Еlciаа 20 Napisano 1 godzinę temu O co ta inba? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 480 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Dziś sie nie doczeka. Może jutro Jutro będzie futro z kowbojami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BlaskBabkiBożej 11 Napisano 1 godzinę temu O digidongi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 462 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: O co ta inba? a tam inba, femcele sie obsrywają błotem, nic ciekawego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 81 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Jutro będzie futro z kowbojami Widmo wczoraj ładnie cisnął Libeda, aż miło było poczytać. Edytowano 1 godzinę temu przez Minnie Moskowitz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 20 Napisano 1 godzinę temu Chwile mnie nie było a tu takie akcje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 480 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Minnie Moskowitz napisał: Widmo wczoraj ładnie cisnął Libeda, aż miło było poczytać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 480 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Nemesio Cervantes napisał: a tam inba, femcele sie obsrywają błotem, nic ciekawego. Z kowbojami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 81 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Z kowbojami A co Ci te kunie tak w głowie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 480 Napisano 1 godzinę temu Babka chyba padła, albo buja gołębie za kamienicą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BlaskBabkiBożej 11 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Babka chyba padła, albo buja gołębie za kamienicą Bujaj wora buniowi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 462 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Z kowbojami dobra weź sie nie podlizuj, zabier te szlore mi z tematu, śmierdzi kurnikiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 480 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Minnie Moskowitz napisał: A co Ci te kunie tak w głowie? Tak jakoś głupawkę dostałam. Jestem dziś tak zmęczona, urobiona jak wół u rolnika A dziś choinki wyciągali i na dniach będą wystawiać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 480 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, BlaskBabkiBożej napisał: Bujaj wora buniowi Jaka klasa. Mniej niż zero Nie dorównujesz mi do pięt i to by było na tyle, samotna starsza emerytko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 81 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Tak jakoś głupawkę dostałam. Jestem dziś tak zmęczona, urobiona jak wół u rolnika A dziś choinki wyciągali i na dniach będą wystawiać Ha ha. Ach, ja się akurat koni boję, kiedyś mnie ugryzł, a poza tym bałabym się kopnięcia…nie podeszłabym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BlaskBabkiBożej 11 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Jaka klasa. Mniej niż zero Nie dorównujesz mi do pięt i to by było na tyle, samotna starsza emerytko No wiadomo. Dlatego o mnie wspominasz i moich golebiach tak od czapy. Niech Ci bunio pjenty ogryza tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 480 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Minnie Moskowitz napisał: Ha ha. Ach, ja się akurat koni boję, kiedyś mnie ugryzł, a poza tym bałabym się kopnięcia…nie podeszłabym. Moja siostra ma stadninę... Kochane zwierzęta, a ja mam koty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kde 7 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: ja mam koty jak każda samotna stara panna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BlaskBabkiBożej 11 Napisano 1 godzinę temu Ukonsala by jom i zadem przygniotla Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 81 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Moja siostra ma stadninę... Kochane zwierzęta, a ja mam koty Kociaki to co innego..ich się nie boję. 🩵 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kde 7 Napisano 1 godzinę temu 13 minut temu, Еlciаа napisał: Chwile mnie nie było a tu takie akcje. A co u dilera byłaś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 20 Napisano 1 godzinę temu 15 minut temu, Nemesio Cervantes napisał: a tam inba, femcele sie obsrywają błotem, nic ciekawego. I Ty tu sam jeden? Ostro. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 81 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, kde napisał: Do Łysej też byś nie podeszła Po chemio jesteś, żeś łysa czy ogoliłaś się z własnej inicjatywy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BlaskBabkiBożej 11 Napisano 1 godzinę temu Taka rasa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kde 7 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Minnie Moskowitz napisał: Po chemio jesteś, żeś łysa czy ogoliłaś się z własnej inicjatywy? Magdzie jej były mąż Bunia wyrwał włosy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 480 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Minnie Moskowitz napisał: Po chemio jesteś, żeś łysa czy ogoliłaś się z własnej inicjatywy? To Pravik z Łyszkowic. Alkoholik i bezrobotny nurek śmietnikowy.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 81 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: To Pravik z Łyszkowic. Alkoholik i bezrobotny nurek śmietnikowy.. I to jemu Iskra wysłała…ekhm..? Wiadomo co? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 480 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, kde napisał: jak każda samotna stara panna Witaj stary kawalerze, spod śmietnika od Kotarby Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 480 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Minnie Moskowitz napisał: I to jemu Iskra wysłała…ekhm..? Wiadomo co? Tak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 81 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Tak. Świat się kończy. To chyba za wiele na mój umysł. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach