Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jak to jest...

Jak to jest mieć piękną cerę?

Polecane posty

Gość Jak to jest...

Podzielcie sie wrazeniami. Ja nigdy nie bede miala pieknej cery, ale pomarzyc zawsze mozna. Jak to jest budzic sie i wygladac pieknie, w lazience spedzac tylko 5 min (przemywajac twarz woda i juz), nie malowac sie, nie nakladac tony tapety przed wyjsciem, moc pyrzyjmowac gosci zawsze i wszedzie, niezaleznie od pory dnia. Miec dobry humor, ladna opalenizne, gladka skore, bez rozszerzonych porow, peknietych naczynek, pryszczy, blizn i przebarwien? Jak to jest nie wydawac kasy na masci, leki, kosmetyki, tylko na inne przyjemnosci? Zanurzac w basenie czy morzu cala twarz, nurkowac, chlapac sie woda ze znajomymi? Calowac sie z chlopakiem, pozwalac dotykac mu swojej twarzy, przytulac sie do jego bialej koszuli bez ryzyka, ze zostanie slad? .....

Gość hmm hmhm
przyznam ze ja mam taka, jak tak czytam tu rozne topiki na temat tradziku to dziekuje Bogu ze ja nie mam takich problemow, bardzo mi zal tych dziewczyn ktore tu pisza:(

Jeśli chodzi o pryszcze to ich nie mam i nigdy nie miałam:) poza tym buźkę mam gładką, koleżanki mówią, że mam idealną cerę i że zazdroszczą mi, ale zawsze jest jakieś \"ALE\" i myślę, że nie ma kobiety do końca zadowolonej ze swojej cery:O

Gość tak sobie blondynka
A myślałam, że to tylko ja tak mam !!! Na plaży wszyscy pluskali się w wodzie tylko ja uciekałam przed chlapaniem :( i jak wygląda ten podkład na buzi w słońcu :( buuuuuuuu

Gość to ja tez tez
niestety tradzik niszczy nie tylko wyglad ale i psychike to choroba ciała i duszy :( ja własnie posiadam ta chorobe, jak rok temu bylam na dianie zyłam inaczej byłam pełna zycia energi wesoła szczesliwa nic mnie nie załamywało teraz mimo idealnej figury i ogolnie wygladu super moja buzia z pryszczami wyniszcza mnie psychicznie emocjonalnie duchowo i finansowo :( i nie widac porpawy w leczeniu a buuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Gość pink ale nie floyd
ojej wspolczuje ci , naprawde... moze warto odlozyc troche pieniedzy, i zamiast tych masci itp zroic sobie peeling chemiczny? i jakis zabieg u kosmetyczki z laserem? ostatnio oglądałam Extremalne metamorfozy na kanale Club i tak laska miala okropny tradzik noi mowili ze wlasnie miala chemiczny peeling, moze sprobujesz? zycze ci wszytskiego co najlepsze tej dziewczynie naprawde bardzo pomogli, byla w koncu szcezsliwa

Gość to ja tez tez
oj nie wiem mialam pylingi chemiczne i gdy szłam na te pylingi i mikrodermabrazje mialam pryszcze tylko na brodzie po ilus tam zabiegach wartych ponad 500 zł mam cała buzie w pieknych pyszczach, zmieniłam dermatologa prywatne wizyty - probuje mi pomoc antybiotykami - nie chce truc sie hormonami choc wiem ze by mi przeszło chce pozbyc sie tego raz na zawsze normalnym sposobem. nie wiecie nawet jak cierpi cała psychika przez to paskuctwo !

Gość to ja tez tez

Gość to ja tez tez
dziekuje mimo wszystko za dobre słowka staram sie usmiechac kazdego dnia ale jak spojrze w lustro zyc mi sie nie chce - choc nie jest to w tragicznym stanie ale jednak nie jest za dobrze ...

Ja doskonale wiem jak psychika cierpi. Z odważnej, wesołej dziewczyny stałam się zakompleksioną nieśmiałą istotką, która czerwieni się gdy ktoś na nią spojrzy :( Poza tym nie myślę o niczym innym tylko o tej cholerniej cerze.

Gość to ja tez tez
dokładnie o niczym innym sie nie mysli tylko o cerze a jak pojawi sie inny problem to ciezko mi sobie poradzic bo mam niskie poczucie wlasnej wartosci i odrazu twierdze ze sobie nie poradze ja z natury jestem strasznie silna osobowscia energiczna gadatliwa pelna zycia wesola ... ale tradzik tak mnie przygnebil ze stalam sie tym kim teraz jestem ... smutno mi :( ale coz moze kiedys pozbede sdie tego .. ale wiem ze slad to pozostawi i na buzi (blizny) i na psychice

Gość pink ale nie floyd
kurcze to moze zalezy jak ten peeling lekarz robi...nie wiem chcialabym pomoc kiedys chcialam zostac dermatologiem ale juz chyba za pozno na takie studia ;) zawsze mi sie to podobalo, a szczegolnie pomaganie ludziom z takim paskudztwem jak tradzik... ja polaclabym tablketki anty, sama biore, tyle ze nie na tradzik ale jako zabezeczenie, i cere mam ladną, biore cilest ;)

Gość to ja tez tez
wiesz zdaje sobie sprawe ze jest nas wiele ... ale jak patrze na te buzki innach kobiet ładne i czyste, a ja mimo ze dbam o moja jak o jajko efektow zadnych eh........ tylko osoby ktore przeszły i przechadza tradzik doskonale nas rozumieja ale jest tak ciezko eh... taki moze nasz los :(

Miejmy nadzieję, że jak odstawisz, to cie nie wysypie, bo to dość częste przypadki. Słyszałam o dziewczynach, które nigdy nie miały problemów z trądzikiem, zaczęły brać tabletki jako antykonc. a potem jak odstawiły to miały cerę gorszą niż nastolatki. Nie musi tak być u ciebie i mam nadzieje ze nie bedzie, ale ostrzegam.

Gość to ja tez tez
pink --- wiem ze tabletki by pomogły ale narazie antykoncepcja jest mi nie potrzebna i nie chce sie tym truc- brałam diane35 półtora roku bylo ok odstawilam tez bylo ok po polrocznej przerwie wzielam harmonet brałam 5 opakowan i w trakcie zaczela sie broda syfic poszlam na pylingi i mikrosdemabrazje odstawilam hormony i jest zle - teraz ponad 2 miesiace biore antybiiotyki i jakos super efektow nie iwdze ale lecze sie prywatnie i wierze temu lekarzowi moze uda mu sie mnie wyleczyc on w to wierzy wiec ja nie mam wyjscia fajnie jest ze ktos chce pomoc -dziekuje :)

Ja chodząc po mieście widzę tylko dziewczyny z ładną cerą. I każdej jednej zazdroszczę!! Jakoś tych z brzydka cerą nie widać :( Ale z drugiej strony cieszę się że nie mam większych problemów. Wolę mieć trądzik, niż np. chore nerki i jeździćna dializy. (tfu,tfu) Ludzie gina w wypadkach, stają się kalekami, nie mają rąk i nóg, są niewidomi, jeżdżą na wózkach... w sumie, to ja nie mam powodów żeby narzekać. Bo mam \"TYLKO\" trądzik.

Gość to ja tez tez
pink pewnie nie obsypie po odstawienie bo jak ktos nie ma problemow to raczej nagle ich sie nie nabawi A coz to niby TYLKO tradzik ale niektorzy maja wszystko pieniadze prace urode - eh... no ja nie moge narzekac bo inni maja gorzej i to niby tradzik ale tak mi to bardzo przeszkadza i mam tylko na buzi plecki dekold sa ok ale tylko buzia eh.......

to ja tez tez--> jak czytam Twoje wypowiedzi, to jakbym czytała samą siebie. ;) Może mam rozdwojenie jaźni i piszę w dwóch osobach, a potem sobie sama odpisuję :D

Gość to ja tez tez
rozdwojenie jazni to tez przez tradzik :D :D eh.... co to za paskuctwo hihi czasami jeszcze ma sie ochote usmiechac mimo tego tradu

\'trądu\" hihihi no aż tak źle to ze mną nie jest :D A co nam pozostało innego? Ja juz mam dośc tego wiecznego użalania sie nad sobą.

Mam koleżankę, która ma cerę śliczniejszą niż 6letnie dziecko... nigdy w życiu żadnego pryszcza... Ja aż sie chce dotknąć po buzi... Cera jak dziecko, jasna, delikatna, równiutka, bez zadnych porów, jakby nie istaniały...

Gość to ja tez tez
trudno niech sie cieszy ze ma taka , moja najlepsza kumpela tez ma przesliczna cere jak u 2 letniego dziecka i czesto ja widze ale coz... jedni maja inni nie maja ja za to mam przepiekne i długie nozki a inne tego nei maja :) trzeba sie jakos pocieszac

A co ma zrobić dziewczyna z małym biustem, gruba, z brzydką cera, brzyskimi włosami i wszystkim, co moze być brzydkie? :P

A tam, na pewno nie wszystko masz brzydkie!!! Ja mam ładne włosy, dość zgrabna jestem (no może tylko troszkę za grube uda, ale ogólnie ok), i mam ładne dłonie. Ehh... marne pocieszenie, ale zawsze :D

Wage można zmniejszyć, to fakt, ale mały biust zostanie :P Cere też mam do d... Chociaz ostatnio sie lekko poprawiła, mniej pryszczy mi wyskakuje, ale jest taka, no, nieładna, pory widać i taka nierówna blee

Lepszy mały biust niż obwisłe balony :P Mało która kobieta ma duży i jędrny biust. Ja z mojego B jestem zadowolona.