Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukam dobrej pizzerii

Gdzie w Krakowie można zjeść dobrą pizzę na CIENKIM CIEŚCIE??

Polecane posty

Gość krammella
tylko w SOPRANO!! polecam pizzę z szynką parmeńską i rukolą a wiem co mówię bo mam męża Włocha i wszystkiie restauracje włsokie w Krakowie sprawdziliśmy :-)

Soprano na św.Anny? tam jeszcze nie byłam:) ale jest na cienkim cieście?

Gość krammella
oczywiście!! nasza klasyfikacja jest taka: 1 miejsce SOPRANO 2 miejsce TRZY PAPRYCZKI 3 miejsce IL CALZONE

Gość krammella
we wszystkich miejscach, które wymieniłam pizza jest na cienkim cieście :-)

Gość Hej Jajajajaja
polecam pizzerie na ul. Litewskiej - okolice Wrocławskiej.... nie dosc ze na prawde dobra to masz do wyboru na cienkim badz grubym ciescie... dosyc tanio... mieszkam w okolicy i po tym jak odkrylem ta pizzerie to innych juz nie uznaje dobre dodatki, mozna zjesc w lokalu albo zamowic do domu.

kramella-dzięki:) a gdzie są te dwie pozostałe pizzerie,bo nie kojarzę.

Gość A co mi taam
a ja proponuje pizzerie rossa czy jakos tam, jest na Jadwigi chyba

hej jajaja-ja mieszkam na Mazowieckiej,więc ta Litewska to chyba niedaleko,co?a jak się nazywa ta pizzeria?

Gość krammella
Trzy Papryczki - ul. Poselska 17 (od Grodzkiej) Il Calzone - ul. Starowiślna 15a (obok Pałacu Pugetów)

Gość Hej Jajajajaja
no tak, kolo Mazowieckiej tez... pizzeria nazywa sie "Mega Pizza"... nie znasz??????????

Gość parlo922
Ja zdcydowanie polecam w naszej okolicy pizzerię www.apetytbistro.pl Fajne ciasto mają;)

Gość gość
Jeśli masz konto na facebooku to zajrzyj www.facebook.com/trattoria.cyklop . Ilość pozytywnych opinii i lajków, mówi sama za siebie. Ja jestem częstym bywalcem tego miejsca, bo naprawdę pod każdym względem warto.

Gość woronowicz
jak jesteś już w Krakowie zjedz sobie lepiej w restauracji Mekong coś orientalnego, mają na serio dobre menu, można zjeść dobrze i nie drogo, pizzerie są oklepane moim zdaniem

Gość malysmyk88
Polecam "Krakowskie Metro" :) Bardzo smaczna pizza , dużo składników do wyboru , wszystko świeże. Na pewno jest to jedna z lepszych pizzerii ! Na dodatek można zarezerwować stolik przez internet na http://gastrobooking.pl/

Gość gość
ludzie! jak mozna tyle jesc zastanowcie sie w ogole pojecia nie macie jak sie odzywiac 777 www.youtube.com/watch?v=n08-SNPvLKk

Gość gość
Może zamiast pizzy warto spróbować indyjskiej kuchni ? Ja polecam Ganesh :) W ramach eksperymentu poszedłem ostatnio tam poszedłęm ze znajomymi i jestem pozytywnie zaskoczony. Mówię o eksperymencie bo pierwszy raz jadłem cokolwiek z kuchni indyjskiej i muszę przyznać, że było bardzo dobre. Z takich rzeczy, które bym najbardziej polecał to placek indyjski z rodzynkami, na słodko...pychotka ;) Co nowego w ofercie to można sprawdzić sobie na ich fejsie -https://web.facebook.com/GaneshKrakow