Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

VVV

Wasze doświadczenia z internetowymi serwisami randkowymi.

Polecane posty

Opiszcie wasze próby. Udane i nieudane. Wszystko, co wiąże się z takimi serwisami. Poza tym wymieńmy może i omówmy każdy z tych serwisów. Ja znam następujące ale może wy dopiszecie jeszcze jakieś do tej listy: Sympatia -dużo ludzi ale płatny randki.o2.pl -bezpłatny ale o wiele mniej ludzi znajomi interia -nie wiem jeszcze czy płatny, ludzi chyba dużo ale nie koniecznie chyba nastawieni na randkowanie, bo serwis służy do różnych rzeczy ilove ludzi chyba sporo, można wyszukiwać kodem pocztowym zamieszkania ale też płatny single - jakiś dziwny, chcą żeby podawać o sobie bardzo szczegółowe informacje, grożą że jeśli się z nich zrezygnje to będą wyciągać konsekwencje prawne (jeśli dobrze zrozumialem), poza tym jakieś dziwne i trudne w obsłudze randki wp w tej chwli nie pamiętam czy płatne, ludzi chyba ilośc przeciętna Ja do tej pory tylko zapoznałem się z tymi serwisami, wymieniłem pare listów ale od teraz planuję poważnie się za to wziąść.

randki.o2.pl-bardzo fajny portal. Poznalam na nim mojego meza. W rok po poznaniu sie wzielismy slub :D

na sympatii poznalam mojego obecnego chlopa:P i wcale nie musialam nalezec do klubu:) on do mnie pierwszy napisal i tak sie zaczelo:) i trwa to juz 2 lata :classic_cool:

Podstawowa \"wersja\" Sympatii też jest bezpłatna, a za wszystkie inne udogodnienia płacisz 10 zł za miesiąc.

Marcheweczka Z tego, co zauważyłem w ilove jest tak: Wchodzi się, można darmowo wyszukiwać, i pierwszych kilka osób się wyświetla ale następne już nie wyswietlają się tylko jest taki plakat, żeby wyslac sms 10zł za tydzień. Zainteresowala mnie też inna rzecz. Może wiesz coś o tym. Kazdy nick na ilove wyglada tak ze jest nazwa a potem @ilove.pl czy to znaczy, ze mozna ze zwyklego e-maila napisac do kazdej osoby i ona moze odpisać potem na nasz zwykly e-mail? Nie zapoznalem sie jeszcze dokladnie z ilove. Nie zarejestrowalem się tam. Może nie trzeba placic i wystarczy darmowa rejestracja zeby urzywac ilove. Ale w takim razie jakie opcje sa dostepne po zapleceniu? Ale podstawowa wersja sympatii z tego co wiem umozliwia tylko wyszukiwanie i ogladanie profilów a nie mozna wysylac wiadomosci. To prawie jakby nic nie dzialalo. To tak jakby samochód ladnie wygladal ale nie jezdzil. Winogronka8 I Ty moglas do niego odpisac za pomoca sympatii mimo, ze nie nalezysz do klubu, czy on podal ci zwykły e-mail i potem już tym e-mailem lub gg się kontaktowaliscie. Z tego co pamietam to w sympatii jest zabronione podawanie e-maila, gg telefonu itd. Ale może w opisie a w wiadomosci mozna, wiadomosci chyba nie czytają. A mozna odbierac wiadomosci bezplatnie? Ja jednak jestem facetem i to ja musze wysylac wiadomosci a te oplaty sa jednak dosc uciazliwe. Jak narazie to postrzegam je jako placenie za coś co wcale nie wiadomo, czy się uda. A u konkurencji ma sie cos podobnego za darmo.

Gość randkowiczka jedna
ja znam tylko z o2 i sympatię plus na sympatię to, że możesz zobaczyc kto oglądał Twój profil, kto jest aktualnie on line, można tez chyba poczatować. Minus to taki, ze jest płatny PLus o2 jest to, że masz dokładną godzinę logowania się kogoś, na sympatii tego nie masz. Ja od dawna siedzę na o2 i prawde mówiąc coraz bardziej sie załamuję....

Gość drobineczka
na sympati jak zamiescisz zdjecie mozesz przesyłac oczka, ale to w sumie bardzo malo.... na ilove do tej pory bylo bezplatnie, ale niedawno wprowadzili oplate za wysyłanie wiadomosci do kobiet, wiec przepadło..ale w sumie ten portal polecam, bo w miare przyjemnie zrobiony, mozna sie troche dowiedziec o danej osobie, no i troche ludzi jest na o2 kiedys była fajna ekipa, teraz gorzej, ale jak ma sie chwile czasu to mozna wpasc..czasem zdarzaja sie normalne osoby..jak ma sie cierpliwosc to sie trafi interia i wp..osobiscie korzystalo mi sie malo przyjemnie..jakos bez sensu urzadzone single...beznadziejny, w wyszukiwaniu widac tylko zdjecia bez opisow i to jeszcze ludzi z roznych krajow europejskich..do mnie nie przyszla wtedy ani jedna wiadomosc od Polaka...co do straszenia to nic sie zlego nie dzieje jest jeszcze platny portal katolicki, ale to juz dla ludzi o wiadomym ukierunkowaniu...tam bardzo duzo wierzacych kobiet no i płatny osobiscie polecam 1.o2 bo nie kosztuje 2.ilove 3.sympatia-miesiac kosztuje chyba 5 czy 10 zl..raz nie zawsze mozna zainwestowac moim zdaniem..i wziac sie ostro do zdobywania kontaktow...i pamietaj aby podac gg w wiadomosci albo e-mail, bo do tej pory bylo mozna

randkowiczka jedna czemu się załamujesz? piszesz do chłopakó czy tylko czekasz na ich listy? Obowiązkiem faceta jest być aktywnym a obowiązkiem kobiety jest być bierną? Niczego nie sugeruje, pytam bo sam nie wiem:)

iLove na 100 % jest darmowe, od samego początku. Żeby oglądać więcej zdjęć musisz się poprostu zarejestrować, co jest całkowicie bezpłatne. A jeśli chodzi o Twoje 2 pytanie, to niestety nie ma takiej możliwości, wiadomości wysłane ze \"zwykłej\" poczty niestety nie dochodzą, trzeba pisać wiadomości będąc zalogowanym na iLove, jest tam taka opcja \"napisz wiadomość\", ale odczytywać je możesz już normalnie, tzn. na swojej codziennej poczcie też, bo przy rejestracji musisz podac swojego e-maila.

Gość drobineczka
vvv..wiem ze to nie do mnie pytanie, ale odpowiem -ja np zawsze pisze cos jak mi sie facet spodoba..ale zeby sie spodobal to musi miec przede wszystkim zachecajacy opis a ilove jest od niedawna platny dla facetow..chyba od miesiaca

Gość randkowiczka jedna
różnie, raz ja pisze, raz oni... tak jak pisała drobineczka, kiedys była tam lepsza ekipa. Można było faktycznie trafić na bardzo fajnych ludzi. NIe było mnie tam przez jakies 3 lata, wróciłam z powrotem. I nawet nie ma z kim pogadać. Co jeden to lepszy. Acha i znam jeszcze randki na gazecie. Mało się mozna dowiedziec o człowieku z samego opisu, to raz. A dwa... mało ludzi jest.

To jesli wprowadziłam Kogoś w błąd z tą płatnością, to przepraszam, ale pierwsze słyszę, że jest płatne, może dlatego że jestem Kobietą :). A skąd macie takie inf. ?

Z tym opisem to tak: Już pare razy robiłem. Raz obszerniejszy a raz bardzo skąpy. Zastanawiałęm się co lepsze. Jak mam skąpy to mało o mnie wiadomo, może się wydawać, że nie za bardzo mi zależy. Ale w obszrnym łatwiej niechcący wypisać jakieś bzdury, które będą działać bardziej odpychająco. Poza tym nie chcę się tam za bardzo uzewnętrzniać, bo w końcu może to przeczytać każdy na świecie, kto tylko zna język polski. Ale wiem, żę opis musi jednak zawierać jakeś informacje, sam przecież chętnie je czytam a jak nic nie ma to..nawet nie ma o co się oprzeć pisząc list do danej osoby. Uważam tylko, że lepiej pisać od sibie niż wypełniac te gotowe rubryki, któe szufladkują ludzi. W ogóle to wydaje mi się, że nie warto poznawać tam kogoś i tylko z nim pisać. Trzeba się spotkać. Oczywiście najpierw trzeba pewnie wymienić kilka listów. Spotkanie może chyba dużo dać. Jeśli osoba zgodzi się na spotkanie to już dobrze rokuje. Na spotkaniu możne przekonać się bardziej czy osoba się nam podoa czy nie i chyba spotkanie jest niezbędnym warunkiem, żeby znajomośc przeszła na wyższy poziom.

A mogibyście napisać jak rzebiegało wasze zapoznanie się z kimś znalezionym przez serwis randkowy? Najpirw pisaliscie tylko do siebie? Tak? Potem spotkaliście się, potem kolejne razy się spotykaliście i co robiliście na tych spotkaniach? Ile to trwało i w ogóle jak przebiegało?

Gość a ja polecam fotkę
fakt, ze trzeba tam płacic za dostęp. ja tam poznałam swojego obecnego faceta :)

Ale to serwis, gdzie pewnie większość ludzi ma parę i nie szuka nowego związku. Hm pełno tam ślicznotek jeśli chodzi o dziewczyny. Ale wydaje mi się, że to aż za duże ślicznotki. Takie całe z plastiku, do których jak by się odezwać to by zrobiły tylko głupią mine i nic poza tym, bo nie wypada ślicznotce zniżać się do poziomu zwykłęgo śmiertelnika, to by mogło zachwiać jej imagem;)

a ja zrobiłam sobie wizytówke na znajomych...i co...sami jacys zboczeńcy sie odzywaja...sponsorzy i kochankowie...mimo ze fotki mam normalne, a nie tam jakies rozneglizowane( jak czesto sie tam zdazaja) a opisie ze interesuje mnie tylko luzna znajomosc( a nie sex i sponsoring).... wniosek- faceci w zdecydowanej wiekszosci szukaja tam tylko jednego...zreszta kobiet poszukujacych podobnych wrazen tez sporo...jeden pan nawet był zdziwiony co ja tam wogóle robie skoro nie szukam kochanka ani sponsora... wiec straciłm nadzije na poznanie fajnych nowych ludzi o podobnych zainteresowaniach... mysle ze w wikszosci tego typu portali sytuacja jest podobna

Witam, mam pytanie co do serwisu ilove. Czy on jest płatny? Zalogowałam się tam kilka dni temu, wysyłam wiadomości i nikt mi za nic nie każe płacic. Czy pózniej przyjdzie rachunek:) Czy cos jest napisane małymi literkami i ja tego nie widziałam? Pozdrawiam

Gość lunas
interesujacy topik! to cos czego szukalam! poznalam faceta na ilove i nalega bysmy sie spotkali,wiaze ze mna plany,mysli o nas powaznie! to moj pierwszy raz jak to sie mowi wiec nie wiem czy powinnam sie na takie cos godzic!wedlug mnie wiekszosc facetow to podrywacze ktorzy juz nie wiedza z kim sie spotykali .