Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja nie mogje

Czy z taką cipką mam szansę na jakiegoś faceta w końcu?

Polecane posty

Gość ja nie mogje

:o Jestem nadal dziewicą i mam 21 lat:( Wstydzę się trochę swojej cipki. Dlatego specjalnie dla Was:P wydepilowałam ją dokładnie, przypudrowałam, poperfumowałam i powiedzcie mi, czy jest dziwna i czy z taką cipką mam szansę na jakiegoś kochanka? 🌻

Gość ja nie mogje
ale się nie śmiejcie:( Pytam poważnie! Dla mnie to ważne pytanie. Mam chłopaka, który jest prawiczkiem, a ja tez jestem niedoświadczonba. Boję się przed nim rozebrać do końca, bo wydaje mi się, że moja cipka jest za wielka i jemu się nie spodoba:o Że jest taka dziwna, no... A na tym zdjęciu jest trochę przypudrowana:P Normalnie jest różowa taka, bardziej wyrazista:) Poza tym nie zawsze depiluję się na zero, co akurat mojemu chłopakowi nie przeszkadza. Wydaje mi się, że jak nie mam włosków, to jeszcze bardziej widać to, że jest taka... wielka:o

Gość ona jest sztuczna
to cipka z cyber skóry a nie prawdziwa pipka

Gość bydełko IV rp
jak piszesz bzdety to chociaż sprawdz w profilu osoby ile ma lat. JEST TAM ŻE 26 A NIE 21 CIPO.

Gość ona jest sztuczna
to gorrrąca ma 26 ty czubku a pomarańczki nie mają profilu półgłówku

Gość ja nie mogje
no i....????? co cię obchodzi, ile mam lat:o Bo nie rozumiem tego???:o Nie wiesz i tak ile mam lat, nie o to pytam. Pytam tylko o wrażenie estetyczne mężczyzn, nie gówniarzy. I uprzedzam, że do zdjęcia jestem przypudrowana:p

Gość bydełko IV rp
A za przeproszeniem H mnie twoja broszka interesuje ? Co z brochą na wierzchu latasz i na to mężczyzn rwiesz ? Liczy się charakter, wygląd zewnętrzny itd. A to że Twoja pipa wygląda tak, a nie inaczej to mnie to lotto. Pytasz prawdziwych mężczyzn jak to podkreślasz. Może się do nich nie zaliczam, a moze to ty zachowujesz się jak niegodna zainteresowania gówniara wystawiając swoją brochę. Myślisz ze poznasz kogoś ? Może i tak, na numerek lub dwa bo prawdziwy mężczyzna nie zainteresuje się takim pustakiem poznanym dzięki zdjęciu brochy w necie. :classic_cool:

Gość dsfef
Ooo... a ja myślałam ze mam duze wargi. Dzieki za fotke...uleczyła moj kompleks

Gość bydełko IV rp
Oczekuje na odzew prawdziwych jurnych facetów,ktorzy zaatakują moja prostatęswoimi knagami.:classic_cool:

Gość ja nie mogje
naucz się czytać, bydełko (a nawet bydlaku...) :o Nigdzie nie piszę, że kogoś poznam:o Mam chłopaka i tylko z nim związuję swoją seksualną przyszłość:p Tylko mam taki kompleks, że wstydzę mu się pokazać. Tym bardziej, że on też nie ma doświadczenia oprócz kilku filmów obejrzanych, kiedy był nastolatkiem. Więc nie wiem, czy mam się czego obawiać? Nie wiem, jak wygląda przeciętna cipka... Jedne są takie, że nic z nich nie wystaje, inne sa takie, jak moja... Nie wiem, czy taka jest "w miarę normalna"... Wstydzę się trochę i martwię, żeby nie uważał mnie za jakiegoś dziwoląga:( I tak się wstydzę pokazać mojej cipki tak w negliżu:p dlatego jest przypudrowana, co widać na zdjęciu zresztą:o

Gość lepiej nie pudruj
jest związek z uzywaniem talku i pudru w okolicach intymnych, a częstotliwościa zachorowań na nowotwory jajników.

Gość bydełko iv rp
ty masz naprawdę chorą głowę. A gęba nie odbiega od normalnej ? Kurfa co za pustak chłopakowi boi się pokazać a w necie publikuje. A on wie jaka jest normalna ? Wynika że nie. Więc co się dygasz ?

Gość kuswa dziewczyno
naprawde cos amsz z glowa z nie z pipka czy to forumowiecze beda spac z toba zcy cholpak do cholery daj spokoj tym pierdolom aha- i na sex jestes zdecydowania za mloda skoro masz takie siano w glowie zaraz bedzie topic - spoznia mi sie - co robic?

Gość bydełko iv rp
Ps. najpierw piszesz "czy mam szansę na kochanka' potem, że "mam chłopaka" to wez ty się zdecyduj zanim coś napiszesz.

Gość ja nie mogje
no przecież sie tam nie pudruje:) Tylko tak do zdjęcia, bo głupio było tak bez niczego:p Może trochę źle sformułowałam temat- jakiś facet w końcu, to właśnie mój chłopak. Chodzi mi tylko o to, czy jak mu się pokażę, to nie dozna szoku... WIem, że mam nieco wielkie wargi sromowe:( Tylko o to chodzi. Czy mam szansę na jakiegoś faceta, czyli, czy mam szansę na to, żeby w końcu przestac się wstydzić siebie. Nie wiem, czy wyglądam bardzo nienormalnie...

Gość Polskie Składy Budowlane
"Czy mam szansę na jakiegoś faceta, czyli, czy mam szansę na to, żeby w końcu przestac się wstydzić siebie" Czy mam szansę dostać dziś oscypka w markecie Pani Oli, czyli, czy mam szansę na to, żeby w końcu dostac podwyżkę" Pustaki, cegłówki, blachodachówk, blacha trapez i wiele innych. PROMOCJA na pustaki.

Gość ppppppppp
łeeeee ale ochyda , cipk isa paskudne jak jakas narośl wyglądaja bleeeeeeeeeeeeeee

Gość ppppppppp
e jak grzyb moze gdyby ucicac te wiszace fałdy skórne (blee) lub schwoac do srodka to moze by jeszcze jakos to wygladało

Gość zazdrościcie bo same
macie wstrętne, zapadnięte dziury jak u 11latki:p Prawdziwejcipce musi wystawać wędlina z bułki:p

Gość ja nie mogje
no dobra! to pojechaliście.... W takim razie dzięki za opinie. Pójdę sobie "wyciąć farfocle":o

Gość ja nie mogje
Masz normalną brochę pustaku.

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
:o

Gość na moje oko
to te wary masz zabardzo obwisłe błłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłe ty byłas juz dymana ze wszystkich stron a dupczelniki ciągali i zabardzo naciągnęłli ci te wary. Jakby moja dziewczyna taki miała to bym jej poucinał