Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

margaret23

No bo mordka mi się cieszy

Polecane posty

bardzo się kochamy z moim facetem. i zawsze chyba jak większość kobietek, po cichutku marzyłam sobie o tym, że mi się oświadczy, że weźmiemy ślub, że będzie dziecko..to były tylko marzenia.. osatnio coś rozmawialiśmy o dzieciach.. i zapytał się mnie, kiedy bym chciała..odpowiedziałam \"kiedy nadejdzie odpowiednia pora\" i się uśmiechnęłam. pytanie takie samo poleciało w jego strone. i na to pytanie padła odp. \"tak za 3 lata chce już mieć dziecko z Tobą\" mnie troche zamurowało, bo zawsze powtarzał, że najpierw zaręczyny, po roku ślu i rok od ślubu dziecko :) więc wygląda na to, że niebawem niebawem mi się oświadczy :D może niepotrzebnie o tym pisze, ale nie mogę pochamować radości :D

Gość taaaak
Ale juz pisalas jakis czas temu, ze facet ma Ci sie oswiadczyc. Nie sadzisz ze moze juz starczy?

Gość brylancikowa
dobrze ze sie cieszysz :) :) :) zycze wszystkiego naj ... :)

dziękuje :) nie zrozumcie mnie źle. ciesze sie poprpstu. rozwala mnie radosc :) jeżeli kogoś uraziłam to przepraszam.

dziękuje :) nie zrozumcie mnie źle. ciesze sie poprpstu. rozwala mnie radosc :) jeżeli kogoś uraziłam to przepraszam.

Gość kakakakah
Nic sie nie stalo, fajnie,ze sie cieszysz,i .. zazdroszcze. U mnietej radosci nie ma.

No to cieszymy się razem z Tobą ❤️ no i życzymy powodzenia i spełnienia marzeń :) Wiem co czujesz bo jakiś czas temu czułam to samo jak mój narzeczony powiedział mi, patrząc mi głęboko w oczy że chciałbym mieć już ze mną dziecko :) ... no i od ok 2-ch miesięcy się staramy :)

Jak byłam na etapie narzeczeństwa też mnie rozpierała radość, a szczególnie gdy mój luby oswiadczył mi się w dniu moich urodzin. To jest strasznie fajny czas w zyciu kobiety. Pamietam... Kochana, ciesz sie na maxa, bo jest z czego. :)

xaxa tobie też się facet oświadczył na urodzinki????? Oni chyba jak nie wiedza co kupić na urodziny to sie oświadczają ;-)

Gość nie mozliwe
moj nie wiedział co mi kupic na urodziny ale tez sie nie oświadczył :/ za taka sama kwote co kupił prezent bo w koncu wymyslił mogłam miec pierscionek ;) ale co tam hehe