Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bibinka

Tabletki anty - a małe piersi. Próbowałam już kilka i nic czy jest szansa na ...

Polecane posty

Gość bibinka

Biorąc tabletki liczyłam, że biust mi coś niecoś się powiększy...Próbowałam kilka tabletek anty min. Diane35, cilest, logest, jeanine... piersi ani rusz. Nie wiem czy warto sie jeszcze napychać hormonami skoro tabletki anty "nie pomogły". Nie mam nawet A :(

diane ci napewno nie pomoga...sporubuj tabsow z wieksz adawka hormonow.. moja koelzanka tez jest plaska ,i jej lekarz rpzpeisal tabsy.. na to potrzeba czasu...

Gość bibinka
uhh wiem że trzeba czasu ale jak po roku brania tablet nic to raczej sie nic nie zmieni. Od roku mam przerwę i wszystko ok. Ale mam takie kompleksy że poświęciłabym sie byle te piersi troche urosły :o

Gość Tomekkkk
trujesz sie hormonami :/ to juz lepiej idz do chiruga plastycznego...

a moze chodz na basen alboi silke.. i porpstu cwicz aby byl przyrost miesni..skoro gruczoly nie wydzielaja tkanki to chociaz masy przybierzesz,i troche biust powiekszysz

Gość 1111111111
wejdz na forum www.wiekszepiersi.forumer.pl i poczytaj o tym

Gość bibinka
na basen, siłownie ....??? a nie schudnę czasem a wtedy zostanie mi naprawdę tylko operacja... forum sprawdzę później bo coś mi dużo stron interneowych sie nie chce wyświetać. Pewnie naprawiają znowu coś :/

Gość 1111111111
tam jest duzo napisane na temat metod powiekszenia piersi o ziołach masażach itp. warto zajrzeć;-)

Gość a nie lepiej zaakceptowac t
takei piersi jak sie ma jejku to natura i nic ise nie poradzi jedni maja wielki inni małe a po co truc sie hormonami na powiekszenie, ja tego nie rozumiem ale skoro chcesz to spoko ale szkoda organizmu i zdrowka, spotkasz mezczyzne ktory pokacha ci taka jaka jestes a po co marnowac zdrowko ? takie moje zdanie decyzja nalezy do CIebie. pozdrawiam pa

Gość katii
do Bibinka -----> hej. ja stosuje Novynette - i sa super! tez mialam maly biust a te piguleczki sprawily ze biust mi urosl, naprawde,jestem z nich bardzo zadowlona.spytaj ginekologa moze ci je ptzrepisze?pozdrawiam i zycze pwowdzenia.

Gość Adamowa
Ja biorę microgynon i nic mi piersi nie urosły, za to jak przytyłam 10 kilo, to fiufiu!:D Nic na siłę moja droga, po co Ci większe piersi? małe jest piękne, tylko musisz w to uwierzyć i znaleźć faceta, który też tak będzie uważał, a Ttwoje problemy i kompleksy znikną:)

Adamowa....ja tez cos kolo tego.. ale biorac harmonet przytylam wiecej ;/ i sowja droga...nie polecajcie tabsow ktore sa dobre dla was...jezlei ona sie zasugeruje czyms,to niech lepeij bedize miala najpierw pojecie o tabsach... kazdy organizm reaguje inaczej na tabsy

Sprobuj gravistat - on ma najwieksza ilosc estrogenow ze wszystkich tabletek. Mi go przepisala lekarka ze wzgledu na piersi ale zle sie po nim czulam.. Ale moze tobie bedzie dobrze sluzyl.

Gość Adamowa
Ale ja nie przytyłam dziesiątaka od tabletek, tylko po prostu (tabletki biorę od 6 lat, a przytyłam prez ostatni rok, więc raczej to nie przez nie...), ale przyznać trzeba, że pierwsze w co mi poszło ciałko, to właśnie piersi:D

Gość Kasieńkaaa
Powiedz lekarzowi, ze zalezy ci na takim "efekcie ubocznym" a on zapisze ci odpowiednie hormony :)

To czy piersi urosną nie zależy od odzaju tabletek tylko od tego jak Twój organizm na nie zareaguje, pewnie większa dawka hormonów może coś wskurać ale skoro do tej pory Ci nie urosły to chyba niie ma co zmieniac cały czas, ja stosowałam Stediril Minisiston i Microgynon i miałam ładny biust, później zrobilam przerwę i znów zaczęłam brać Microgynon potem Stediril i nic nie urosły. Chyba organizm sie przyzwyczaił do tych hormonów. Też było mi smutno...ale co zrobić....