki miki
jesli zatem to tylko seks to jego siła jest ogromna.. chociaz nie słyszałam zeby kogos seks związał na dłuzej.. a nam juz 7 miesiąc mija.. to jest dopiero zagadka!

Gość refleksyjna..
kiki a powiedz jak sie spotykacie, jak sie do siebie odnosicie? czule? czy jakos tak bardziej "na luzie", powiedz czy On zna Twoje dziecko, jesli tak jak sie do niego odnosi..

Gość kiki miki
jak jest ze mna jest bardzo czuły, troche zawstydzony, ale wie czego chce.. jest nam po prostu dobrze. kiedy sie nie spotykamy, kontaktujemy sie smsowo, jakies takie smsy żartobliwe, raczej lakoniczne, bez rozpisywanaia sie, prawie codziennie cos sobie przyslemy, ale sa tez dni kiedy nie ma nic.. nie umiemy ze soba rozmawiac na temat tego co nas łączy.. umiemy rozmawiac o wsystkim ale o tym nie..

Gość refleksyjna..
hmm.. a dziecko?