Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie jestem Bralczyk

gdy komuś brak argumentów to wytyka ortografię

Polecane posty

Gość nie jestem Bralczyk

barczo często i na każdym topiku trafia się mgr.polonistyki pouczający poprzednika w dyskusji w temacie jego wykształcenia,bardzo trudno emocje przełożyć szybciutko na słowa a jeszcze trudniej na pismo,nie każdy pisze bezwzrokowo a myśl ulotną jest i spieszymy się by nie umknęła,wysyłamy bo spragnieni jesteśmy szybkiej odpowiedzi,bez poprawiania..dajcie więc żyć bo nie chce mi się przewijać pierdół ,do szkoły zeszyty poprawiać albo brać udział w dyskusji i wypowiadać się na temat,pozdrawiam wszystkich dys...

Gość nie jestem Bralczyk
ale zdezorientowany,co dobrze..?

Gość whos benn kissing
fakt, częsty przypadek na kafe

Gość normalna dziewczyna18
pisze sie mgr a nie mgr. i nie mów że mi brakuje argumentów ja po prostu nie lubie analfabetyzmu

Gość nie jestem Bralczyk
dziękuję chochliczku i pozdrawiam ,ale mi ulżyło jak sobie popisałem,mogę i na erotycznym z tym tematem..tu by może nie poprawiali tych co w ferworze walki nie nadążają w odpowiednie klawisze bezbłędnie klikać..

Gość normalny facet gdynia
zgadza sie

My jednak pozwolimy sobie na głos polemiczny. Otóż uważamy, że jest ogromna różnica pomiędzy, na przykład, ruchaniem a róhaniem. To pierwsze jest takie banalne, to drugie zaś ekscytujące niezmiernie, zatem propozycje pierwszego rodzaju odrzucamy, natomiast na propozycje róhania jesteśmy otwarte na oścież. Jednakże tylko poprawna ortografia pozwoli nam na ustalenie, czy odrzucamy, czy przyjmujemy, bez zbędnych niedomówień i poczucia zawodu.

Gość ma rację
normalna dziewczyna! Czym innym są zwykłe literówki, ale nigdy nie uwierzę, że napianie np. "tważ" wynika z szybkiego pisania!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość nie jestem Bralczyk
no wiesz kochana--zdanie zaczyna się z dużej litery ,zezwalam wszystkim na pisanie z błędami poprawiacze won,nawołuję do ignorowania to się wyniosą

Gość Pr0roK
No da się zauważyć moRZe błędów. Brak znajomości ortografii moŻe też wynikac z tego, że ktos np. przebywa już bardzo długo poza Polską. Moja ciotka uwieżcie robi tragiczne błędy - od 10 lat w USA:-O a jej dzieci...:-O to już w ogóle nie wiedzą jak się pisze...

Gość Pr0roK
uwieRZcie hehehe:-D

Gość ma rację
nie z dużej litery tylko z wielkiej litery :D A moje uwagi są na temat!

Gość normalna dziewczyna18
moze moje mysli nie są początkami zdań ale wycinkami

Gość nie jestem Bralczyk
nie wierzę

rozważmy taki casus: ktoś pisze: ważę mojego pytonga ale może to napisać warzę mojego pytonga. w pierwszym przypadku wypada zapytać \"no i ile kilogramów\", po czym złożyć gratulacje, natomiast w drugim należy zapytać \"czy to boli\" i powiedzieć coś błyskotliwego o kuchni etnicznej. ortografia się przydaje :classic_cool:

Gość nie jestem Bralczyk
czyli jest wokół nas morze niedouczonych analfabetów??ja CHCĘ wierzyć,że morze ludzi którym zdarza się popełnić błąd brakiem kultury jest ich złośliwe wytykanie..,złośliwe powtarzam,nie takie dobroduszne ha,ha,ha..

Gość Statystyki
Tyruryru. Wytykacie ortografje, a sami nie umiecie pisać, jesteście wstrentni. A niekturzy poprostu som analfabetami, dlaczego sie czepiacie o takie cos? Przykro mi sie czasem robi, jak waz czytam :( niekturzy majom problemy, a wy sie z nich naśmiewacie i ciongle poprawjacie

Gość nie jestem Bralczyk
złośliwie wytykasz jak kogoś nie lubisz czyli nie zgadzasz się z jego argumentami??to może lepsza jest wymiana argumentów,bo przynajmniej coś wnosi..

Gość kłóje
??????????????????:(

Gość UOPi
mnie tez to dobija...dobija mnie to z tego wzgledu ze ja naprawde sie staram pisac poprawnie. Ale czym bardziej sie staram tym gorzej mi to wychodzi i nie raz chce cos zkomentowac i jak napisze cos z bykiem to wydaje mi sie ze wszyscy mysla ze to dzielo jakiejs malolaty... :(. Nigdy nie bylam dobra w te klocki a teraz to juz zupelnie. Ta kafeterja to jest jedyne miejsce gdzie moge sobie tak naprawde po pisac po polsku :( przykre ale prawdziwe.

Gość weźcie pod uwagę fakt że
i może piszecie w pośpiechu, stąd te błędy, ale jak ktoś to potem czyta i ma tzw "fotograficzną pamięć", to wbije sobie do łba taką, a nie inną formę i potem będzie walił takimi bykami na lewo i prawo :P

Gość nie jestem Bralczyk
ale zdażało mi się pożyczać zeszyty i machinalnie poprawiać błędy w cudzych przepisując do swojego ,głupio mi było..

Gość nie jestem Bralczyk
dyskusja tu toczy się leniwie i jest czas na powtórne być może przeczytanie postów ale sens czasami zanika jak długo czeka się z wysłaniem i rozumiem przyciśnięty nie tak klawisz..

Damy żyć, ale skrót mgr piszę się bez kropki :P Chyba że odmieniasz :D Poza tym literówki to jedno, a walenie bykami to drugie. Te wszystkie dys... wynikają ze zwykłego lenistwa i tyle :P No i z głupoty piszących, ale to już mniej zależne od zainteresowanych :D

Gość nie jestem Bralczyk
ale narażasz sie wszystkim pedagogom specjalnym,a tego mgr już mi wytknięto,nie można karać dwa razy za to samo--litości,ale niektórzy lubią wytykać krytykować,wyzywać....może dlatego ten topik na erotycznym,że to niby takie podniecające?

osobiscie bardzo podnieca mnie wytykanie błędów :P:P:P