Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie jestem Bralczyk

gdy komuś brak argumentów to wytyka ortografię

Polecane posty

to już zależy jak leży:P w takich dylematach niestety, pomóc nie mogę, dobranoc :)

nieżle -30 lat w złej,odszukałem sobie..za chwilę likwiduję tego fanta...tak powinienem jako przestępca powiedzieć..chyba..nie pójdę siedzieć jak Archer..

Wichrowe..-majstersztyk,ja wracam do Joe Alexa,taki polski Agata Christie ..klasyka kryminału teraz u mnie się pojawi ...chyba lubię czytać według jakiegoś klucza--lepiej wczuwam się w klimat..te polskie w odniesieniu do ówczesnych realiów mogą mnie nieżle rozbawić.....śmietanę dałem do zeżarcia psu,może mu nie zaszkodzi...

tak się teraz przyglądam---mężczyzna wpatrując się w telefon,kłapie ustami..sms-a czyta?znaczy mniej więcej,że i z tym w społeczeństwie nie najlepiej...wyobraż sobie---wyjeżdża za granicę do pracy i dostaje wiadomość,że żona go zdradza i postanawia odpisać co wygląda mniej więcej tak-->Zabijem jom ślepom kór.jak wrucem.....czy ma dać to komuś do sprawdzenia pod względem błędów i czy sprawdzający ma prawo komentować treść...??

nasunęła mi się myśl ---->każdy kurs nauki języka obcego rozpoczyna się prośbą wykładowcy by zapomnieć o wstydzie i językiem się posługiwać(obcym przy pomocy własnego...ha..ha..),nie wstydzić się błędów ble..ble..,znamy resztę--to nie jest chyba fer,że ktoś komuś zabrania posługiwać się pismem/patrz wypowiedż pomarańczowego-wstecz/...kto pisze nie błądzi...czy ojczystego to nie dotyczy?

Gość po tylku cieknie.....
umyj sie to przestanie

Gość po tylku cieknie.....
i na przyszlosc wyprozniaj sie na tronie :D

co do Piraha--->według mnie wytłumaczenie ubogości języka ludów powiedzmy -nieucywilizowanych w naszym pojęciu(nie chcę ich nazywać pierwotnymi itd.,bo ma to jakiś negatywny wydżwięk)jest proste--mają mało przedmiotów,zjawisk do nazwania,spraw do komentowania...wynika stąd mała ilość słów potrzebna do porozumienia się między sobą,sami gdy długo przebywamy z tymi samymi ludzmi zaczynamy używać coraz mniej słów,łapiemy w lot o co chodzi..może na uczucia,odczucia mają więcej nazw...

oczywiście że tak, mniej potrzebujemy do nazwania, więc jak widzisz można funkcjonować posługując się ośmioma spółgłoskami i trzema samogłoskami i żaden językoznawca nie nazwie tego językiem bez znaczenia, ciekawa jestem czy obalą teorię Chomskiego:)

można mniemać,że już teraz u lekarza wystarczy-recepta,boli...w domu-sex,jeść(kolejność uzależniona od stażu)..w pracy-angażuję,zwalniam..na forum-......,.....

jako dziewica kafeteryjna musiałem trafić na erotyczny ale dlaczego na owym dziewoja chwali się tytułem magistra...mam teorię ale najpierw co ty na to?Dobranoc!!

Gość to znowu jaten Bralczyk
ale hasła do czarnego nie pamiętam:D...rok minął...chochlik,gorrąca,misie,malutka,sweet..coheed : czy wy jeszcze funkcjonujecie na tym forum?????

Gość upuppp up

POPIERAM AUTORA ! ! ! Bo te ortograficzne pedantki to intelektualne miernoty. Bezkreatywne zera nie mające niec merytorycznego do powiedzenia w temacie . Skrupulatność na punkcie ortografi to coś czym sobie to rekompensują. Już kiedyś pisałem, informatyzacja zrobi z nimi to co mechanizacja zrobiła z końmi pociągowymi. Ja mam dysortografie o podłożu dyslektycznym. Studiowałem politologie i ekonomie. Żyjemy w XXI wieku. Jest Word - na nim pracują ludzie w biórach.

coż za osobistości i jakie wwwyyymiary :D:D:D skąd wiecie, że coś miałam?:P

Gość to znowu jaten Bralczyk
facet