Gość Kiki73 Napisano Czerwiec 25, 2006 LiDA Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość moze kopenhaska Napisano Czerwiec 25, 2006 a tą zupe to robisz na bulionie,dodajesz warzywa i cos jeszcze ?jakis jogurt? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość moze kopenhaska Napisano Czerwiec 25, 2006 ale serio chudniecie 10 kilo w 2tyg??to strasznie duzo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Aqarell Napisano Czerwiec 25, 2006 Jednego mozecie byc pewne im szybciej sie chudnie tym szybciej sie to nadrabia i to czesto z wielka nawiazka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość szybko schudnąć Napisano Czerwiec 25, 2006 normalna zupa tylko na kostce rosołowej zamiast na miesku:) ja w piec dni 4kg schudłam na zupach wiec przypuszczam ze w dwa tyg 10 powinno sie zleciec ale nie wiadomo:/ za kazdym razem inaczj sie chudnie przynajmniej ja tak mam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość szybko schudnąć Napisano Czerwiec 25, 2006 kochana Aqarell my o tym doskonale wiemy, ale co tu robic gdy lato czeka a wieczne nie jest;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość moze kopenhaska Napisano Czerwiec 25, 2006 to jesli są takie super wyniki to od jutra sie za nią biore,tylko czy wytrzymam,bo mam teraz wakacje i mase czasu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość szybko schudnąć Napisano Czerwiec 25, 2006 ja wybieram sie jutro poza miasto wiec tam bedzie mozliwosc uprawiania sportu jeszcze nie wiem jak długo tam bede , ale bede sie odzdzywac musimu wytrzymac!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość moze kopenhaska Napisano Czerwiec 25, 2006 a ile macie lat?ja mam 17,waga 68przy 167cm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość szybko schudnąć Napisano Czerwiec 25, 2006 ja mam 17;) 70kg 168cm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ipanema Napisano Czerwiec 25, 2006 ja odrzucam rzeczy ogolnie zakazane:slodycze,chipsy,W tyg. zrobie sobie jeden dzien jogurtowy i jeden owocowy.W normalne dni: Sniadanie: pieczywo wasa z dodatkami; obiad: 1/2 normalnego obiadu;ok17 to samo co na sniadanie. Duzo wody mineralnej;cwiczenia i uwazam,ze schudne:) Poprostu ogranicze zarcie! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość szybko schudnąć Napisano Czerwiec 25, 2006 ipanema to tez dobry spodob;) kazdy organizm inaczej reaguje.. ja mam juz wyprobowana moja diete i sie tego trzymam ciekawe jakie beda efekty:D juz nie moge sie doczekac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jatezzzz Napisano Czerwiec 25, 2006 ja mam 22 lata, ale juz mam dosc tych walkow tluszczu :) a to ze mozemy szybko utyc to kazdy wie, ale co z tego jak u mnie inaczej nie idzie ja nie moge powoli sie odchudzac, bo to nie dla mnie ja musze szybko wtedy szybciej widze efekty i mam motywacje :) ja tez moze jutro zupke zrobie, albo te jajka no zobacze jak wstane to pomysle:) dziewczyny tylko piszcie rano odrazu co zjadlyscie itd. trzymam za nas wszystkie kciuki wiem, ze sie uda nam :) pozdrowienia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość szybko schudnąć Napisano Czerwiec 25, 2006 ojj cos mi sie wydaje ze czesto bede odwiedzac to forum:D czasami z moja silną wolą ciezko bywa ale dam z siebie wszystko.. tylko ja nie lubie ciczyc;( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ipanema Napisano Czerwiec 25, 2006 Ja juz mam tyle diet za soba,ze az strach:D ale wiem,ze mam tak jak Ty "jatezz" i tez musze szybko zauwazyc efekty. A ze zawzielam sie ostatnio z dbaniem o cialo:D to jest mi lepiej:)Rano i wieczorem stosuje balsamy te wyszczuplajace,bo mam cellulit juz zauwazam zmiane:)Takze do boju laseczki:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jatezzzz Napisano Czerwiec 25, 2006 no dziewczynki zmotywowalam sie i to bardzo i wiem, ze chce mi sie od jutra zaczac, ale mma nadzieje, ze sie nie poddam ja nie chce ja chce dobrze wygladac. Mam nadzieje, ze bedziecie zagladac na to forum zeby pisac co zjadlyscie jak sie czujecie itd. Ja tez nei lubie cwiczyc, ale chyba na te rolki bede musiala wyjsc to jedynie sprawia mi przyjemnosc jazda na rolkach i plywanie, ale nie chce mi sie isc plywac z taka nadwaga :) a wiec dziewczynki od jutra zmieniamy sie bedziemy piekniejsze, mlodsze fajniejsze :P no wlasnie ten cellulitis musze tez cos kupic ja cos slyszalam, ze niektorzy robia sami sobie jakas taka masc z kawy moze ktoras z was cos na ten temat wie ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jatezzzz Napisano Czerwiec 25, 2006 aha i z jakimi czesciami ciala macie najwieksze problemy, bo u mnie to brzuch, piersi troche za duze i rece, a nogi i tylek to moga nawet zostac tak jak teraz no troche moglyby schudnac, ale nie jest tak strasznie u mnie brzuch i chcialam sie dowiedziec czy macie tez problemy z rozstepami ?? pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość szybko schudnąć Napisano Czerwiec 25, 2006 ja zawsze uwazalam ze tylek i nogi sa w sam raz ale teraz przytyło mi sie i chyba wszystko jest za duze:( mam rozstepy na plecach, ale to nie iwna kg tylko to juz mam rodzinne..:/ ogolnie chce schudnac z wszystkiego ;) chce byc drobniutka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość moze kopenhaska Napisano Czerwiec 25, 2006 ja mam strszny problem z rostępami na biuście,kilka na udach i na boczkach:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość moze kopenhaska Napisano Czerwiec 25, 2006 ja chcialabym wazyc 52 kg najwięcej,ale marzeniem byloby 48,jak tyle wazylam to wyglądalam bosko,chce schudnąc 20kg do wrzesnia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość szybko schudnąć Napisano Czerwiec 25, 2006 laseczki za dwa tyg widze nas juz szczuplutkie;) bede sie opalac bo ma byc pogoda wiec troszeczke tluszczyku spale na slonczku.. oproc tego rower i przeklete bieganie..:/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość szybko schudnąć Napisano Czerwiec 25, 2006 "moze kopenhaska" widze ze te samo postanowienie do szkoly trzeba sie wybrac chudziuska;D mi wystarczy 55-58kg ale gdyby bylo mniej nie zaszkodzi:D w ciągu tych doch tygodni chce zrzucic od 7 do 10 kg;( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość szybko schudnąć Napisano Czerwiec 25, 2006 beczy nikt nie pisze i mi smutno..pewnie kazdy gdzies sie bawi a ja z goraczka siedze w domku;( ale i tak ruszam z dieta od jutra. Stało sie cos dzisiaj co dąło mi takiego kopa... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość moze kopenhaska Napisano Czerwiec 25, 2006 ja też siedze sama w domu:(a skad jestes,ja z Wawy,a mozesz zdradzic co sie stało czy to tajemnica? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość szybko schudnąć Napisano Czerwiec 25, 2006 ja jestem z Poznania;) no moge moge;) pokłóciłam sie z przyjaciółką moze nie tyle co pokłócilam ale zdałam sobie sprawe ze do konca nią nie jest... motywuje mnie to poniewaz ona jest strasznie szczupła nadodtek ma 176cm wiec daleko mi do niej... z moją 70kg wagą chyba rozumiesz jak to jest jak laski konkuruja ze sobą musze zrobic wszytsko zeby jej kopara opadła ...! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość szybko schudnąć Napisano Czerwiec 25, 2006 w sumie jakby to powiedziec to musze zmienic swoj wyglad dla siebie przede wszystkim gdy mam okres ze wpiepszam wszystko i wygladam jak spuchlok nie chce mi sie nigdzie wychodzic nie mam checi do zycia jak schudne to sie zmieni..nie wiem czy twoj problem tez na tym polega czyli na psychice czy na tym ze tylko troche ci to przeszkadza..;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sikorka23 Napisano Czerwiec 25, 2006 Nie no, wiedziałam że jak tu wejdę to od razu znajdę motywację :-)) Dziewczyny, jestem z wami! Za tydzień mam wesele (na szczęście nie swoje, hehe) i chcę tam wyglądać jak najlepiej, więc już od tego tygodnia ostra dietka, a później to już pełną parą przez całe wakacje! Na razie ważę 65 kg przy 167 cm, a chę 52. Uda nam się! :-) Wpisujcie, co jecie i co ćwiczycie, to strasznie motywuje :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sikorka23 Napisano Czerwiec 25, 2006 Acha, szybko schudnąć -> mam dokładnie to samo, jak wyglądam grubo to moje życie towarzyskie umiera w męczarniach, bo czuję się ze sobą tak paskudnie że jestem wściekła na każdego, kto na mnie patrzy :-P Chore, wiem... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ipanema Napisano Czerwiec 25, 2006 szybko chudnac mam to samo:D w dodatku ostatnio kumpela uslyszala,ze waze mniej od niej to powiedziala" wydaje mi sie,ze jestes pulchniejsza ode mnie":) jak ja to uslyszalam,to ojaaa a musze schudnac musze tylko caly czas nie wiem dokonca jaka diete wybrac,czy tak jak napisalam tutaj wczesniej na topicu z ta wasa i dniem owocowym i jogurtowym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jatezzzz Napisano Czerwiec 25, 2006 ja jestem z Bialegostoku, ale mieszkam obenie w Niemczech i co za 3 tygodnie jade do Polski, a tam jest chlopak, ktoremu sie podobam jak on mnie zobaczy to chyba padnie i ja sie tak zle czuje z moimi kilogramami musimy cos zrobic. Ja tez siedze w domciu niestety i jem i jem, bo mam miesiaczke........ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach