Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

takajakty

czy kobieta może pierwsza ..

Polecane posty

... zaproponować kawę/herbatę/spotkanie? Jakie macie zdanie - poradźcie. Wczoraj kupowałam płytki na podłogę i spodobał mi się facet , który pracuje w magazynie i który mi te płytki ładował do samochodu. Gadaliśmy sobie troszkę, ale On nie posunął się do tego, żeby zaproponować jakieś spotkanie, a ja jestem strachajło wychowane na zasadach \"kobieta nie powinna pierwsza, kobieta powinna być zdobywana, może co najwyżej patrzec, kokietować itd\" Wiecie, przy płytkach trudno mi było kokietować, byłą kolejka, ja z dzieckiem, w ubrudzonych spodniach i nieuczesanych włosach, nie nastawiona na kokietowanie, lecz na zakup płytek. Za mną kolejka, dwa samochody czekały, więc i On i ja się spieszyliśmy. Dziś zastanawiam się, czy może zadzwonić do tej firmy i poprosić Go do telefonu? Odważyć się? Co powiedzieć? Co Wy byście zrobiły? Nie jest rewelacyjny, ale w moim typie i po prostu chciałabym zamienić z Nim kilka słów, może z tego nic nie wyjdzie, nic nie szkodzi, ale żałuję, że nie będzie już okazji chociaż troszkę Go poznać.

Gość salaman
ja uwazam ze moze zaproponowac choc z mojego doswiadczenia po takiej akcji facet sie juz do mnie nie odezwal,zaproszenie przyjal i znikl

w takim razie to jest jakieś średniowiecze - ja musze jak ten skarb czekać na jakieś zaproszenie i mrugac rzęsami w nadziei że jakiś kolo z magazynu wybąka z siebie: może spotkamy się na mrożonej kawie jutro???? Co za ciemnogród :( Przeciez nie proponuję szczęśliwego współżycia ani ślubu ani nawet żadnej wielkiej randy, nie znam Go, może będę chcioała uciekac po 5 minutach tej ewentualnej kawy..

kto nie ryzykuje ten nie zyskuje ja swojego męza sama poprosiłam o spotkanie a teraz mamy za sobą oficjalny 2-letni staż małżeński

czyli jednak już dwa głosy na tak, no to może się przemogę. Minęła 10:00, pewnie już od pół godziny pracuje. Jak mnie mocno i dobrze umotywujecie, to zaraz chwytam za słuchawkę i dzwonie. I napiszę na forum c.d.n. - jakiś w końcu będzie:)

ja bym zaryzykowała.Warto czasem spróbować,nawet jak się potem człowiek sparzy.Więc Ty też łap byka za rogi!!

amantka: a skąd Ty wiesz, że jest żonaty? Może wolny , właśnie leży gdzieś na płytkach na słońcu i marzy o mnie, biedny taki, samotny, żałuje że się wczoraj nie odważył? ;) P.S. A jak by zagaić taką rozmowę?

movering: ale warto było się spotkać? I czy ja mam sobie znaleźć pretekst z tymi płytkami jakiś?

Gość dzwoń do niego do pracy
i zaproś go na kawę czy herbatę...Ja bym zaczęła rozmowę od podziękowania za załadowanie tych płytek do auta, chociaż pewnie już przy załadunku mu podziękowałaś, ale w sumie możesz zrobić to jeszcze raz przez telefon i m ramach podziękowania zaprosić na kawę...

mam boja. Nie dojrzałam do czynu. :( Zaraz sobie coś ułożę w głowie... \"Dzień dobry, wczoraj kupowałam u Was płytki. Czy mogę rozmawiać z tym panem z magazynu, który mi je wczoraj załadował?\" (jego kolesie zaczną pewnie się chichrać - tej jakaś napalona baba do Ciebie dzwoni hehehe)

Gość ojejejku
"Wiecie, przy płytkach trudno mi było kokietować, byłą kolejka, ja z DZIECKIEM" moze dlatego nie osmielił sie na jakis gest???

Gość ojejejku
???

Gość jeśli tak będziesz myśleć to
nigdy do niego nie zadzwonisz, a potem będziesz bardzo żałować i rozmyślać całymi dniami co bybyło gdyby....a chyba nie o to Ci chodzi...

e, tam, żałowac wielce nie będę, bo mimo całego Jego czaru i wrażenia jakie na mnie zrobił - \"tego kwiata jest pół świata\". A ja Go nie znam i może być też tak że jest zajęty żoną i dziećmi/niezaiteresowany/homoseksualny/totalny jełop. Żałować będę, że zwyciężył we mnie tchórz i że nie mam odwagi.

Moi drodzy, a może być tak: - czy mogę rozmaiwać z tym panem z magazynu, który mi wczoraj załadował płytki do samochodu? (....) - O , dzień dobry (tu się przedstawiam, żeby zajarzył, że ja to ja). Wczoraj odniosłam wrażenie, że Pan jest taki miły, a to się rzadko zdarza. Potrzebuję porady, bo nie wiem, czy kupiłam dobrą ilośc tych płytek i czy dobrze dobrałam tą fugę. A Pan na pewno lepiej ode mnie się orientuje. Poza tym nie mam fachowca , który by mi te płytki położył ..... (ujdzie? reszta to zależy od drugiej strony, gotowa jestem na kawę na mieście celem omówienia szczegółów z płytkami :) )

Gość _O_
nie masz nic do stracenia, a dopóki tego nie zrobisz to będzie siedział Ci w głowie, ja kiedys sie odważyłam, nic z tego nie wyszło, pewnie miał juz jakąś dziewczynę, ale miałam satyswakcję, że się odważyłam i spróbowałam a do śmiałków nie należę :-)

Gość _O_
rozmówkę masz przygotowana perfekt!!! DO DZIEŁA! łap za słuchawkę i dzwoń a potem napisz nam tu jaki rezultat :-)

Gość abulkaa
no i jak? zadzwonials? bo sledze topik i z niecierpliwoscia czekam na jakeis newsy;))

HA HA HA!! Jestem WIELKA!!! Jestem ODWAŻNA!!! JESTEŚCIE WIELCY, BO MNIE ZMOBILIZOWALIŚCIE!!! Zadzwoniłam, nie mogą mnie przełączyć, ale dałam swój nr do pracy, opisałam o którego gościa chodzi i ma do 15 zadzwonić!! HA HA JES! JES! Pierwsze lkęki za płoty!!!! DZIĘKI DZIĘKI!!!!! To forum czasem ma sens - dzięki fajnym ludziom!!!