Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zxcvbnm

Bakterie w moczu. help

Polecane posty

Gość zxcvbnm

Robiłam badanie moczu i wyszło że są liczne bakterie. Jestem w 3 mies.Lekarka zapisała mi Monural ale nie pomogło.Teraz idę na kolejną wizytę i pewnie znów dostanę jakiś antybiotyk:( Czy ten bakteriomocz może być szkodliwy dla dziecka? Cholera, okropnie się denerwuję. Czy może któraś z was tak miała?

Gość poczwana
Nie denerwuj się!!!Ja tez tak miłam w 3 miesiącu ciąży i do tego jeszcze grzybicę pochwy, to normalka w ciązy. Mój lekarz powiedział ze to nic poważnego pod warunkiem ze wezmę antybityk na te bakterie, i wzięłam.To była amoksycylina jednorazowo 2 gramy, po prostu połknęłam wielką ochydną tabletę i po strachu. Mój synek ma teraz 4 miesiące i rozwija się znakomicie. Myślę, ze nie powinnas sie tak martwić weż tylko antybiotyk i to minie. Dziecku amoksycylina(amotax)nie zaszkodzi bo to antybiotyk bezpieczny w ciązy. Monural? Co to? Zapytaj o amoksycylinę.

Ja miałam bakterie w moczu, tez lekarz przepisał mi Monural i po zażuciu go było wszystko w porządku. Bakterie zniknęły...

Gość Gusia 1
ja tez mialam baketrie w moczu i to dosc dlugo a do tego niedobor zelaza, bralam urosept, jest na recepte ale ziolowy i bardzo mi pomogl :)

Gość urospet
nie jest na receptę,ale mimo,ze jest ziołowy mi pomógł

Gość asia 1973
ja tez biore urosept to sa zurawinowe tabletki

Gość asia 1973
sory myslałam o urinalu