Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ostryga

pokochałam nieudacznika - jezu!!!!!!

Polecane posty

Gość ostryga
tv? to pewnie Tv turbo na okrągło

Gość aga666
na piwo go siłą wypychałam - w końcu zrezygnowalam i sobie spokojnie skakał po kanałach, dla jednych domator to szczyt szczescia a dla mnei to byla targedia, nawet na poczte nie potrafil sam isc

Gość ostryga
to chyba nie jest kwestia niepotrafienia tylko chęci

Gość aga666
no tak- masz racje nic mu sie nie chcialo, tylko dom i tv

Gość ostryga
a gdyby latał na baby?, jak mój ojciec, mama miała gehennę

Gość aga666
dlatego mowie, ze dla niektorych to spoko, ale ja wole byc sama niz z pierdola, bo wiem, ze bylabym nieszczesliwa do konca zycia

Gość ostryga
wiesz masz rację, bo ja mu przez to, że taki jest zatruwam życie i dziwięsię , że ze mną wytrzymuję, gdyż się nie szczypię tylko mówię co myślę, ale jestem już tym zmęczona

Gość aga666
ja tez tak robila - zatruwalam mu glowe i oboje sie tak szrpalismy i bylismy nieszczescliwi, tyle, ze nieudacznik nie potrafi sam tego zakonczyc, bo znowu by musial kogos szukac i znowunowe problemy itp i dlatego tkwi w zwiazku, ktory tez go meczy; ja po 8 latach zakonczylamte meke i nawet sobie niw wyobrazasz jaka jestem szczesliwa- bardzo mnie to tez wzmocnilo

Gość ostryga
jezu !! wiesz ja już 6 razy mu mówiłam, że nasz związek jest bez sensu, bo to trudna nazwać związkiem on tylko JEST , ale nie pozwolił za każdym razem przytula i mówi BĘDZIE DOBRZE, będzie dobrze. no i dalej jest nie dobrze

Gość ostryga
O coś sobie przypomniełam , umie przepraszać i to w dobrym stylu po zerwaniu kupił 50 róż i przyleciał jak na skrzydłach, a ja zażartowałam, że jeśli będę chciała dostać kwiaty to muszę z nim zerwać hi hi

Gość aga666
kurde to samo!!!! pierwszy raz chcialam skonczyc po 2 latach i tak sie przeciagnelo, az powiedzial dosc! tak jak piszesz on tylko byl! Jak powiedzialam, ze to definytywny koniec i on widzial, ze tak jest to powiedzial, ze moze sie TROSZKE zmienic, pytal czy przemysle - powiedzilam, ze tak przemyslse, ze potrzebuje 1 m-c bez niego i co??? mial zadzwonic po miesiacu i nie zadzwonil - chyba juz mu sie nie chcialo i ozbaczyl, ze jednak wygodniej byc samemu, w koncu nikt mu nie przeszkada ogladac tv, nawet nie wyslal zyczen na swieta chociaz wtedy 24 grudnia miajl ten miesiac. dziewczyno, jesli go na dodatek utrzymujesz, badz zarabiasz wiecej to radze - zostaw go

Gość aga666
a wiesz, ze ja nigdy ani 1 kwiatka nie dostalam... to nawet nie ejst taki zly - 50 róż...

Gość ostryga
no!! można go nazwać utrzymankiem, bo niewiele się dokłada do życia, tylko jak go postawię przed faktem dokonanym. A o przyjemnościach dla mnie to mowy nie ma, żednego czułego gestu na imieniny, na walentynki, pod choinkę 24 grudnia NIC, NIC i tylko tv, a w seksie zgadnijcie jaka pozycja... ha ha bo go kolanka bolą... jezu ,, co ja jeszcze robię chyba pójdę do psychiatry

Gość aga666
ja cie rozumiem, bo bardzo trudno sie wyrwac z takiego zwiazku, ale pomysl kase masz wiec sama sie utrzymasz, w ogole uwolnic sie od takiego kolesia to wspaniale uczucie, przemysl sobei co pzremawia na plus - czemu jestes z nim, czy nie lepiej byc samemu? Wlasnie czemu z nim jestes? procz tego, ze jest ci zal

Gość głos faceta w dyskusji
Czy to znaczy, że ja też jestem nieudacznikiem skoro: - mam 27 lat i nie pracuję - mieszkam z rodzicami - nie potrafię gotować - nie mam prawa jazdy - deskę w toalecie zawsze opuszczam - nie chodzę na piwo (nie lubię piwa) - nie lubię imprez I pewnie jeszcze kilku rzeczy nie umiem. Czy to znaczy, że jestem nieudacznikiem? :-(

Gość ostryga
nie wiem tego na pewno, ale on ma coś takiego w sobie, jego spojrzenie, uśmiech - rozbraja, i tak słodko do mnie mówi jak do dziecka Wiem nie smiej się ze mnie

Gość aga666
on tobą manipuluje!!!

Gość ostryga
do faceta, a potrafisz myśleć, przewidywać? a wyciągać wnioski?

Gość aga666
do faceta - czy studiujesz? jesli nie, nie masz pracy ani pespektyw by ja dostac i nadal jestes w polsce to sory winetu

Gość a mój toooooo
zasadniczo niudacznikiem nie jest , ale miał parę takich wystepów , że aż mnie rozwaliło ... Np. przyjechał do mnie do pracy i jak wyszłam do drugiego pokoju , to zaczął bawić się pilotem do interwencji ochrony ... i powciskał guziki nic mi mówiąc . Za chwsilę wpadli z hukiem ochroniarze , a on szedł w zaparte że nic nie dotykał ... później powiedział że owszem wziął do ęki pilota ,ale myslał że to od telewizora .... Hę , ale tam żadnego telewizora nie było :)

Skończyłem studia, a przewidywać potrafię na tyle dobrze, że w życiu jestem pesymistą.

Gość aga666
a czemu nie masz pracy??

Gość ostryga
jezu miałam tę samą historię z ochraniarzami, i musiałam zapłacić za wezwanie A jeszcze byliśmy w mexico na lotnisku w sklepie , usłyszałam huk.... odwracam się już struchlała i niestety - mój stoi zwinięty, ze strachu , a pod nogami kilka flaszek tekili rozbitych , Spojżałam na cenę trochę mi ulżyło - te najtańsze, a były i takie po 90 usd , choc trochę szczęścia, ha mniejsze zło

Bo nie wiem co chciałbym robić.

Gość ostryga
do faceta no zaraz zaraz, ale jakąś szkołę skończyłeś ? co!

Gość ostryga
zostań utrzymankiem i zaprzyjaźnij się z moim może się razem dobierzecie

Gość aga666
jasne to lepiej siedziec rodzicom na glowie - jak bym miala synka, ktory siedzi w domu bez pracy bo nie wie co CHCIALBY robic to bym n apysk wyrzucila. myslisz ze ile bedziesz tak siedzial??? myslisz ze ludzie robia to co ich interesuje? chcesz jesc to pracuj, a nie zeruja na rodzicach!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość ostryga
facet.. a co umiesz robić najlepiej?

Synka, który próbował popełnić samobójstwo też byś wyrzuciła?

Gość ostryga
samobójstwo?????? to szkoda, że się nie udało