Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ostryga

pokochałam nieudacznika - jezu!!!!!!

Polecane posty

Gość ostryga

jak mam wytrzymać, facet udaje twardziela, i nawet to mu się nie udaję , wszystko psuję , niszczy - niechcący. ja zaciskam zęby Demolition man - jezu jak temu zaradzić, bo nie wytrzymam

Gość nigdy
to go zostaw

Gość tabletka
też tak miałam..tylko ja pokochałam pantoflarza i nieudacznika w jednym..wytrzymałam 8 miesięcy więcej się nie dało..a do tego był jeszcze zaborczy z tą swoją miłością.wkurzał się jak szłam do koleżanki która mieszka w drugiej klatce na kawe.nieudacznikiem był bo się mnie uczepił.nie miał swoich znajomych.jak ja byłam w pracy to on siedział z mamusią w domku.a jak ja chciałam gdzieś wyjść z koleżankami to było jęczenie co on będzie robił sam w domu.no to mu mówie umów się z kumplami na piwko i sobie pogadajcie bo się mało widzicie...a on mówi że woli zostać w domu.paranoja żeby bnaba musiała faceta na piwo wyganiać

Gość ostryga
ha! piwo ! po jedny już jest naprany i idzie spać nan stpo coś go boli

Gość tabletka
a żebys wiedziała!:)jak ze mną kiedyś w domku do kolacji piwko wypił to z sexa nici bo sie narąbał i tylko mu spanie w głowie było a wszędzie mu strzyka i łamie w kościach kiedys biegliśmy do tramwaja i sie tak zdyszał że jak już dobiegliśmy te 150 metrów to myślałam że mi padnie... młody facet a taki zdziadziały

Gość ostryga
ile ma lat ? mój 33l 191 cm wzrostu, ćwiczy na siłowni, a walizki nie może dłużej ponieść bo ręka boli i kręgosłup

Gość boze specjealnie takie błedy
walisz??:"TRAMWAJA"???"bieglismy do tramwaju,jesli cos

Gość tabletka
specjalnie napisałam tramwaja :) nie czepiaj się detali..mój miał 30 lat i jest policjantem...kawał chłopa a jednocześnie taki nieporadny..wszystko musiałam sama..jak rezerwowaliśmy kwaterkę na wakacje to on do mnie "ty dzwoń bo ja to nie umiem i jakos się wstydzę" po pizze też ja dzwoniłam bo on nie wie jak i nie wie co mówić...paranoja a przed znajomymi to on taki twardziel

Gość ostryga
wiesz jezu jak się cieszę , że nie jestem osamotniona w matkowaniu własnemu facetowi, ale nie wiem jak długo dam radę . powala mnie. ostatnio poprosił, abym obcieła mu paznokcie u nóg, bo nie umie

Gość tabletka
ja to swojemu sama proponowałam bo jak widziałam jak sie do tego wygina i paznokcie na kwadrata tnie no to mnie z nóg zwalało...ja już swojego pogoniłam bo wiesz ja juz mam dziecko na wychowaniu i drugiego nie dam rady sama...

:D:D:D:D:D ostryga, dobre z tymi paznokciami...moze takl z boku to jest zabawne, ale nie wytrzymalabym z takim, wiec nie dziwie sie ze mozesz miec dosc..ma jeszcze jakies \"ciekawe\" pomyly?

Gość tabletka
aaa....zapomniałam dodać że trzeba mu kupowac majtasy i skarpety bo on nie wie jak i mu zawsze mama kupowała...dwie lewe ręce

Gość ostryga
umyć plecki, załozyć majteczki, dobrze nakarmić ......ha ha ale to wcale nie jest śmieszne, zalana podłoga, bo nie zakręcił kranu - zapomniał, ale nieszkodzi , bo otworzył pralkę z praniem, a trzeba było kupić z czujnikiem, spalony garnek bo nie wyłączył prądu, a... szkoda wyliczac

Gość Swój do swego ciągnie

Gość dokładnie swój do swego

Gość hmm ja mam podnie
cho cniecłakiem - mój facet jest bardzo zaradny...ale tylko wtedy gdy mu na tym zależy - wtedy potrafi wszystko załatwic. Jedno mnie tylko wkurza jak jest u mnie to niczym niepełnosprawny - nie pójdzie sam do kuchni aby umyc owoc czy zrobic herbate..bo stwierdził ze nie lubi sie krzątać po cudzym domu. tylko ja po 2 latach dosc mam "uslugiwania" - przynieś, zanieś - wkurza mnie to i były przez to kłótnie. mówie mu - idz sam przeciez moja mama cie nie zje i tak jest w innym pokoju - to on sie obraża. talerza po obiedzie sam nie wyniesie!!! jak jestemy sami to zupełnie innaczej to wygląda - gotuje, biega po kuchni nawet. nie rozumiem czego on sie wstydzi - chłop 27 lat. gadał z moja mama, poznał ja, wiec jakos nie moge pojac ze czasem jest taki dziki.

Gość ostryga
ale najgorzej mnie wnerwia, to co on widzi i nie reaguję, spadł ręcznik - sostawi, wylała mleko - zostawi, szczoteczka do zębów mu spadła z pastą, wszystko upaprane - zostawi, tysiące szklanek po całym domu bo pije soczki..... ubrania ... - wszędzie porozrzucane... wc - ja nie będę po nim myła .... cholera

Gość tabletka
no to ja mu zostawiłam kartkę "ugotuj makaron-przepis na opakowaniu" ugotował ale nie posoli " tam nie było napisane że trzeba posolić" jak kiedyś uparł się że to on ugotuje obiad to sie ucieszyłam i pomyslałam że z niego jeszcze będą ludzie..gotuje ziemnaki chyba z pół godziny ale ja czekam cierpliwie...kiedy już nie wytrzymałam i zajżałam do gara to tam tylko przypalona maź była...tłumaczył mi że on myślał że one to sie ugotują takie już potłuczone jak sie na talerz nakłada..

Gość ostryga
a w łóżku czeka na trzęsienie ziemi

Gość tabletka
u mnie w sprawach łóżkowych nie było tak najgorzej tylko on wiecznie nie mał siły..tu go bolało tam mu strzykało...strasznie zmęczony

Gość ostryga
hi hi my kochamy się zawsze tak samo tj, ja na górze , bo jego kolanka bolą - jezu!!!

Gość hahahahahahahhauauahahahah
dziewczyny, czas spojrzeć prawdzie w oczy: znajdźcie sobie takich facetów, którym nie będziecie musiały robic za mamusie. Teraz idziecie na duzy kompromis ze sobą , a za chwile on was kopnie w dupe i znajdzie sobie inną. zostaniecie na lodzie, albo nie wiem już co gorsze- z facetem ze sliniakiem pod gardłem . Czas zacząć walczyc owłasne zczeście. nie traćcie czasu na nieudaczników

Gość czerwiec
dziewczyny czy wy mówicie o moim facecie? Znacie go?!

Gość ostryga
Ale on zamruga długimi rzęskami i mięknę

Gość ostryga
O! fajnie jest nas więcej

Gość czerwiec
Do ha ha ha Masz rację należy pomyśleć o swoim szczęściu dlatego mam zamiar skończyć ten chory związek i pobyć sama!

no to pora sie przyznać przed samą sobą- akcja lustro: "czuję sie sama tak niedoskonała ,ze humor poprawia mi nieudactwo mojego faceta, zaraz się czuję lepiej! własciwie spełniam się w roli matki w tym związku.Nic mi wiecej nie potrzeba do szczęścia, uwilebiam też narzekać na mojego faceta na kafe- wtedy czuję się prawdziwie rozumiana. Jestem bardzo szczęśliwa w tym zwiazku sado-maso "

Gość ostryga
mój jest dobrym facetem i nie jego wina ,że jest jaki jest. za to ja jestem dla niego niedobra, non stop robie mu uwagi, mam pretencję za jego brak myślenia. Jestem dla niego obrzydliwa, dlaczego ze mną jeszcze jest?

czerwiec- zycze konsekwencji;-) pozdrawiam

ostryga, jestes ślepa!!!! jak nie jego wina ,ze jest jaki jest? a czyja? na kogo by tu zwlaić winę? masz jakiś pomysł? kazdy człowiek jest SAMODZIELNY I BIERZE ODPOWIDZIALNOŚĆ ZA SIEBIE. przestań go tłumaczyć i siebie sama wkręcać....