Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hejkaaa

mam 7 dniowa przerwe w pigulach, jest juz 3 dzien aja nie mam okresu

Polecane posty

Gość hejkaaa

czy cos nie tak? bralam regularlnie co do sekundy pomocy

Gość hejkaaa
pomocyyyyyyy

Gość po ile
NIe denerwuj sie. Trzeci dzien przerwy to najszybszy dzien kiedy pojawia sie okres. Mozesz nawet dostać 5 a nawet 6 dnia i wszystko bedzie oki

Gość hejkaaaa
dzieki po ile bardzo mnie uspokoilas

Gość hejkaaaa
ja biore novynette.. napiszcie dziewczyny w ktorym dniu wy dostajecie okres.. w przypadku przerwy

Gość po ile
No ja biore Novynette od dwoch ponad lat. Przez pierwszy rok dostawałam 3 dnia, po roku mi sie przesunął na 4 dzien, bo im dłuzej bierzesz tym poźniej dostajesz okres. Nie ma jednak reguły. Moja kumpela za kazdym razem dostawała okres w inny dzien. Czesto wypadał jej 5 lub 6 dnia

ja biore cilest i mam 3ciego dnia n apoczatku bylam zdziwiona ze nie od razu ale im pozniej tym lepiej-krocej trwa-mniej boli taniej-nie trzeba 5 dni tamponow uzywac tylko 2:-) itp wiec ciesz sie!

Gość do evci
tylko dwa dni? Prawidłowo powinno byc min. 3 dni

Gość po ile
Ja biore ponad dwa lata i cały czas mam 5 dni. czasami jest bardziej skapy czasami mniej. Szczerze mowiac nie widzę róznicy miedzy okresem sprzed rozpoczęcia brania pigułek, ale moze to dlatego ze Novynette maja bardzo mało hormonów

Gość hejkaaaa
to juz 4 dzień ,,, a nic sie dzieje , tylko troszeczke boli mnie brzuch i głowa i piersi ,,, moze to znakze niedlugo dostane..to moje pierwsze tabsy dlatego tak sie boje..

Gość **gwiazdeczka**
cZESĆ!!!JA TEŻ JESTEM W PODOBNEJ SYTUACJI JAK TY!!!MAM 3 DZIEŃ PRZERWY I DZISIAJ COŚ SIĘ POJAWIŁO, ALE TAKA MAŁA PLAMKA KRWI TYLKO CZYŻBY PIERWSZY DZIEŃ OKRESU ALE JAKIŚ DZIWNY!!!

Gość znajdz taka roslinke
ja mam gorzej :O 7 dniowa przerwa dopiero za tydzien, a ja juz mam jakies plamienie :(

Gość yennefer22
HEJKAAA nie ma co ponikowac ja tez dostaje 4 dnia i okres trwa 3 dni.Moze sie zdarzyc tez tak ze bedzi8esz miala zwykle plamienie.Ale to tez nic zlego sie nie dzieje.Jezeli dlugo by cos takiego wystepowalo to wtedy zglos sie do gina.A tak to glowa do gory.Bedzie dobrze:)

Gość **gwiazdeczka**
PODOBNO PRZY PIERWSZYCH TABLETKACH TAKIE PLAMIENIE TO NORMALNE!!!

Gość yennefer22
znajdz taka roslinke- jak tez taki kiedys mialam a nawet gorzej bo plamienie milaam caly czas podczas brania tabletek a po skonczeniu opakowania dostalam normalnie okresu.Na to ma wplyw wszystko: stres,gorac i tego typu rzeczy.Mysle ze nic zlego sie nie dzieje.

ale ja mam dzisiaj wizyte u gina. rejstrowalam sie tydzien temu. chcialam po prostu nowa recepte na tabsy. a teraz z tym plamieniem jakos tak glupio mi isc. on mnie zawsze bada, wiec nie wiem jak to bedzie.przy miesiaczce sie nie bada, a przy plamieniu?

Gość yennefer22
wiesz mysle ze przy plamieniu tez sie nie bada.Po prostu mu powiedz ze masz to plamienie i on Ci napewno cos na to poradzi ale mysle ze Cie po prostu uspokoi ze nic zlego sie nie dzieje.Powodzenia

dzieki za pocieszenie :)

Gość liliputka
A ja biore Diane, regularnie, kochalam sie z chłopakiem... i dziś jest moj czwarty dzien przerwy w braniu tabsów... zawsze wtedy dostawalam okres, a dziś nic !! Boję się strasznie, ale to przecież niemożliwe, abym była w ciązy, prawda? :(

Gość O*N*A22
cześć mam przerwę 7 dniową w braniu tabsow(moje pierwsze) dzisiaj 4 dzień wczoraj z rana pojawiło się tylko małe plamienie, dzisiaj trochę więcej strasznie boli mnie brzuch, czy to już okres???tylko taki skąpy???pomóżcie!!!

Gość +cILEST+
żałuję że zaczęłam brać te tabsy wszystko się rozwaliło w moim organiźmie teraz już niczego nie jestem pewna!!!:(

Gość anja69
ja biore novynette od ponad dwuch latek okres dostaje zawsze piatego dnia trwa noromalnie jak przed braniem tabsow czyli ok 5-6 dni ale jest skapy gdyby nie higiena nie musialabym zmieniac tamponow i podpasek przez caly dzien:))