Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kiki miki

czy wierzycie w czysta chemie?

Polecane posty

Gość węglowodany przyswajalne
A co takiego was dzieli??Że nie wyobrażasz sobie związku z nim?

Gość kiki miki
nie wiem do czego to zmierza.. przydrza mi sie cos tego zupełnie nie pojmuje.

Gość kiki miki
róznica wieku. 10 lat. na moja niekorzysc.

Gość reaktor
skoro milosc to jest czysta chemia to co to jest lubienie? tez chemia? po prostu tak jest w zaleznosci z kim rozmawiamy jak ta druga osoba na nas dziala w mozgu powstaja pewnie reakcje, to wszystko dzieje sie podswiadomie po prostu to sie dzije i juz i nic tutaj wiecej sie nie wytlumaczy. P.S. Jak to jest kwas dolwea sie do wody czy odwrotnie? :)

Gość kiki miki
kurde, to nie chodzi że on jest ogierem, wręcz przeciwnie, znajduje w nim cos co mi bardzo odpowiada, i nie wiem co to jest.. moge to jedynie wytłumaczyc czysta reakcja chemiczna..

Chemiku mlody, wlewaj zawsze kwas do wody. albo Woda do kwasu - uciekaj do lasu.

Gość zachowujesz się trochę
jak dziwka.... przepraszam....nie wyobrażam sobie jak można mieć faceta do seksu, oddzielnego na całe życie, i jeszcze oddzielnego na coś innego...koszmar...tylko proszę nie nazywajcie mnie cnotką niewydymką, bo tak nie jest.

Gość ja wierze
miłośc na czym innym polega nie tylko na samym seksie

Gość kiki miki
ale ja nie mam nikogo innego! nie chće zwiazku z mezczyzna na zasadzie wsolnego mieszkania, nie interesuje mnie to.. dzwka nie jestem bo pieniedzy nie biore.

Gość kiki miki
no to powiedz ja iwerże dlaczego ty tkwisz w tym? jak to soboie tłumaczysz?

Gość ja wierze
sprawia mi to przyjemność nie myśl o tym bo to nie jest najlepszy pomysł

Gość kiki miki
o czym mam nie mysleć..? proszę poiwedz cos cos wiecej! za twoimi lakonicznymi wypowiedziami czaji sie ogromne doswiadczenie i madrosc ! porax cos, ja wierze! please!

Gość zachowujesz się trochę
no dobra, może z dziwką przesadziłam, ale nie zachowujesz się jak prawdziwa kobieta, dobrze się z tym czujesz, że zaspakajasz swoje żądze w taki sposób? Z facetem, którego nie kochasz i łączy cię tylko sfera fizyczna? Dla mnie seks jest zarezerwowany dla dwojga kochających się osób. Nie wiem czy ktoś tutaj uważa podobnie, no ale....

Gość kiki miki
a jak sie zachowuje PRAWDZIAWA KOBIETA!!!!???? wszyscy tylko zwiazek, zwiazek, albo dziwka, dziwka, świat nie jest biało-czarny, prosze panstwa...

Gość ja wierze
żyj tą przyjemnością i nie zastanawiaj się dlaczego i po co. kiedyś się pewnie skończy i wówczas będziesz miała co wspominać jak będziesz za dużo myślała zaczniesz tęsknić a to już źle.

Nie ośadzajmy... Każdy robi na co ma ochote. Ale powiedz, skoro tak Ci z tym dobrze to czego szukasz na forum??? Po co zadajesz pytanie?Jesli jest tak jak ma byc wedłóg Ciebie...

Gość ja wierze
brawo. a co do związku, seks za pranie skarpet jest ok ?

Gość kiki miki
masz racje, ja wierze, wiem ze masz racje.. czyli jak zaczne teskinic- mam sie wycofac..?

Gość Warszawiak 25
Prawdziwa kobieta ma do siebie szacunek, ja także nie popieram Twojego zachowania i podpisuję się pod słowami pani o nicku zachowujesz się trochę Ja wiem, że żyjemy w XXI w , ale to nie oznacza, że musimy łamac odwieczne zasady odnośnie sfery seksualnej. Ja ze swoją kobietą przezyliśmy 1-szy raz dopiero po ślubie. Szanuję ją za to.

Gość ja wierze
jak będziesz umiała to jak najbardziej pozdrawiam :)

Gość kiki miki
mi sie to naprawde pierwszy raz zdarza.. jestem na forum bo nie rozumiem, szukam ludzi o podobnych przezyciach, doswiadczeniach, watpliwosciach.. znalazlam ja wierze, ale ona nie chce gadać!!!!

Gość kiki miki
warszawiak, gratuluje,ale niekazdemu zycie uklada sie wg przykazan koscielnych..

Gość reaktor
No wlasnie przez takie glupie podzialy ciezko poderwac kobiete zwyklemu facetowi. A jak mu sie nie uda to daje wam slowo wyzywa taka co nie chciala sie z nim spotkac od dziwek. Wiec kobiety ukrywaja prawdziwe potrzeby bo nie chca byc nazywane dziwkami i wybieraja jednego faceta prawdziwego a ty sie nie martw dopoki sypiacie tylko ze soba to nie jestes dziwka tylko kobieta ktora sie wyzwolila i nie ukrywa swoich pragnien i wie czego chce. Dziwka to bedziesz jak znajdziesz sobie drugiego ogiera i na zmiane bedziesz z nimi uprawiala seks.

Gość nie bede pisała swojego czarne
doskonale Cie rozumiem bo ja tez tak mam od 4 lat.. tylko ze ja w miedzy czasie znalazłam stałego partnera i troszke mi przeszło a on nadal sam i codziennie mi to powtarza.. to własnie co ty czujesz i wiem ze nie moglibysmy byc razem dla uczucia ...

Gość Maargretka T
Ciekawe jak to wygląda u Was.... Dzownisz do niego i mówisz " ej brocha mnie swędzi, chciałabym się popieprzyć, mogę cię wynająć na dzisiejszy wieczór? " Ohyda.... Czy nie jest ci wstyd przed samą sobą?? Jesteś zwykłą materialistką.

Gość kiki miki
o dzieki reaktor, to jedna z rzeczy które chcialam usłyszec.. nie czuje sie jak dziwka, spie z jednym facetem i tak bedzie.. jak spotkam innego, zerwe z tym..

Gość reaktor
warszawiak 25 nie mieszajmy do tego wiary bo wiadomo jak jest, jakby ona byla gleboko wierzaca to by nie zadawala takich pytan na forum

kiki to w łeb ją ;)

Gość kiki miki
kolejna nawiedzona.. magaretka, czy jak ci tam.. nie dzwonie do niego, nie prosze sie o seks, po prostu przychodzi taki wieczor kiedy on dzwoni i mówi ze juz za długo sie nie widzielismy, staramy sie nie spotykac zbyt czesto zeby sie totalnie nie przywiazac, próbowalismy to zerwac z rozsadku, ale i tak wracalismy.. rozsądek nie odgrywa tu zadnej roli.

Gość kiki miki
widujemy sie raz na dwa tygodnie, nie częściej..