Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Panny z Kraka

Gdzie w Krakowie fryzjer i kosmetyczka???

Polecane posty

Gość Panny z Kraka

Jakie polecacie salony albo osoby, które ładnie uczeszą i umalują do slubu? Jakie ceny?

Gość Panny z Kraka
Podajcie namiary i ceny:)

Mnie do ślubu malowała i czesała wizazystka o ile dobrze pamietam pani Wnukowa (ale mogę sie mylić) ma salon na Karmelickiej w poblizu kościoła Karmelitów. Ta pani pracuje podobno jako charakteryzatorka w telewizji. Zrobiła mi z moich poniszczonych włosów śliczna fryzurkę a moja pryszczata na codzień buźka wyglądała jak dupka niemowlaczka. Polecam!!

Gość A w tamtym roku latem
Mnie czesała Pani Małgosia z salonu Trendy na Świetokrzyskiej - koszt od 50 do 90 zł. Fryzurka przy moich cienkich włosach wygladała na obfitą:) Utrzymała się cały dzień (- mimo, że nieźle wtedy wiało) i całe wesele (- choć przetańczyłam całą noc:-D). Co do makijazu to polecam Panią Dagmarę z salonu kosmetycznego na ul. Litewskiej. Zrobiła mi rewelacyjny makijaż. Mam cerę mocno przetluszczającą się, a pomimo tego makijaż nie spłynął po kilku godzinach. Trzymał się świetnie i wystarczyły tylko bibułki matujące w celu odświeżenia podczas weselnych harców:) Używa dobrych kosmetyków. Koszt 90 zł, a dla świadkowej 50 zł. Ja radzę robić próby. Robiłam próbę zarówno fryzury i makijażu - i nie żałuję, bo wiedziałam czego mam się spodziewac juz w tym waznym dniu;-)

Gość upsssssssssss

Gość polecicie coś
????????????

Gość uppppppppppppppppppp

Gość do slubu