Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

corolla

DRAMAT W SCHRONISKU-POMÓŻCIE PIESKOM

Polecane posty

Codziennie widze zwierzeta , które bardzo zostały skrzywdzone przez ludzi , a to , co sie dzieje w rozmaitych schroniskach...

tylko widzisz człowiek zawsze sobie jakos poradzi a to biedne zwierze nie zawsze

Gość powinni iść siedzieć

Człowiek nie zawsze sobie poradzi , ale to inna bajka Powinni siedziec.Ale ciekawe , czy wogóle sprawie łba nie ukręcą , jak zwykle.Chyba w Polityce był artykuł na ten temat.

Gość Reporter TV SUKCES
"wydobyto 45 zwłok psów i 1 kota; są przypuszczenia, graniczące z pewnością, że zostały zamordowane ze szczególnym okrucieństwem" Kot znał Judo, dzielnie się bronił, powalił kilkadziesiąt psów zanim poległ. Ot i po tajemnicy....

a wiecie co jest największym ku*ewstwem? Właśnie w Angorze jest artykuł o tymschronisku i na końcu piszą, ze własciciel z tą swoją dupą juz są na wolności i dalej prowadzą schronisko! Jakaś cipa -prezes sądu wyjasnia, ze zebrane dowody sa niewystarczajace zeby ich skazac i zeby ich oskarzyc o zarzucany czyn. To ja juz kur*a nie wiem gdzie my zyjemy? Czy doły pełne martwych zwierząt, zeznanie pracownika schroniska, ze własciciel je walił po głowie młotkiem i to, ze w niewiadomych okolicznościach ginęło w tym schronisku setki psów to nie sa wystarczające dowody??? Normalnie wstyd mi za ten kraj.

Gość uppppppppppppppppp