Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie jestem Bralczyk

gdy komuś brak argumentów to wytyka ortografię

Polecane posty

Gość bydełko IV rp
Bo mało czytają książek i czasopism na poziomie - czyli tego co jest napisane prawidłowo. Fora, blogi itd utrwalają w głowie wyłącznie błędy, tak to idiota uczy idiotę. A że często tłumaczą to dysortografią ? Cóż, wygodne to dość. Po cholerę się uczyć i czytać jak jest net i mp3 ? Nie umiesz pisać - nie pisz, bo to obciach straszny.

hmmmm a może jest z nami coraz gorzej, jeden z profesorów wciąż powtarzał nam, ze sesja trwała jeden dzień, a dla mnie tydzień było za krótko, tak tylko ile oni wtedy mieli do nauczenia się zaraz powiem w obronie:) to że zalewani jesteśmy informacjami, to tez prawda która leży pośrodku

inni uczą się mechanicznie,przez pisanie-jak mawiała nam pani w podstawówce---ortografia wchodzi przez ręce- i 20x Józio,jaskółka..ja nie tłumaczę niechlujów tylko ..irytują mnie bardziej poprawnie piszący wulgaryzmy..kutas-tak ,chuj-raczej nie ,tak bym się w tym temacie opowiedział...

jestem tolerancyjna bardzo...pewnie tak... skoro polecasz, zerknę:) ja Piekarę zaczęłam od drugiej części, zupełnie przez przypadek, czyta się w oka mgnieniu naprawdę sympatycznie

Jesli chodzi o wulgaryzmy, hmmm są pewnie okoliczności , które usprawiedliwiają ich użycie o q... jest czasami wybaczalne wg mnie nawet kobiecie. Mężczyznom w moim mniemaniu wolno więcej nieco. Pewne wartości nie współistnieją nie mogą ze sobą, po prostu nie mogą.

zakupy to horror-wali tym nabiałem po taśmie,ja się stresuję czy zdążę pozbierać,śmietanę komuś zabrałem...taki przypadkowy złodziej jestem..ukradłem przez przypadek..jest na to paragraf??

wulgaryzmy bywają też zabawne tylko kwestia ich użycia--osoba,miejsce,czas...osobiście widziałem w zeszycie sześciolatka zdanie KUBUŚ PUCHATEK TO HUJ (pisownia oryginalna) głupio mi ale pod nosem się śmiałem...

dokladnie tak:) wiesz co? są przypadki że wina niewinność nie ma znaczenia, ważne jest by znależć kozla ofiarnego:P

PRZECIEŻ wiesz ze nie o to mi chodzi!! dzieki:) niektore rzeczy WIEM jakoś, wiem i już:D chodzilo mi o girardowską zasadę, przepraszam za literki:)

Gość to akurat bez znaczenia
nie słyszałeś? res habilis, titulus justus, fides bona, possessio tempus?

Gość to akurat bez znaczenia
nie na tym nicku ale to bez

Gość zasiedzenie śmietany

za pomocą sierpka i młotka zasiedzieli moje latyfundia 😭

😘 ja pierwszy

* 😘 😘 😘 miało być

Gość przecież wiem
nie chcialam .......... Ty wiesz dziekuję :D:D wiesz co mnie mnie i wkurza a wiąż to robisz:P:P

Gość przecież wiem
to i tlumaczenie mnie obraża:(:(