Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 co robic

w co sie ubrac na koniec roku

Polecane posty

Go艣膰 Janto艣ka
moze tak.. a moze nie... w ka偶dym razie ide tak jak sie zadeklarowa艂am :D i my艣le, ze tak jest w sam raz...

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 wg mnie jestes jeszcze
smarkata robisz jakies glupie podchody jak dziewczynka do ch艂opczyka na randce :D idz sobie jak chcesz, zreszta turkusowy byl modny w zeszlym sezonie :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Janto艣ka
Oczywiscie..masz racje..jestem smarkata..niedojrza艂a i og贸lnie robie podchody..tylko po co ci m贸j wiek? ale mimo tej mojej niedojrza艂o艣ci nie jestem podatna na zmieniaj膮ca si臋 mod臋 i raczej ubieram si臋 w to co mi pasuje...ten kolorek lubie, jest mi w nim do twarzy i tyle...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Janto艣ka
aha..gdyby by艂 modny tylko w tamtym sezonie to dlaczego nadal jest go du偶o w sklepach ..i to w nowych kolekcjach???

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 呕贸艂ta Krowa
a sk膮d jeste艣 Janto艣ka?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 szpilaczka....
Janto艣ka pojdzie do艣lubu w jeansach i koszulce na ramiaczkach bo tak jej wygodnie:o 偶a艂osne:o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Janto艣ka
A sk膮d jeste艣 Z贸艂ta Krowo? Po co wam to sk膮d kto艣 jest, ila ma lat itd? moze mam podac wymiary jeszcze co? Je艣li podejrzewasz, z臋 jestem jak膮s konkretna osob膮 to zapytaj mnie o to..wymien imi臋, inicja艂y czy cokolwiek..a nie dopytujesz si臋 sk膮d jestem....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 呕贸艂ta Krowa
jestem z warszawy =) i znam dziewczyn臋 o podobnym nazwisku do twojego nicku, dlatego pytam. Masz mo偶e na imi臋 Monika? =)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Janto艣ka
艢lub(jeden raz w 偶yciu), a zako艅czenie roku(obchodzone od kilku dobrych latek)..do tego zako艅czenie bez wielkiej gali ( wi臋c po co str贸j galowy) to jednak r贸znica... a do slubu posz艂abym w czym艣 takim http://www.suknie-slubne.pl/kolekcje.php?m=1&kol=4&gr=3&poz=181 lub http://www.suknie-slubne.pl/kolekcje.php?m=1&kol=4&gr=3&poz=330 czy to przypomina jeansy???

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Janto艣ka
Nie, nie Monika i nie z W-wy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 呕贸艂ta Krowa
no c贸偶, to trudno :D ale nick jest od nazwiska, co?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Janto艣ka
Jejku..moze wy gadaj膮c o strojach wyobra偶acie sobie, z臋 koniec roku to ogromna sala gimnastyczna, jakie艣 bardzo eleganckie przemowy, wyst臋py itd..u mnie tak nie ma w szkole..jest na luxie..milo, serdecznie i nauczyciele ci臋 nie zasztyletuj膮 za to ze nie w艂ozy艂膮艣 uniformu w postaci bia艂ej g贸ry i ciemnego do艂u...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 呕贸艂ta Krowa
no to mi艂ego zako艅czenia :D ja jednak id臋 zupe艂nie standardowo - bia艂a bluzka, czarna sp贸dnica, bez szale艅stw, bo to mimo wzsystko troche 艂yso odbiera膰 艣waidectwo z r膮k dyrektora w jaki艣 kolorowych szmatkach ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 szpilaczka....
bo zako艅czenie roku jest tak samo uroczysto艣ci膮 jak 艣lub Boze Narodzenie tez jest co roku i co nie ubierasz choinki, bo po co jak ubiera艂a艣 rok temu?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Janto艣ka
Nie...nick jest tak sobie, wymysl9ony..insopiracja szkoln膮 lektura bardzo odbiegaj膮ca od orginalu :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Janto艣ka
By膰 moze dla ciebie jest r贸wnowa偶n膮 uroczysto艣ci膮.. nie dla wszytskich..Boze Narodzenie i 艢lub maja pod艂o偶e rodzinno-religijne, domowe, bardziej w jaki艣 spos贸b intymne jesli koniec roku podnosisz do rangi takich 艣wi膮t to twoja sprawa...wyb贸r..zdanie...A .. w swieta i na wesele te偶 ubierasz si臋 na bia艂o-czarno, tak jak na zako艅czenie ??? ja uwa偶am, ze w takim towarzystwie w jakm przysz艂o mi si臋 uczy膰 ( chodzi i o uczni贸w i nauczyciel) jest przyjemne w艂asnie dlatego ze akceptuje si臋 cz艂owieka za to jakim jest a nie co nosi... je艣li ty jeste pot臋piana jesli w艂ozysz na zako艅czenie roku co艣 kolorowego co wsp贸艂czuje ci szko艂y

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Janto艣ka
Z贸艂ta Krowo - i na wzajem :) widzisz..u ciebie bardzo uroczy艣cie....u nas zako艅czenie po domowemu...:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 呕贸艂ta Krowa
swoj膮 drog膮 ja po prostu lubi臋 czasami ubra膰 si臋 elegancko, a to jest 艣wietna okazja =)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Janto艣ka
a czy ja si臋 nie ubiore elegancko? kupi艂am sobie nowa 艂adn膮 tunik臋...nie na zwyk艂e okazje, 艂adne buciki..to b臋dzie elegnackie ale ty preferujesz styl klastczny..ja elegancki ale dziewcz臋cy...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Janto艣ka
wiem, z臋 was mog膮 razi膰 te jeansy..ale s膮 proste, 艂膮dne i porzadne...innych spodni po prostu nie mam...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 spoko stroj jak nie masz
wysokiej sredniej i nie musisz wychodzic na srodek sali po swiadectwo

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 呕贸艂ta Krowa
ja jednak lubi臋 pokaza膰 nogi w sp贸dnicy =) + 艂adne buciki i jest i kobieco i dziewcz臋co. nie jest ci gor膮co w d偶insach? U mnie taki upa艂, 偶e wola艂abym ju偶 sam膮 tunik臋 :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Janto艣ka
Kr贸wko- gdybym ja mia艂a zgrabne nogi to z peno艣ci膮 w艂o偶y艂abym sp贸dnic臋..ale B贸g 9o ile istnieje) i genetyka obdarzy艂y mnie beleczkami zamiast sarnich ko艅czyn..hehehe 艣redni膮 mam jak na Lo w miar臋 dobr膮...nie wiem czy b臋d臋 wychodzi膰 czy nie na 艣rodek..ale nawet je艣li to korzystniej bed臋 wygladac w tym co zamierzam w艂o偶y膰, nizw stroju galowym..taka moja uroda, ze mi naprawd臋 potrzeba kolor贸w...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Janto艣ka
b臋dzie gor膮co..ale tunika zwiewna..a do tego taka bluzkowata wi臋c w samej nie da艂oby ragy...nie zas艂ania nawet ca艂ej pupy...:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ser . ple艣niowy
Ludzie nie dziel膮 si臋 na wulgarnych i stosownie ubranych oraz dobrze wychowanych i niekoniecznie stosownie ubranych. Inie chodzi mi wcale o okazywanie szacunku nauczycielom , bo jako艣 nauczyciele widz膮 ci臋 na co dzie艅 w normalnym wydaniu i jakos ich to nie obraza. Mo偶e ja jestem niedzisiejsza , ale w mojej szkole by艂o tak , 偶e nie wolno chodzi膰 w og贸le w kr贸tkich gaciach , tylko w d艂ugich spodniach albo w sp贸dnicy , a na koniec roku - str贸j w przepisowych kolorach. Bez dyskusji. I uwazam , ze nikomu to nie zaszkodzi. Szko艂a to plac贸wka , ma swoje przepisy (no przynajmniej moja mia艂a). I nale偶y sie ich trzyma膰. Osobi艣cie nie interesuje mnie , w czym kto wyst臋puje w wigili臋 ani na swoim 艣lubie. To jego cyrk i jego ma艂py. Mo偶na p贸j艣膰 cho膰by i w dresie. Ale szko艂a to instytucja , a nie w艂asne przyj膮tko z okazji 艣lubu. I tam regu艂 nal偶y przestrzegac

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Janto艣ka
No i dobrze...to przestrzegaj sobie swoich regu艂, kt贸re by艂y w twojej szkole a teraz sa gdziekolwiek jeste艣... A moz臋 najlepiej poprzyj Giertycha i razem wprowadzcie mundurki - one tak pi臋knie zabijaj膮 indywidualnos膰 cz艂owieka... Dobra..sko艅czmy ten temat...ka偶dy ubiarze si臋 jak ze chce i jak jest dopuszczone w jego szkole... co tu si臋 rozwodzi膰 nad tym czy mo偶na czy nuie , po co, dlaczego, jak i gdzie... JA tam nie b臋d臋 czu艂a si臋 niestosownie w艣r贸d dziewczyn na bia艂o- czarno, bo po pierwsze takich b臋dzie niewiele ( tak my艣l臋) a po drugie - to one raczej beda si臋 dziwnie czu艂y bo trezba jak to si臋 m贸wi "wrzuci膰 na luz". W ko艅cu wakacje si臋 zaczynaj膮 i przez te 2 miesi膮ce nikt nieb臋dzie zaprz膮ta艂 sobie g艂owy w co kto by艂 ubrany... s膮 wa偶niejsze i powa偶niejsze sprawy do rozpatrywania, a nie w艂a艣ciwo艣c obecno艣ci stroju galowego na zako艅czeniu roku...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ser . ple艣niowy
Id藕 na ca艂o艣膰 i za艂贸偶 bikini. Wrzuc na luz , wakacje si臋 zaczynaj膮. W ko艅cu to nic nie zmieni w twoich stosunkach z nauczycielami , lubi膮 ci臋 , bo nie przeklinasz i tak dalej.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Janto艣ka
By艂am...Tak jak wcze艣niej opisa艂am.. Zapyta艂am si臋 mojej wychowawczyni czy nie ubra艂am si臋 niestosownie...a ona na to, ze 艣licznie wygladam i ze mam si臋 nie przejmowac...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 g臋艣 ze 艣r贸dmie艣cia
No to moze u was nie ma przepis贸w. Jak nie ma , to nie trzeba si臋 do nich stosowa膰. Jak s膮 , to trzeba.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hahahaahhahahaaaaaa
zapyta艂a si臋 wychowaeczyni -ja pierdykam ty serio masz 17 latek..... :P

Udost臋pnij ten post