Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ostryga

pokochałam nieudacznika - jezu!!!!!!

Polecane posty

Gość macka grzybni
facet jest dobrym nieudacznikiem, taaa? tacy są najgorsi O_O

Gość hahahahahahahhauauahahahah
ostryga jesli on jest dobry jak piszesz a Ty sie czepiasz- to może popracuj nad zaakceptowanie tego czego nie można zmienić ( on nie może). Daję Ci kilka lat czasu na taką próbę, potem sama odejdziesz..... szkoda czasu... szkoda czasu....

Gość czerwiec
dziewczyny prawdziwych facetów chyba już nie ma! są tylko wychowywani przez mamusie do 30 roku życia. czy te kobiety nie wiedzą co czynią?

Gość hahahahahahahhauauahahahah
e tam, nie ma..... statystyka nie ma tu nic do rzeczy...

Gość czerwiec
a gdzie są? ja spotykam samych nieudaczników!!!!!!

Gość maminsynek czy jak
No tez wlasnie to przez was drogie panie, mamuska nadskakuje od dawien dawna i jak z takiego dziecka ma wyrosnac normalny facet? Ja juz tak sie przyzwyczailem, ze tylka nie chce mi sie ruszsyc, a jak mowie nie rob to matka sie wkurza i co z tego i tak zrobi za mnie. Mowilem zeby odpuscila to sie wreszcie wezme ale nie zawsze tylko krzyk a i tak sama za mnie robi, jest zbyt nerwowa tak jak wiekszoc kobiet tylko krzycza i robia za faceta :)

Gość czerwiec
facet mający pracę powinien się wyprowadzić z domu, być szmodzielnym i żyć poswojemu!!!!! Znam takich, którzy się wyprowadzili i teraz są normalni!!!

Gość czerwiec
i co, wszyscy wymiękli?

Gość tabletka
ja swojego nieudacznika już dawno kopnęłam a teraz tylko czytam płaczliwe opisy na GG

Gość uwazaj bo ja
za nieudacznika za maz wyszlam.Mam przechlapane na calej linii. :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-(

Gość tabletka
ja już moaj droga datę prawie miałam bo nieudacznik z naszczęście niedoszłą teściową juz wszystko ustalili a ja po cichutku sobie uciekłam:P:P:P

Gość uwazaj bo ja
mój przed slubem gral twardziela. Jak się spostrzegłam to już byłam przed ołtarzem. Stchórzyłam bo należało zwiewać. Teraz mam 😭

Gość tabletka
ło matko współczuję bardzo...a teraz nie da rady zwiewać?

Gość uwazaj bo ja
tabletka mam z nim dzieci. Nie tak łatwo zwiac chociaz myslę o tym nie raz. Ale dziewczyny uwazajcie! Bo taki nieudacznik to krzyż na całe życie :O

Gość tabletka
ano dzieci to wiążące...cholera to ty się męczysz strasznie..ja mam syna ale na szczęście nie z moim byłym nieudacznikiem...był taki nieudacznik że nawet z sześciolatkiem nie mógł znaleźć wspólnego języka

Gość uwazaj bo ja
Tabletka ten mój jako ojciec to nawet nie jest taki zły. Tatuś do zabaw oczywiście. Bo z zarobieniem na rodzine to już gorzej. Ja musze kombinować. W łóżku egoista a w życiu nieudacznik. Matko chyba naprawde zwieje bo mam dośc. Tylko jak dzieciom to wyjaśnic? Tatuś taki fajny przecież - za moją zarobiona kasę 😠

Gość tabletka
eee..to i tak masz lepiej,mój zarabiał więcej niż ja a i tak to ja za wszystko płaciłam stracony mój czas a i tak dobrze że nie zabrnęłam za daleko czyli do ołtarza

Ja jestem takim troche nieudacznikiem. Ale mam duzo dobrych chęci :) Ciesze się, że są kobiety które wiążą się z takimi facetami, tzn. współczuję wam i życzyłbym wam żebyście były usatysfakcjonowane z waszych partnerow, ale dajeci mi wiarę, że ktoś mnie kiedyś pokocha 🌼

też byłam z takim trochę nieuporadnym modelem..1,5 roku...uroczy był i łatwo mi przyszło zakochanie się (pięknie mówił i pisał, bardzo uczuciowy facet)...no, ale poznałam mamusię pewnego pięknego dnia i to był pierwszy zonk. istna hetera! baba z piekła rodem...zmienne nastroje, wydzieranie się, wtrącanie w życie 21-letniego chłopa... no i ona tylko jego miała, bo cięzko jakoś jej się z facetami było dogadać..no a ten mój jakoś nigdy nie umiał jej się postawić, zwierzał się jej z naszych intymnych spraw...a ona podsycała, zatruwała atmosferę...bleee...żadna jego dziewczyna jej nie pasowała i nie będzie pasować, bo ona zwyczajnie traktuje to poprzez pryzmat konkurencji ;) i wiecie co? buduje dom. dla siebie i niego. i tak sobie będą mieszkać razem do końca życia. partnerce mojego ex szczerze współczuję. Aha - i chodził jak baba, taki ogólnie mało męski...zakupy, koleżaneczki, ploteczki, słodkości..dziwne to wszystko było. w łóżku bez rewelacji, tylko klasyczna aż do znudzenia

Gość hhhhhhhhh
Do czeski film, ale go posumowałaś!!!!

Gość tabletka
no kochana opisałaś mi mój związek w skrucie z tym że mojego byłego mamuśka to była miła przesłodzona a jak coś nie po jej myśli to kobita się w diabła zamieniał, teściu pod kapciem siedział cicho i wcale mu sie nie dziwie.mamusia najważniejsza

Gość tabletka
skrócie miało być..dopiero wstałam i nie ogarniam jeszcze za dobrze

Gość tabletka
odgryzam kanarkom głowy na żywca :classic_cool:

Gość tabletka
hyhyhy...tylko czekałam na podszyw

Gość pirwsza lepsza
Mam takiego na codzień. Ale jak to jest? Prowadzi firmę, dobrze mu idzie, a w domu makabra!!! Wody w WC zapomina spuścić, wszedzie tony chustek do nosa(zużytych), szklanki i talerze w dziwnych miejscach, po taksówkę nie zadzwoni, hipochondryk, po dwóch latach posiadania zmywarki odkrył ,ze nie trzeba do niej wchodzić, tylko wystarczy wyciagnąć koszyk!!! Herbaty nie umie zrobić, no chyba, ze z alkoholem...

Gość toscania
No to jeszcze ja się dołączę. Jestem z moim facetem juz prawie rok i sama nie wiem dlaczego ten związek ciągle jeszcze trwa. Logika i rozum podpowiada przecież: uciekaj dziewczyno!!!!! Tylko co jeżeli nikt inny mnie nie będzie chciał? Cos o moim nieudaczniku: - ma 30 lat i ciagle mieszka z mamusią - jest cholernie leniwy, cięko mi namowic go na basen, rower, wypad w gory itp. Zimą byliśmy raz na łyżwach to po 15 minutach zszedł z lodowiska i stwierdził że nie może jeździć, bo ma popsute łyżwy...to samo jest na basenie, przepłynie 2 długości i idzie do jakuzi (a ja tak kocham sport:-() - nie zrobi prawa jazdy , bo po co skoro ja mam i ja mogę wszędzie wozić jego dupcię, on się nie musi wysilać - w kuchni potrafi zrobić tylko herbatę - nie ma pojęcia jak działa wiertarka i inne tego typu urządzenia. Ostatnio chciałam zeby mi wkręcił zarówkę, to nagle stwierdził ze jest mecz, wkręci mi poźniej, więc sama sobie wkręciłam - jezeli coś trzeba załatwić to zawsze muszę zrobić to ja, ktoś tu podawał przykład z załatwianiem kwatery, u mnie było tak samo, też ja musiałam dzwonić - standardowo nie opuszcza deski od sedesu - ciągle plami ubranie przy jedzeniu, rozlewa herbatę jak niesie ją z kuchni do pokoju i oczywiście ja muszę po nim zetrzeć - ostatnio miał propozycję pracy, zarabiałby lepiej ale musiałby pracować w innym mieście i dojeżdżać, zrezygnował - jak nie mam ochoty na sex, to się obraża - upija się jednym piwem - nie lubi chodzić na imprezy i robi wszystko zeby zostać w domu itp, itd.......

Gość do tabletki
nie czytałam wszystkich postów, na Twoim jednak zatrzymałam się chwilę. To co napisałas jest mi bardzo znane i bliskie. Wyobraź sobie,że mój mąż równiez jest policjantem, a zachowania jakie opisałaś znam od wielu, wielu lat. Postępuje tak jak to napisałaś: na piwo - NIE, coś załatwić,zadzwonić- JA, ciągłe spanie, brak rozmów, moje wyjscie - NIE i ...ach, szkoda powtarzać:( Mój obecny status - nieszczęsliwa w zawiązku w sytuacji bez wyjscia.

Gość ostryga
ahoj tam na tratwie... jak czytam Wasze wyznania to się cieszę , że nie tylko ja jestem głupia i nie wiadomo dlaczego wszystko to znoszę, bo to co piszecie to chyba o moim facecie. Jego matki nie znam i pewnie nigdy nie poznam, bo jestem trochę starsza od mojego nieudacznika, a przecież mamusia tego nie zaakceptuję, ale jakoś jej nie przeszkadza jak synuś wyjeżdza ze mną na urlopy i z całego swiata przywoxi jej prezęciki oczywiście kupione za moje pieniadze HA ha TERAZ TO POWIECIE, ŻE DOPIERO JESTEM GŁUPIA, bo dosyć, że jestem atrakcyjna , nie głupia i mam trochę kasy ( zarobionej ciężką pracą) JEZU!!!!!!! ale wszystko by było dobrze, gdyby facet pomyślał zanim coś głupiego zrobi. Dlaczego oni nie myślą?

Gość japońska róża
brat mojego faceta ma 28 lat, mieszka ciągle z rodzicami, ani myśli dokładać się do jedzenia w domu, chociaż pracuje. jak wchodzę do niego do pokoju to zawsze brudne skarpetki po kątach, a on siedzi w starych porwanych gaciach i wcale się nie krępuje moją obecnością (a bywam tam rzadko, więc nie znamy się rewelacyjnie). zmywanie, sprzątanie, to dla niego jakieś obce słowa. w łazience zostawia po sobie syf, a ciuchy pierze mu mamusia. no porażka. z żadną kobietą niemoże się zwiącać na dłużej - i wcale im się nie dziwię! mój się zaczynał robić podobny, na szczęście udało mi się go wyciągnąć do innego miasta i tutaj jakoś się uczy życia. wiem, że miłość bywa ślepa, ale bycia z nieudacznikiem na dłuższą metę sobie nie wyobrażam. albo by się zmienił, albo by mnie szlag trafił i bym sobie poszła. a co do mamuś, to pewnie dużo w tym ich winy, ale każdy jest odpowiedzialny za siebie. w tym domu jest 4 dzieci i tylko ten jeden jest aż takim nieudacznikiem.

Gość aga666
8 lat bylam z takim nieudaczniekiem - obecnie na szczescie z kims normalnym a ex mieszka z rodzicami i nardeszcie nikt mu nie przeszkadza ogladac tv 24h na dobe