glammyx 0 Napisano Czerwiec 25, 2006 Cześć dziewczyny, mam kilka pytań odnośnie harmonetu. Zaczęłam brać je we wt i niby okres powinien się już skończyć a tu jakieś plamienia nadal są:/ Czy to świadczy o niskiej skuteczności tych tabletek? Ostatnio brałam novynette rok temu i było ok. Parę lat temu brałam logest i miałam plamienia przez cały czas brania tabletek( praktyczne jakby okres sie nie kończył). Boję się,że sytuacja się powtórzy:/ Która z was miała plamienia, jak długo i czy zrezygnowała z tych tabletek? Z góry dzięki za odp Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
glammyx 0 Napisano Czerwiec 25, 2006 up Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Justynka25 Napisano Czerwiec 25, 2006 Ja też zaczęłam brać Harmonet od wtorku i nic takiego mi się nie zdarzyło (żadne plamienia).Ale też po innych tabletkach nigdy czegos takiego nie miałam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
glammyx 0 Napisano Czerwiec 25, 2006 jejku przecież okres przez 4tyg to katorga!!!!nie wiem skąd się to bierze. po logescie było to samo a po novynette zero plamień. mówiłam to mojej ginekolog a ona i tak zaleciła harmonet no i mam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
glammyx 0 Napisano Czerwiec 25, 2006 i jeszcze prodsiłabym o zestawienie dawek hormonów novynette harmonetu i logestu - może w tym jest problem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach