Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nartnik

samotni, poznajmy się.............................................

Polecane posty

podobny temat na życiu uczuciowym...dla tych którzy tu się zaszyli... proszę , może uda nam się poznać , niech każdy (chętny/chętna) się przedstawi , w kilku zdaniach napiszę coś o sobie...może czego/ kogo szuka?

Gość Undertaker R.I.P magister
hej Aniu z chęcią Cię poznam, mieszkamy blisko siebie, a więc i może się coś zaaranżuje...:)

tylko na poczatek aniu pierwsze podtawowe pytanie: -czy obciagasz z połykiem?? -czy lubisz w oko???

hmmm , już gdzies pisałam gdzie mieszkam?:).......eh ta pamięć ..ulotna:).Ale chętnie, bardzo chętnie...zaraz do profilu odoam kilka informacji....piszcie....

dla mnie aniu sa wazne tylko te dwie informacje co wyzej napisałem:)

OK, OK.....kafe bez podszywaczy i inteligętnych inaczej byłaby nudna....:).Miłej zabawy , ale wracamy do tematu....

ej ale tu nie ma poszywaczy!!!!prosze odp na dwa pytania !!!1

Undertaker skąd jesteś? Mówmy także cos o sobie....ja 22 lata, studiuje we wrocławiu....sesja zakończona , teraz właściwe szukam miejsca na wakacje...

dlaczego wszedzie ci pomaranczowi musza macic :/:/:/ to ja napisze cos o sobie ;) mam 19 lat, w chwili obecnej mam wakacje za rok matura ( tak tak raz nie udalo mi sie zdac :( ), moj chlopak wyjechal za granice do pracy pare miesiecy temu a ja od tego czasu odcielam sie od swiata zywych :( mam przyjaciolke niestety ona kazda chwile spedza z chlopakiem i zadko znajduje dla mnie czas a ja nie chce byc natretna :( no to tyle o mnie jak narazie ;)

hej Marchoweczko...ale skąd ta smutna mina? będzie lepiej , może w te wakacje:)....głowa do góry...

Gość wyluzdana lola
under co studiowalas ?

Witaj Krąglutka....matura się nie przejmuj , ja na studia dostałam sie dopiero za 2 razem( na te wymarzone) , ludziom różnie układaja się losy......hmm , moi znajomi WSZYSCY ( niewiarygodne prawie) wyjechali do pracy za granicę , brak mi towarzystwa...dlatego cieszę , że moge tutaj pogadać....to już zawsze jakis początek..

A ja mam 22 latka, jestem ze Szczecina, wczoraj się obroniłam :), od października zaczynam 2 - letnią magisterkę. Niestety od prawie 2 miesięcy samotna :( i bardzo mi źle z tym faktem. Niebawem wyjeżdżam do pracy, a dokładnie na kolonie z dziećmi jako wychowawca:). Póki co to wszytko.

Gość wyluzdana lola
biotechnologia, i ide dalej w tym kierunku. a jak raczka?

hmm misiu( do podczywacza)...może jestem nudna, ale studiuje fil.angielską i wiem jak się pisze \"grabarz\" .....znikaj:)

U mojego znalazł się dziś stojąc w sklepie monopolowym po alkohol przypadkiem oparł sie o mnie lokalny menel,hmmmm aż mi sie lepiej zrobiło:) rozmarzyłam się

Marcheweczko...a ja myśle o obozie językowym, tzn czy nie zostac wychowawcą:).hmmm

witam szczesliwa samotna 19nastolatka majaca obecnie wakacje i oczekujaca na wyniki matury i rekrutacji na studia. zamieszkala w Warszawie a obecnie przebywajaca w spokojnym, podwarszawskim osiedlu

Też bardzo fajna sprawa, tylko trzeba mieć solidnie opanowany dany język obcy. A jeździłaś już na kolonie (\"normalne\")?

widać nawet podszywacze czuja się samotni, dlatego wpadają..... Undertaker, dlaczego fil.polska okazała się złym kierunkiem? rynek pracy?

kurcze nie wiecie może jak obciąć zrogowaciały pazur na duzym palcu od nogi bo zahacza mi o odbyt??:)