Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamusian

szukam dobrego alergologa/dermatologa w lublinie

Polecane posty

Gość mamusian

moja córcia ma azs szukam dobrego lekarza ,przychodnię w lublinie może ktoś coś wie ma ten temat proszę o pomoc

Gość mamusian
no i co nikt nie zna ani w lublinie ani w trójmieście zgroza

Gość dziewczyny powiedźcie
mi jak te uczulenie się objawia? czy to jest tzn alergia pokarmowa czy zupełnie coś innego?.Pytam się gdyż mój synek tylko na polczkach ma takie rumieńce,jak znikną to sa takie malutkie krosteczki.Dodam że jedynie co w niedizle co dąłam gofra a tak poza innym jedzonkiem niczego nie zmieniała.Na początku jadł nan ale od 3 tyg jesteśmy na bebiko.Prosze o odp

Gość mamusian
azs jest genetyczne chociaż ty lub twój mąż może nie mieć widocznej alergii .w naszym przypadku ja mam sucha skórą na łokciach i kostkach na nogach i pojawiło się to z 5 lat temu a mojemu ojcu dopiero teraz - ma 57 lat- ale dermatolog mówi że mimo wszystko ma się to we krwi w przypadku twojego dziecka może to być zwykłe uczulenie np za wcześnie dałaś tego gofra i może z bitą śmietanką obserwuj uwaznie malucha i nie spiesz się z nowościami pokarmowymi ja też dawałam wcześnie np danonki teraz już wiem że za wcześnie i na 100% nie powinny to być danonki - za dużo chemii -też miała takie zmiany które znikały same

Gość serdeczne dzięki
za odp

Gość merkos
Namiary na odpowiedniego specjalistę - https://www.tourmedica.pl/ Ale oczywiście wiele zależy od tego, na kiedy i za ile. Można tam się bezpośrednio na wizytę umawiać. Pierwszy ze specjalistów którego wymieniasz to w moim mieście rok czekania na wizytę.