Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutasek21

Patrzę na Niego, niby jest na wyciągnięcie ręki a ja tęsknię...

Polecane posty

Aha, co się wydarzyło :) Te kilka dni spędziliśmy bardzo miło, dużo rozmawialiśmy, ale nie było z jego "tych słów" prawdę mówiąc ostatniego dnia moja psychika siadała - On był w pracy a ja czułam się taka zawiedziona.. nie miałam sił tego dalej ciągnąć, sama nie wiedziałam co robić. Odprowadził mnie na pociąg, stałam w oknie On na peronie i jak pociąg odjeżdżał On biegł za nim i krzyczał jak bardzo mnie kocha :)

Gość zaciekawiła mnie Twoja histori
a, napisz jak tam Wam się dalej układa?? Zamieszkaliście razem?

pisałam w innym poście ale tutaj powtórzę, mój chłopak po 2 latach powiedział ze nigdy nie pokocha nikogo tak jak kochał ją.. a ja głupia kocham go do szaleństwa, mówił mi wcześniej że mnie kocha ale teraz sama już nie wiem, czy to oznacza że on nadal ją kocha a mnie okłamywał?? Mam do niego zaufanie i wiem że by mnie nie zdradził z żadną inną kobietą, ale gdy tylko słyszę od znajomych o jego byłej mam mętlik w głowie, no i najgorsze jest to że mają kontakt ze sobą, chociaż ona mówi że już nie chce mieć z nim nic wspólnego.. nie wiem co robić, kocham go ale cholernie mnie to boli, mija juz 3 miesiące od tej sytuacji niby jesteśmy razem , spotykamy się parę razy w tygodniu ale widzę że to nie jest ten chłopak w którym się zakochałam :( stara się na różne sposoby ale niestety nie umie mnie sam od siebie pocałować czy przytulić.. chora sytuacja