Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dziubus

PILNE-KUPIE LOZECZKO DLA DZIECKA

Polecane posty

Gość Dziubus

Czesc bede mamusia ok 20 sierpnia.Jest ktos kto chcialby sprzedac lozeczko dla dziecka?Jesli tak to prosze o wiadomosc na mojego mejla i chetnie zobaczylabym zdjecia.Czekam.

Gość bleparte
czemu juz 2 raz ponawiasz ten sam topik.....przeciez juz ci ktos odpisał gdzie mozesz szybko dostac tanie łóżeczko......tu sa kobiety ktore oczekuja bub sie starją o dziecko...wiec ona na zbyci napewno nie mają......mam racje...bedziesz czekac dłłłługo i sie nie doczekasz...sama kupuje na allegro wiec powiem ci ze warto....pomysl

racja,po co drugi raz w tym samym dniu zakładasz taki topik??? Raz ze to nie giełda,dwa bleparte ma racje

Gość w komisach
też mają łóżeczka sama widziałam :) dość fajne kosztowało 60 zł i chyba z materacem.... pozatym łóżeczka wcale nie są takie drogie ja kupiłam nowe za 135zł, a były jeszcze tańsze...:)

Gość Basia23
JAKOS NIE JESTEM PRZEKONANA DO KUPNA NA ALLEGRO

Ja sama kupowałam łóżeczko na allegro. Klupsia z szufladą (nówka za 400-500zł) za 150zł, z materacem, gratis 2 prześcieradła z gumką i zabawka Fisher Price do kąpieli... Nie wyszłam na tym źle :D ... Tylko trzeba patrzeć na komentarze od innych allegrowiczów...

A nie myślałaś o nowym? Ja kupiła bardzo tanio. Łóżeczko jet\st drewniane z szufladą na pościel. Produkt dostępny jest na CoZaCena – www.cozacena.pl w niskiej cenie. Polecam bardzo gorąco. Zachęcam do korzystania z porównywarki cenowej CoZaCena.