Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość i co dalej

Czy nie czujecie sie lepsi posiadając magistra? A moze dowartosciowani?

Polecane posty

Gość i co dalej

Gość olalalalalala
nie czuje sie lepsza........

Gość pannawdowa
teraz już nie. Za dużo tych "magistrów" po dziwnych prywatnych szkółkach i za pieniądze.

Gość nowa mgr nauczyciel
a ja sie czuje mądrzejsza, lepsza, dowartosciowaly mnie te studia i teraz jak ucze w szkole to wiem ze jestem kims

Nie czuję się lepsza, ale dowartościowana na pewno. Nie można być lepszym będąc magistrem, ponieważ coraz więcej osób zdobywa wyższe wykształcenie.

Gość a ja się czuję mądrzejsza
i cieszy mnie to aczkolwiek człowiek mądry widzi u innych buractwo i cierpi wtedy bardzo

Gość ooooooo takkkkkkkkk
napewno po studiach jest sie mądrzejszymmmmmmmmmm szkoda tylko ze kultury osobistej nie uczą na studiach bo by sie przydala jak sie glabem urodziles to i gląbem zdechniesz, i studia nie pomogą

Gość prawus
a ja mam stosunek seksualny do tego, czyli pierdole magistra, bo jesc mi nie dal, a piec lat przepadlo

szczerze mówiąc miałam taki beznadziejny egzamin mgr. że sam tytuł obchodzi mnie tyle co zapchany kibel dla hydraulika.. dołączyłąm do grona bezrobotnych magistrów, którzy mają tylko 2 wyjścia: 1. Wyjechać z kraju za chlebem 2. Tyrać za przysłowiowe 600PLN

Gość Dr hab. Zuzanna Kwietnik
Owszem, czuje się lepsza, ale na dodatek mam dr hab. :classic_cool:

Elizabeth, to cos ty studiowala? Marketing, ekonomie czy zarzadzanie? sama glowa tez nie laska ruszyc? Tego ciena studiach nauczyli, narzekac i pierdolic bez sensu :O

zając poziomka skończyłam studia humanistyczne a po studiach się dowiaduję, że najchętniej są poszukiwani absolwenci kierunków ścisłych... to co napisałam to najczarniejszy scenariusz jaki mnie czeka, który nie musi się spełnić:P

Gość antyanty
A ja po tych studiach to zagubilam sie z zyciu chyba zgłupialam wydaje mi sie ze wszystkie rozumy pozadalam gdzie nie pojde to strugam mądrale, ale jeszcze jestem tego swiadoma ciagle kogos pouczam a skonczylam pedagogike specjalna nic wielkiego a tak mnie zmienilo

Gość hehehehe hehe
dobre

Ja też nie czuję się lepsza, bo co z tego że mam skończone studia jak nie mogę znaleźć pracy w zawodzie. buuu

Gość darmowe rozmowy
napewno czuje się dowartościowana, i przyznac muszę że cieszę się że mam dyplom z państwowej uczelni najlepszej w Polsce, jak pomyśle o tych "magistrach" za pieniądze z prywatnych uczelni to czuje się lepsza.

Gość a tak na marginesie
nie ma znaczenia czy ktos jest magistrem, doktorem, ma tylko maturę, czy tylko zawodówkę, najwazniejsze jest to jakim sie jest człowiekiem, i ze nikt przez nas nie musi płakac, tytuł magistra jest tylko potrzebny do kwestii zawodowych, natomiast w zyciu nie potrzebne są tytuły

Gość lepiej byc dobrym fachowcem ni

Gość lepiej byc dobrym fachowcem ni
niż kiepskim magistrem

Gość nie-magister
Ja studiowalem na UJ, ale rzucilem gdy zdalem sobie sprawe z tego, ze te studia mi tak na prawde kompletnie NIC nie daja. Uczyli tam naprawde mase niepotrzebnych nikomu rzeczy, gdy patrzylem na tych KOSZMARNIE zarozumialych profesorow, docentow i doktorow to naprawde robilo mi sie niedobrze. Oni naprawde uwazaja sie za jakis cud swiata, ostoje madrosci, a w rzeczywistosci czesto byli to naprawde tacy ... mali ludzie, zakompleksieni, z klapkami na oczach, aroganccy, msciwi, czesto po prostu "źli". Nie skonczylem studiow, mam slaba prace, ale wiecie co ? Znam naprawde wielu magistrow ktorzy : a- sa po prostu głupimi ludzmi b- nie maja pracy, albo maja denna prace. Naprawde nie wiem dlaczego ktos moze sie czuc lepszy tylko dlatego, ze zakuwal pare lat dluzej, uczyl sie w wiekszosci nikomu niepotrzebnych rzeczy, dawal sie szmacic profesorkom na egzaminach. Sam tytuł jeszcze z nikogo nie zrobil wartosciowego czlowieka.

Gość inga3
Co to za sztuka miec w dzisiejszych czasach magistra. Juz prawie wszyscy mają. Ja sie jutro bronie i nawet nie mam zamiaru tego świetowac

Gość inga3
Dowartościuje sie wtedy kiedy znajde pomysł na zycie i dobrą ,płatną prace

Gość czułam się
dowartościowana i mądrzejsza od razu po ukończeniu studiów. Od tego czasu minęło 8 lat i życie zweryfilowało wszystkie moje poglądy...